Parvekkeellakin voi grillata, kun valitsee oikeanlaisen grillin.

Kerrostalon parvekkeella voi grillata, jos palovaaraa ei ole. Toki myös naapurit on otettava huomioon, jotta runsas savu tai ruoankäry ei häiritse. Tavallisesti parvekegrillaukseen suositellaan sähkögrilliä, mutta nyt markkinoille on tullut myös grillifriikkien suosima turvallinen, savuttamaton hiiligrilli. Näitä grillejä voit käyttää myös parvekkeella:

1. Uusi LotusGrill on savuttamaton hiiligrilli, jonka ulkokuori ei kuumene. Tätä hiiligrilliä voi käyttää turvallisesti myös parvekkeella, sillä hiilet ovat suljetussa korissa, josta ne eivät pääse putoamaan, vaikka grillli kaatuisi. Grillin on suunnitellut teollinen muotoilija Harri Paakkanen. Värivaihtoehtoja on useita, 179 e, Grillikauppa.com.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Severin-parilagrilli on sähkökäyttöinen ja mahtuu mukavasti pöydälle. Grillin vedellä täytettävä alusta vähentää savun- ja hajunmuodostusta, 69,95 e, Kodin1.

3. Luciferin Rondo-sähkögrilli ei tarvitse pöytätilaa, mutta kuvullisen grilliosan voi irrottaa jalustasta ja sitä voi käyttää myös pöytägrillinä. Grillin vastus on paistopinnan sisällä, mikä vähentää savun määrää ja ruoan leimahtamisvaaraa, 129 e, Citymarket.

Lue myös:

Parveke kuntoon! Katso video upeasta muodonmuutoksesta

6 designsuosikkia keittiöön keväisen keltaisena

Sisältö jatkuu mainoksen alla