Poimi ideat rentoon juhlakattaukseen.

5 vinkkiäni buffettipöydän koristeluun:

1. Seinäkoristeet ovat nyt muotia ja mitä näyttävämpi koriste sen parempi. Sulkakoriste kerää taatusti katseet ja sen voi askarrella myös itse.

2. Ripusta valonauha pöydän ylle. Se korostaa kattauksen rentoa tyyliä ja tunnelmaa. 

3. Paperiviuhkat antavat väriä ja vieraat voivat ottaa ne käyttöön, jos juhlapäivä on helteinen.

4. Astioiden ja vaasien ei tarvitse olla samaa sarjaa eikä väriä. Vanhat eri paria olevat kuviolautaset näyttävät hurmaavilta, kun laitat niiden alle yhtenäiset yksiväriset katelautaset. Pastelliväriset ja kuviolliset astiat ovat tänä keväänä erityisen suosittuja.

5. Kun astiat ovat moniväriset, tasapainoita kattausta vihreillä oksilla. Ja mikä parasta, niitä voi poimia vaikka omasta pihasta.

Kuvan tuotteet: Sulkakoriste, halkaisija 50 cm 490 e, Vinkel Shop. Valonauha 59,90 e/10 m, Granit.Hayn -viuhkat  7 e kpl, Viale. Vasemmalla Sääpäiväkirja -lautaset 27 e/ kpl, Marimekko. Niiden alla Menun nuden väriset lautaset 27,60 e kpl sekä harmaa ja valkoinen kulho 27,60 e kpl, Viale. Tine K:n valkoiset lautaset 22 e/ kpl, viinilasit 9 e/kpl, roosa vaasi 74 e, lasikarahvi 59 e ja servietit 12 e, Nougat. Ferm Livingin kuviollinen Spear -vaasi 52 e ja kulho 62 e, Pore helsinki.  Kasvit Kukkakauppa Rose-Marie. Metallinen pöytä 90 x 185 cm, Vinkel Shop.

Lue myös:

Saatko kukkia lahjaksi? Näin laitat ne juhlissa esille

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Stressitön juhlakattaus - katso vinkit videolta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla