Laulaja Krista Siegfrids kertoi olevansa kovaääninen muotinäytösvieras ja etsivänsä Gloria Fashion Show'sta uusia yhteistyökumppaneita.

”Ihana näytös, tosi inspiroiva!”, kommentoi laulaja Krista Siegfrids suoraan näytöksen jälkeen.

”Pidin siitä, että mallit saivat olla iloisia ja persoonallisia. Olen itsekin sellainen, että huudan ja hurraan muotinäytöksissä kovaan ääneen”, hän nauroi.

Krista kertoi löytäneensä tapahtumasta uusia suunnittelijoita, joiden kanssa haluaisi tehdä yhteistyötä.

”Vaikutuksen teki esimerkiksi Maija Mero, joka oli suunnitellut näytöksessä esiintyneen sellistin puvun.”

Näytöksestä hänen mieleensä jäivät myös Andiatan kirkkaanpunaiset vaatteet, koska punainen on laulajan voimaväri. Kutsuvierasiltaan hän oli kuitenkin valinnut ylleen sinisen H&M:n Studio-malliston samettimekon.

"Pidin siitä, että mallit saivat olla iloisia ja persoonallisia."

Kristalla oli näytösiltana erityinen syy juhlaan, sillä hän oli vain muutamaa päivää aiemmin allekirjoittanut levytyssopimuksen Ruotsin Universalin kanssa.

”Se on ollut pitkäaikainen unelmani, ja nyt se toteutui”, hän iloitsi.

Laulaja kertoi lähtevänsä pian syysreissulle Yhdysvaltoihin.

”Matkustan ainakin Los Angelesiin, San Franciscoon ja Las Vegasiin. Pääasiassa aion lomailla, mutta kirjoitan kyllä myös uusia biisejä.”

Kuvasimme kauden ihanimmat uima-asut malli Milan Dicksonin yllä Los Angelesin auringossa.

Tänä kesänä uidaan voimakkaan värisissä uimapuvuissa ja bikineissä. Materiaalien metallinhohto ja kiiltävät pinnat houkuttelevat siirtymään suoraan rannalta terassille. Tästä pääset kurkkaamaan, miten helteinen päivä kuvauksissa sujui.

Kesällä keskellä päivää muotijutun löydät 4.5. ilmestyneestä toukokuun Gloriasta.

Kevään ja kesän muodikkaimmissa juhlavaatteissa on ripaus keltaista. Katso videolta, miten ihanat asut kuvattiin mallimme Nelen yllä.

Kukkakuoseja ja sopivasti röyhelöitä – siinä kevään ja kesän juhlamuodin olennaisimmat. Muotitoimittaja Liisa Kokko loihti lookit mallimme Nelen ylle.

Tällaista jälkeä syntyi Päivi Ristellin kameran edessä.

Tyylikokonaisuus vaati hieman säätöä.

"Nelelle tehtiin ensin vahva silmämeikki. Sitten ihmeteltiin, mikä nyt ei oikein toimi. Lopulta tajusimme, että luonnonkaunis nainen on parhaimmillaan kevyesti ehostettuna, ja meikkaaja Janne Suono vaihtoi meikkilookin", Liisa kertoo.

Vieras koreana -muotijutun löydät 4.5. ilmestyneestä toukokuun Gloriasta. 

 

Fashion Stock Sales on odotettu muotitapahtuma, jossa on erikoishinnoin myynnissä tuoreimpien mallistojen lisäksi myös edellisten kausien helmiä sekä mallikappaleita. Tutustu ihmeessä.

Lähes 40 merkin ja putiikin joukossa ovat muun muassa Terhi Pölkki, Dusty, Katri Niskanen, Excuse My BonBon , RCM, Nouki, MOSH Jewelry, By Laura Darth, Finsk, Signed, Nomen Nescio, Tauko, Chao & Eero, Liisa Riski, Frenn Company, Ivana Helsinki, Knippu, Whitetail, Pöllöt Wooden Eyewear, ButoniDesign ja UNNA S.

Järjestäjät odottavat kahden päivän aikana yli kymmentätuhatta kävijää.

”Fashion Stock Sales on ollut pioneerina muotimerkkien varastojen, näytekappaleiden sekä kakkoslaadun myynnissä ennen Facebook-kirppareiden maihinnousua. Toimimme nykyään yhteistyössä esimerkiksi Cos ja Filippa K -Facebook-ryhmän kanssa. Tapahtuma on myös mainio paikka bongata pieniä paikallisia merkkejä, joita ei muualla edes juuri myydä.” kertoo tapahtuman tuottaja, Lumi Accessories oy:n toimitusjohtaja Sanna Kantola.

Fashion Stock Sales Vanhalla Ylioppilastalolla 21.–22.4. pe klo 11-19 ja la 10-18.

Glorian muotikuvauksissa Elisabeth Rehn, Seela Sella, Oona Kivelä ja monet muut upeat naiset esittelivät kevään juhlavaa muotia. Sukella kuvausten tunnelmiin.

Nämä naiset ovat omalla panoksellaaan tehneet Suomesta kiinnostamman paikan elää. Siksi pyysimme heidät Gloriaan esittelemään kevään juhlavaa muotia. Videolta näet, miten näyttelijät Seela Sella, Cécile Orblin ja Elina Knihtilä, kapellimestari Dalia Stasevska, ministeri Elisabeth Rehn, tankotanssija Oona Kivelä ja muusikko Iisa Pykäri eläytyvät kuvausten tunnelmiin

 

Voimanaiset-muotijutun löydät 6.4. ilmestyneestä huhtikuun Gloriasta. Lue myös juttu, jossa naiset kertovat elämänsä tärkeimmät oivallukset inspiraatioksi muillekin.