Tänä viikonloppuna nähtävä Gloria Fashion Show on Suomen tunnetuimman stylistin Minttu Vesalan käsialaa. Näytöksen suunnitteleminen on ollut Vesalalle kuukausien projekti.

Osta liput muotishow'hun täältä.

Muotinäytös tarjoaa laajan katsauksen syksyn ja talven trendeihin. Näytöksessä nähdään neljä teemaa: pastellivärit, 70-luku, graafisuus ja musta juhlamuoti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”70-luku näkyy mallistoissa haalareina, leveälahkeisina housupukuina ja housuhameina. Myös herraintyyliset kengät ovat pinnalla”, Vesala kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Gloria Fashion Show’ssa esiintyy 40 mallia. Näytösmallin täytyy olla vähintään 177 senttimetriä pitkä, mutta Suomesta ei löydy tarpeeksi vaatimuksen täyttäviä malleja. Siksi Vesala järjesti Tukholmassa castingin, jossa näytökseen valittiin parisenkymmentä mallia.

”Valitsemamme mallit edustavat ajatonta naiskauneutta, mutta mukana on myös androgyyneja ja persoonallisen näköisiä malleja”, Vesala kuvailee.

Juhlapukeutumisessa Vesalaa viehättää erityisesti smokki. Se on juhlapukeutumisen kulmakivi tänä talvena sekä naisilla että miehillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla