Seija Strand asuu isoisänsä vuonna 1954 rakentamassa rintamamiestalossa. Hän on asunut täällä myös lapsuudessaan: Seija asui vanhempineen yläkerrassa ja isovanhemmat alakerrassa.
Seija Strand asuu isoisänsä vuonna 1954 rakentamassa rintamamiestalossa. Hän on asunut täällä myös lapsuudessaan: Seija asui vanhempineen yläkerrassa ja isovanhemmat alakerrassa.
<p><p>Taloon lisättiin remontin yhteydessä terassi, joka on Seijan ja perheen toinen olohuone. Parasta pihassa ovat isovanhempien istuttamat omenapuut. Seijan sylissä istuu perheen Coco-koira.</p></p>

Taloon lisättiin remontin yhteydessä terassi, joka on Seijan ja perheen toinen olohuone. Parasta pihassa ovat isovanhempien istuttamat omenapuut. Seijan sylissä istuu perheen Coco-koira.

<p><p>Taloon astutaan sisään viihtyisän verannan kautta. Talonpoikaissohva on saanut kavereikseen siron pöytäryhmän ja erilaisia tuoleja.</p></p>

Taloon astutaan sisään viihtyisän verannan kautta. Talonpoikaissohva on saanut kavereikseen siron pöytäryhmän ja erilaisia tuoleja.

<p><p>Kylpyhuoneen kaunis tassuamme on Svedbergsin ja lattian kaakelit Kaakelikeskuksesta. Pyyhkeet säilytetään kaapissa, jonka Seijan isä on tehnyt maalatusta raakalaudasta. Seija toivoi kaapinovea, joka muistuttaisi vanhan navetan ovea.</p></p>

Kylpyhuoneen kaunis tassuamme on Svedbergsin ja lattian kaakelit Kaakelikeskuksesta. Pyyhkeet säilytetään kaapissa, jonka Seijan isä on tehnyt maalatusta raakalaudasta. Seija toivoi kaapinovea, joka muistuttaisi vanhan navetan ovea.

<p><p>Makuuhuoneen rauhalliseen tunnelmaan antavat sokkihoitoa reippaat mustavalkoraidat. Valaisimet ovat Inside.fi-liikkeestä.</p></p>

Makuuhuoneen rauhalliseen tunnelmaan antavat sokkihoitoa reippaat mustavalkoraidat. Valaisimet ovat Inside.fi-liikkeestä.

<p><p>Yksi Seijan lempikohdista kodissa on musta lipasto asetelmineen. Harry Bertoian Diamond-tuoli ja sohva ovat muut olohuoneen sisustuksen kulmakivistä, muuten olohuone muuttuu aika ajoin. Esimerkiksi seinän tapetti on jo vaihtunut tämän kuvan ottamisen jälkeen.</p></p>

Yksi Seijan lempikohdista kodissa on musta lipasto asetelmineen. Harry Bertoian Diamond-tuoli ja sohva ovat muut olohuoneen sisustuksen kulmakivistä, muuten olohuone muuttuu aika ajoin. Esimerkiksi seinän tapetti on jo vaihtunut tämän kuvan ottamisen jälkeen.

Tällainen on Tervetuloa kotiin -sisustussarjasta tutun Seija Strandin oma koti.

Nelosen Tervetuloa kotiin -sarjasta tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand asuu perheineen Seijan isovanhempien rakentamassa rintamamiestalossa. Sukutalossa asuminen on tasapainoilua: mieli tekisi villiintyä sisustustrendeistä, mutta mielessä on pidettävä myös mummolamaisuuden vaaliminen. 

Strandien koti on vähän vallaton, sillä sisustaminen on aina mielessä, ja talon tunnelmia ravistellaan useita kertoja vuodessa.

"Kodin viesti on, että täällä eletään kaikilla aisteilla, nautitaan ja otetaan  rennosti. Ei elämän eikä sisustamisenkaan tule olla liian vakavaa. Pitää uskaltaa ravistella molempia aika ajoin. Useimmiten sisustusideat syntyvät iltamyöhäisellä, juuri ennen nukahtamista, mutta myös keittiön ikkunan äärellä ovat monet ideat kirkastuneet tai ongelmat ratkenneet. Loihdin kotiimme ennemmin kiinnostavia yksityiskohtia, kontrasteja ja puhuttelevia tunnelmia kuin turvallista harmoniaa. Tosin sitäkin pitää olla, mutta rakastan yllätyksiä. Yhdistelen ja kokeilen uusia ideoita aikailematta, muuten ne unohtuvat. Joskus olen maalannut seinään uuden sävyn jo ennen aamukahvia", Seija kertoo

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Iltasanomien blogissaan Seija kertoo kotinsa keittiöremontista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Sisustusarkkitehti Hanni Koroma: Näin saat lisää neliöitä kotiisi

Missä sijaitsevat Helsingin hulppeimmat neliöt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla