Nyt käy kauppa Facebook-kirppiksillä, joita on joka lähtöön Ikea-kirppiksestä Sisustushullujen löytölaariin. Listasimme 10 suosittua sisustuskirppistä.

1 Sisustuskirppis Kirppiksen tyyliä ei ole tarkemmin määritelty vaan myydä voi mitä vaan sisustukseen liittyvää. Ryhmään kuuluu noin 30 000 jäsentä.

2 Sisustushullujen löytölaari Kirppis on perustettu Sisustushullut -ryhmän rinnalle, jossa jaetaan sisustusideoita. Tavaraa on laidasta laitaan. Jäseniä noin 30 000.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3 Ikea-kirppis Kirppis on tarkoitettu Ikean tavaroiden myyntiin. Noin 40 000 jäsentä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4 Riviera Maison -kirppis Kirppiksellä myydään tuotteita mm. seuraavilta merkeiltä; Riviera Maison, House Doctor, Nordal, Roomlight, Artwood, Gant, Lexington. Ryhmään kuuluu noin 8 500 jäsentä.

5 Vintin kätköistä Kirppiksellä ihmetellään, myydään ja ostetaan vanhaa tavaraa. Jäseniä on noin 20 000.

6 Ihanuuksien kirppis Hengeltään maalaisromanttinen ja rouhea kirppis, jolla myydään vähän kaikenlaista sisustukseen ja kotiin liittyvää tavaraa. Noin 12 000 jäsentä.

7 Sisustajan kirppis Ryhmässä myydään tavaraa liittyen kodin sisustukseen ja remontointiin. Jäseniä ryhmässä on noin 21 000.

Antiikki/design -kirppis Antiikkiin ja designiin keskittynyt kirppisryhmä, jossa on noin 10 000 jäsentä.

9 Arabia/Iittala -astioiden kirpputori Suomalaisten astioiden myyntiin tarkoitettu ryhmä, jossa on noin 32 000 jäsentä.

10 Marimekko-kirppis Marimekon tuotteille tarkoitettu kirppisryhmä. Marimekkoa vaatteista tekstiileihin ja astioista huonekaluihin. Jäseniä noin 29 000.  

Katso täältä Helsingin Sanomien artikkeli, miten vältyt huijaukselta nettikirppiksellä.  

Puuttuuko listalta suosikkisi, jolla on paljon jäseniä tai muuten vain hyvä meininki ja kauppa käy kuin siimaa? Vinkkaa siitä meille kaikille kommenteissa!

Lue myös:

Näin puhut Fb-kirppiksellä - tiesitkö nämä lyhenteet?

Facebook-kirppisten etiketti - nämä sinun pitää tietää

Sisältö jatkuu mainoksen alla