Source
Juha Salminen

Malli Maryam Razavi pääsi ensimmäistä kertaa catwalkille yhdessä siskonsa Shadin kanssa ja oli vaikuttunut Huippumalli haussa -sarjan mallien suorituksesta Gloria Fashion Show'ssa.

Gloria Fashion Show'n mallina loistanut Maryam Razavi pääsi ensimmäistä kertaa samalle näytöslavalle mallisiskonsa Shadi Razavin kanssa.

"Se oli ihanaa! Glorian näytökset merkitsevät minulle paljon, ja lehti on minulle rakas."

Samassa muotinäytöksessä kävelivät myös Huippumalli haussa -ohjelmasta tutut Jerry Koivisto ja Vilja Tuohisto-Kokko, joiden kehittymistä Maryam on päässyt seuraamaan, koska toimi ohjelman tuomarina.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Jerry ja Vilja ovat sydänkäpysiäni ja he suoriutuivat näytöksestä todella ammattimaisesti. Uskon, että heillä on potentiaalia menestyä myös kansainvälisesti."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syksyn muodissa Maryamia kiinnostaa erityisesti vaaleanpunaisen ja viininpunaisen yhdistelmä.

"Vaaleanpunaista ei ole aina osattu arvostaa, mutta nyt siitä on tullut voimaväri. Omassa syksypukeutumisessani aion yhdistellä villapaitoja shortseihin ja minihameisiin", stailistinakin työskentelevä Maryam vinkkasi.

Mallintöiden sekä stailaus- ja juontokeikkojen lisäksi Maryamia työllistää tänä vuonna ilmestynyt dokumentti The Perfect Selfie, jonka hän on ohjannut yhdessä Jenni Salosen kanssa.

"Dokumentti on mennyt monille festareille ulkomaita myöten ja se pitää meidät kiireisenä", Maryam kertoi iloisena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla