Source
Juha Salminen

Malli Maryam Razavi pääsi ensimmäistä kertaa catwalkille yhdessä siskonsa Shadin kanssa ja oli vaikuttunut Huippumalli haussa -sarjan mallien suorituksesta Gloria Fashion Show'ssa.

Gloria Fashion Show'n mallina loistanut Maryam Razavi pääsi ensimmäistä kertaa samalle näytöslavalle mallisiskonsa Shadi Razavin kanssa.

"Se oli ihanaa! Glorian näytökset merkitsevät minulle paljon, ja lehti on minulle rakas."

Samassa muotinäytöksessä kävelivät myös Huippumalli haussa -ohjelmasta tutut Jerry Koivisto ja Vilja Tuohisto-Kokko, joiden kehittymistä Maryam on päässyt seuraamaan, koska toimi ohjelman tuomarina.

"Jerry ja Vilja ovat sydänkäpysiäni ja he suoriutuivat näytöksestä todella ammattimaisesti. Uskon, että heillä on potentiaalia menestyä myös kansainvälisesti."

Syksyn muodissa Maryamia kiinnostaa erityisesti vaaleanpunaisen ja viininpunaisen yhdistelmä.

"Vaaleanpunaista ei ole aina osattu arvostaa, mutta nyt siitä on tullut voimaväri. Omassa syksypukeutumisessani aion yhdistellä villapaitoja shortseihin ja minihameisiin", stailistinakin työskentelevä Maryam vinkkasi.

Mallintöiden sekä stailaus- ja juontokeikkojen lisäksi Maryamia työllistää tänä vuonna ilmestynyt dokumentti The Perfect Selfie, jonka hän on ohjannut yhdessä Jenni Salosen kanssa.

"Dokumentti on mennyt monille festareille ulkomaita myöten ja se pitää meidät kiireisenä", Maryam kertoi iloisena.

Hehkuvia värejä, hulmuavia helmoja ja paljettien kimallusta. Kesän muodissa on lupa leikitellä!

Glorian kesänumeron muotijuttu kuvattiin uudessa St. George -luksushotellissa Helsingissä. Kurkkaa kuvausten tunnelmiin ja poimi videolta parhaat ideat kesän menoihin.

Muotikuvausten lopputuloksen näet uudesta kesä-heinäkuun Gloriasta.

 

 

 

Ihan kohta on syyskuu – ja entistäkin upeampi Gloria Fashion Show. Liput kannattaa ostaa pian, sillä viime vuonna show myytiin loppuun nopeasti.

”Pukeutumisessa on samaa ilmaisuvoimaa kuin laulujen tekemisessä. Kummassakaan ei ole rajoja. Viime aikoina olen innostunut taas väreistä, paljettitakeista ja bändipaidoista. Seuraan myös paljon suomalaisia uusia suunnittelijoita”, laulaja-lauluntekijä Ellinoora kuvaa suhdettaan muotiin.

Carrie- ja Leijonakuningas -hiteistään tunnetuksi tullut artisti avaa tämän vuoden Gloria Fashion Show’n.

”Se on minulle tosi iso juttu”, hän iloitsee.

Gloria Fashion Show järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, jonne tänä vuonna rakennetaan venetsialaishenkinen, palazzomainen kokonaisuus.

”On hauskaa tuoda teolliseen tilaan loistokkuutta ja ilmavuutta. Inspiraation lähteenä olivat venetsialaiset torit, vanhanaikaiset kulissit sekä ponnahduskirjat”, tilasuunnittelija Ilkka Mälkiäinen kertoo.

Tekijäkaarti muotitoimittaja-stailisti Liisa Kokon johdolla marssittaa lavalle syksyn upeimmat muotikokonaisuudet ja tunnelmat. Illan musiikista vastaa edellisvuosien tapaan dj-kaksikko D.R.E.A.M.

Malleina ovat muun muassa kesä-heinäkuun Glorian päähaastattelun tähti Jaana Ukkola, toukokuun Glorian Kansallisooppera-muotijutun charmantti malli Ben Desombre, Razavin sisarukset Maryam ja Shadi sekä yleisön suursuosikki Nala Ranskasta.

Liput tulevat myyntiin 1.7. Hanki lippusi ajoissa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun jo elokuun alussa.

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ticketmaster.fi.