Lasten ja aikuistenkin puurojuhlaan on helppo tehdä itse pöytäliina, jossa eivät glögiroiskeet ja puurosotkut haittaa. Katso idea!

Pöytäliinaksi käy valkoinen leivinpaperi, jota saa edullisimmillaan eurolla / rulla. Kun pöydälle on levitetty leivinpaperi, se on helppo kääräistä juhlan jälkeen roskiin, eikä tahroja tarvitse pelätä. Leivinpaperi on pöydässä edullisuuteensa nähden yllättävän kaunis - se luo vaikutelman kuulaasta lumihangesta.

Näin koristelet:

 Piirrä leivinpaperiin ohuella mustalla tussilla metsän eläinten jälkiä . Mallit jäniksen, hirven, karhun ja muiden eläinten jälkiin voit etsiä netistä kuvahaulla, esimerkiksi täältä. Asettele muovisia eläimiä jälkien perään. Jos pikkueläimiä ei lastenhuoneesta valmiiksi löydy, Schleichin muovieläimiä voi ostaa muun muassa Stockmannilta. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi kuvan kattauksessa on lähimetsästä haettuja havunoksia ja kiviä. Aterimet on upotettu villasukkiin, alkaen 12 e, Vanhain työ. Valkoinen emalikannu 10 e ja punareunaiset kulhot 10 e/kpl, Olkkari. Emaliset kupit 7,50 e/kpl ja valkoiset servietit 17,50 e/rulla, Pino. Valkoiset emalilautaset mustilla reunoilla 7 e/kpl, Peroba. Miniatyyrikuuset 9,49 e / 2 kpl, Rivièra Maison. Nukkekodin tarvikkeet Minimaailma.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Näin teet kauniin valokoristeen itse

Ei enää lahjapaperiroskaa! Näin paketoit fiksusti

Tarjoa vaaleaa sangriaglögia - katso resepti

Sisältö jatkuu mainoksen alla