Tärpit Taiteiden yöhön:
Järvikylän yrtit osallistuvat Taiteiden yöhön.
Järvikylän yrtit osallistuvat Taiteiden yöhön.

Poimimme sisustuksesta ja designista kiinnostuneelle 5 menovinkkiä vuoden 2015 Taiteiden yöhön.

Järvikylä® Viherbaari on muotoilija Laura Väinölän taiteellinen näkemys salaateilla ja yrteillä sisustetusta baarista. Avoinna Taiteiden yönä klo 17–23. Klo 18–20 yrttiruukkujen koristelua lapsille, mukaan oma tyhjä maitopurkki askartelua varten. 

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon välisellä pihalla saat mm. taitella origamia ja tuohesta sormuksen sekä väsätä käpylehmiä. Kaikille avoin työpaja järjestetään yhteistyössä museoiden ystäväyhdistys DAMY ry:n kanssa. Kasarmikatu 24, klo 16-21.

Keramiikkakeskus Septariassa Kaapelitehtaalla klo 17-20 on lyhtypaja, jossa valmistetaan lyhtyjä savesta. Pajamaksu 10 € (sis. saven, opetuksen ja polton). Rakupolttonäytös Kaapelin pihalla klo 18 alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kylpyhuonetaidetta tehdään Lushin myyymälässä Mannerheimintiellä. Tapahtumassa voi muotoilla saippuasta oman taideteoksen ja teokset pääsevät myymälän näyteikkunan näyttelyyn 20.8–23.8. jonka jälkeen oman teoksen voi noutaa itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomalais-italialaisen puusepän Ivan Kulvikin puuhuonekaluja on esillä Tila-galleriassa koko elokuun. Näyttelyssä on esillä myös sarja tekstiilitaiteilija Deepa Panchamian taideteoksia. Puu-näyttely on avoinna 30.8.2015 asti ja tekijät ovat paikalla Tila-galleriassa Taiteiden yönä klo 18–21.

Helsingin juhlaviikkoihin kuuluva Taiteiden yö järjestetään torstaina 20.8.

Puuttuuko listalta suosikkisi? Mihin sinä aiot suunnata? 

Biegga

Tämä koti ei ollu yhtään mieleen, mitään sykähyttävää en nähny kuvissa. Liian sekamelskanen tavaroineen päivineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla