Kuva: <span class="photographer">Ikea</span>
Kuva: Ikea

Elämäntaidon valmentaja ja sisustusarkkitehti Maaretta Tukiainen laati reseptin kuplivan tunnelman luomiseen.

Näin luot kuplivan tunnelman kotiisi ja juhliisi:

 1 Pinta

Pilkkuja, raitoja, ruutuja. Olipa pinta kangas tai tapetti, klassiset polka dots -kuviot piristävät ja luovat tyttömäistä tunnelmaa.

2 Ääni

Lähetä ystävillesi viesti ja kysy, mikä kappale saa heidät kaikissa olosuhteissa, kaikissa mielentiloissa tanssimaan. Kerää kappaleet yhteen soittolistaksi. Kokeile ääniraitana seuraavissa kekkereissä. Jos kyselyysi ei vastata, laita soimaan Laila Kinnunen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3 Maku

Ekologista kuplajuomaa kaipaava sekoittaa soodansa itse. Valmistiivisteiden avulla veden voi myös maustaa. Jos käytät Sodastreamia, tässä suositukset: Pink Grapefruit ei-niin-makean ystävälle sekä Mojito illanistujaisiin. Alkoholiprosentti nolla. Muita kuplivan tunnelman makuja ovat jäätee, jäätelö ja vaahtokarkit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4 Kaluste

Pallotuoli on itseoikeutettu kuplivan tunnelman kaluste. Alkuperäinen on kuningas, mutta aina on tilaa uusille versioille. Karim Rashid on tehnyt mielenkiintoisen Koopin.  

5 Yllätys

Saippuakuplat. Kun haluat keventää, ota mukaan saippuakuplat. Niiden avulla tilaisuus kuin tilaisuus saa keventävän käänteen. Kun suuntaat kupliin vielä valon, saat sateenkaaren värit kaupan päälle.  

P.S.

Tutkimusten mukaan ilon tunne värähtelee kaikkein korkeimmalla energiataajuudella. Ei ihme, että se tuntuu kehossa kuplivalta!

Lue lisää Maaretta Tukiaisesta täältä.  

Lue myös:

Luo tunnelmaa lyhdyillä - 10 kaunista ideaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla