Mateuksen kauniilla astioilla on tehty n&auml;ytt&auml;v&auml; kattaus yst&auml;v&auml;np&auml;iv&auml;ksi: musta sopii t&auml;ydellisesti herk&auml;n vaaleanpunaisen pariksi. Kuva: <span class="photographer"><a href="http://www.mateus.se/" target="_blank">Mateus</a>.</span>
Mateuksen kauniilla astioilla on tehty näyttävä kattaus ystävänpäiväksi: musta sopii täydellisesti herkän vaaleanpunaisen pariksi. Kuva: Mateus.
Vaikka ulkona ei paistaisikaan, voi kodin sein&auml;ll&auml; kukkia ymp&auml;ri vuoden. Vaaleanpunaisen eri s&auml;vyiss&auml; hehkuva Summer Wind -tapetti, 36 e / m2. Kuva: <a href="http://rebelwalls.fi/">Rebelwalls.fi</a>.
Vaikka ulkona ei paistaisikaan, voi kodin seinällä kukkia ympäri vuoden. Vaaleanpunaisen eri sävyissä hehkuva Summer Wind -tapetti, 36 e / m2. Kuva: Rebelwalls.fi.
Hele&auml;t vaaleanpunaiset tekstillit sopivat ruskean eri s&auml;vyihin&nbsp;t&auml;ydellisesti. Pehme&auml; huopa, 29,99 e, r&ouml;yhel&ouml;tyynynp&auml;&auml;llinen 9,99 e, ruskea puuvillatyynynp&auml;&auml;llinen 4,99 e, r&ouml;yhel&ouml;reunainen pellatyynynp&auml;&auml;llinen 14,99 e. Kuva: <a href="http://www.hm.com/fi" target="_blank">H&amp;M</a>.
Heleät vaaleanpunaiset tekstillit sopivat ruskean eri sävyihin täydellisesti. Pehmeä huopa, 29,99 e, röyhelötyynynpäällinen 9,99 e, ruskea puuvillatyynynpäällinen 4,99 e, röyhelöreunainen pellatyynynpäällinen 14,99 e. Kuva: H&M.
Lis&auml;&auml; vaaleanpunaisen ja mustan liittoa. Musta liitutaulusein&auml; ei n&auml;yt&auml; ollenkaan turhan tukkoiselta ja synk&auml;lt&auml; lastenhuoneessa, kun sisustuksessa on panostettu ihastuttaviin vaaleanpunaisiin huonekaluihin. Kuva: <a href="http://www.ikea.fi">Ikea</a>.
Lisää vaaleanpunaisen ja mustan liittoa. Musta liitutauluseinä ei näytä ollenkaan turhan tukkoiselta ja synkältä lastenhuoneessa, kun sisustuksessa on panostettu ihastuttaviin vaaleanpunaisiin huonekaluihin. Kuva: Ikea.
Todellisia karkkeja! Elloksen suloinen nojatuoli on koristeellisine jalkoineen melkoinen herkku, 169 e. Jalat&nbsp;saa&nbsp;suoriksi saman sarjan rahille, 69 e. Kuva: <a href="http://www.ellos.fi" target="_blank">Ellos</a>.
Todellisia karkkeja! Elloksen suloinen nojatuoli on koristeellisine jalkoineen melkoinen herkku, 169 e. Jalat saa suoriksi saman sarjan rahille, 69 e. Kuva: Ellos.
Onko aurinko nousemassa vai laskemassa? Sandbergin trendikk&auml;&auml;sti liukuv&auml;ritetty Skymning-tapetti on kuin suuri maalaus. Kuva: <a href="http://sandbergab.se/" target="_blank">Sandberg</a>.
Onko aurinko nousemassa vai laskemassa? Sandbergin trendikkäästi liukuväritetty Skymning-tapetti on kuin suuri maalaus. Kuva: Sandberg.

Onko vaaleanpunainen sinusta liian imelä sisustusväri? Kokeile sitä hillitysti ruskean kanssa tai terästä mustalla. Toimii!

Lue myös:

Oletko valmis? Kammottu ysäriväri tulee sisustukseen

Sisusta yrteillä - katso 6 ihanaa ideaa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla