Katso, miten kaakelisaumojen värin vaihtaminen muutti koko kylpyhuoneen ilmeen.

Valkoinen kylpyhuone kaipasi raikastamista. Laatoituksen uusiminen on valtava remontti, mutta laattojen saumausvärin vaihto on edullista ja verraten helppoa. Vanha marmorinvalkoinen saumauslaasti poistettiin saumaraspilla. Vielä nopeammin saumat voi poistaa Fein-monitoimikoneella. Tärkeintä on pitää huoli siitä, ettei jyrsi saumoja liian syvältä, jottei kylpyhuoneen vesieristys vaurioidu.

Parhaiten sauman värin vaihto sopii valkoiseen peruslaattaan, jonka voi piristää sinisen lisäksi kirkkaanpunaisella tai keltaisella. Voit kokeilla rautakaupassa saumojen mallitikulla sävyn sopivuutta oman kylpyhuoneesi tyyliseen laattaan. Myös keittiön välitilalaatoitus näyttää uudelta, kun siihen vaihdetaan saumausväri.

Tältä kylpyhuone näyttää nyt:

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pikavinkki:

Tummuneet saumat voi valkaista puhdistamalla ne maalipesulla ja värjäämällä ne sen jälkeen valkoisella saumakynällä. Myös mustia saumakyniä on, jos graafinen jälki miellyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuotteet: Saumauslaasti Ultracolor Plus, sävy 172 sininen, 73 e/5 kg, Laattapiste. Godmorgon-sarjan allaskaappi 170 e ja Odensvik-allas 80 e, Ikea. Seraxin tarjoilupöytä pyörillä 460 e, Olkkari.Marvis-hammastahna 8,40 e, Moko. Aitio-hylly 79 e ja saman sarjan koukut 7,90 e/3 kpl sekä Vakka-vanerilaatikko 169 e, Iittala. Vaaleansininen paperipussi 20 e, Formverk. Huone-kuusi 15,90 e, Stockmann. Iso kalasaippua 37 e, Viale. Keltainen meikkipussi 38 e, hammasharjakuppi 45 e sekä sinisävyiset chambray-froteepyyhkeet, pienet 20 e ja isot 50 e, Common. Peili kuvausrekvisiittaa.

 

Lue myös:

Vihaatko kaakeliesi väriä? Näin maalaat ne

Tässä kylpyhuoneessa aamu alkaa pirteästi

Sisältö jatkuu mainoksen alla