Sukutauluja, sijoitusoppaita, muhkea makuuhuone... Poimi nämä vinkit, niin saat ylellisemmän kodin! 

Muhkeat nappisängynpäädyt ovat nyt muodissa ja superylellisiä. Sängynpäädyn voi tehdä levyn päälle vanusta ja kankaasta myös itse. Mitä muhkeampi, sitä ylellisempi. Hanki lisäksi toisiinsa sointuvat, maltillisen sävyiset lakanat. Kuva: Sumo / Misuraemme.

Hanki kylpyhuoneeseen kauniit saippuapullot, joihin voit alkuperäisen saippuan loputtua täyttää marketin halvempaa versiota. Myös kynttilät kylppärissä sekä (edes pieni) marmorilevy lisäävät ylellistä vaikutelmaa. Marmoriesineitä voi löytyä kirppareilta. Kuva: Bloomingville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiukan suuremmalla satsauksella tavallinen kylpyhuone muuttuu spaksi. Kullanhohtoiset kaakelit pienessäkin osassa seinää tekevät ihmeen. Kokeile esimerkiksi lavuaarin taakse. Kuvassa ovat Värisilmän uudet Grace-sarjan kaakelit.

Tine K Home

Jos sohvapöydälle on "unohtunut" jokin näistä kolmesta kirjasta, mitä muuta elämäsi voi olla kuin yhtä loistoa? Nämä eivät ole varsinaisesti kirjoa, joten ei huolta: näitä ei tarvitse oikeasti lukea. Kyseessä ovat kirjoiksi naamioidut säilytyslaatikot. Kuva House Doctor.

Sisältö jatkuu mainoksen alla