Helsingissä starttaa toukokuussa uusi muodin alan tapahtumakokonaisuus nimeltään Helsinki New – Fashion Showcase. 

Suomalaisen muodin uutta aaltoa pidetään kansainvälisesti erittäin kiinnostavana. Siksi uusi muotiviikko Helsinki New – Fashion Showcase kokoaa muodin suomalaiset ja kansainväliset toimijat Helsinkiin. Tapahtuman taustalla toimivat Pre Helsinki -hankkeen perustajat Martta Louekari ja Miia Koski yhdessä alan toimijoiden kanssa.

 “Meillä on paljon suunnittelijoita ja brändejä, jotka ansaitsevat kansainvälistä huomiota, ala vaatii erilaisten liiketoimintamallien kehittämistä ja kansainvälisten verkostojen rakentamista.” Koski kertoo.

Luvassa on muun muassa seminaari, näytöksiä, presentaatioita ja näyttelyitä. Oman lisänsä ohjelmaan tuo Finnairin ja Finavian Match made in HEL – the runway - kampanja, joka tuo Suomeen seitsemän Aasian ja Euroopan kiinnostavinta suunnittelijaa sekä ison joukon kansainvälisiä toimittajia. Suunnittelijat esittelevät mallistonsa muotinäytöksessä kiitoradalla.

Viikon aikana 20.-29.5. Helsingissä vierailee paljon suunnittelijoita ja esimerkiksi Vogue Italia, ELLE Korea, Interview, Le Monde, Die Zeit, Dazed&Confused sekä sisäänostajia Japanista, Lontoosta ja  New Yorkista.

Loppuvuoden muita suomalaisia muotitapahtumia ovat muun muassa Fashion Stock Sales 6.-7.5., Aalto yliopiston Näytös, Helsinki Fashion Week - Nordic Reflections 22.-26.7. sekä Gloria Fashion Show 16.-17.9.
 

Hanki lippusi syksyn Gloria Fashion Show'hun nyt ja säästä selvää rahaa.

Joko olet hankkinut lippusi syksyn kuumimpaan muotitapahtumaan, Gloria Fashion Show'hun 1.9.?

Hanki se nyt: jos ostat lipun ennen äitienpäivää 13.5., saat lipun hinnasta alennusta 5 euroa ja Glorian näytenumeron kaupan päälle!

Lippuja on rajoitettu määrä, eli toimi nopeasti.

Erikoishintaiset liput löydät täältä:

Näytös klo 15: https://www.ticketmaster.fi/event/230359

Näytös klo 17: https://www.ticketmaster.fi/event/230361

Näytös klo 19: https://www.ticketmaster.fi/event/230363

 

Gloria Fashion Show 1.9.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Denim ja kesä kuuluvat yhteen. Katso videolta  miten kesän farkkumuoti toimii käytännössä.

Nyt farkkuhame on taas muotia, ja denimiä käytetään asussa kiireestä kantapäähän. Kuvasimme kesän ihanan farkkumuodin toukokuun Gloriaan. Kuvauksissa syntyneeltä videolta pääset kurkistamaan jutun parhaita herkkupaloja. Katso ja nauti!

 

Iso D -farkkumuotijutun löydät 3.5.2018 ilmestyneestä toukokuun Gloriasta.