Kuva: <span class="photographer">Laura Rautaheimo</span>
Kuva: Laura Rautaheimo

Kukkaistuoksu ja nopea imeytyminen tekivät Glorian päätoimittajasta vartalovoiteen ystävän.

Mikä tuote?

No7

Completely quenched

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Moisturising body lotion

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hinta 13 €

”Välttelin vartalovoiteen käyttöä vuosia, ja vieläkin unohdan sen mielelläni. Koskaan ei tunnu olevan tarpeeksi aikaa odotella voiteen imeytymistä. Ja mikä onkaan epämiellyttävämpää, kuin pukea puhtaat alusvaatteet ja ohut t-paita voiteesta nahkealle iholle – tai pujahtaa puhtaille lakanoille rasvaisena.

Periksi on kuitenkin annettava, kun iho kuivuu. Säännöllinen rasvaus kerran vuorokaudessa riittää normaali-ihoiselle pitämään hipiän peruskunnossa. Samalla tulee hoidettua tärkeä kaulan ja rinnan iho, sääret ja kantapäät. Eikä pidä unohtaa kyynärpäitä, sillä vaikka niitä ei näe itse, muut kyllä näkevät! Karheiksi kuivuneet kyynärpäät näyttävät likaisilta.

Voitelun tuskaa helpottaa, kun löytää vartalokreemin, josta todella pitää. Toisille paras vaihtoehto on tuoksuton, toinen taas koukuttuu hyvään tuoksuun niin, että levittelee voidetta mielikseen.

Oman suosikkini löysin viime keväänä No 7 -sarjasta. Completely quenched Moisturising body lotion sisältää kookosöljyä, voipuun rasvaa ja glyseriiniä. Joidenkin tuotekuvausten mukaan voide on tuoksuton, mutta se ei mielestäni pidä paikkaansa. Tuotteessa on miellyttävä kukkaismainen tuoksu, joka kuitenkin on niin mieto, että samaan aikaan voi käyttää jotain muutakin tuoksua.

Täyteläinen vartalovoide on ”lotioniksi” kiinteää. Se levittyy hyvin ja imeytyy todella nopeasti. Iho tuntuu heti kuivalta mutta joustavalta ja hoidetulta. Ihan kuin hipiään jäisi suojaava kalvo –levitettyäni tuotetta aamulla tunnen sen vaikutuksen vielä iltapäivällä. Silti missään vaiheessa tunne ei ole häiritsevä, eikä voide ole suttaa vaatteitani.”

Lue myös:

Tässä ripsiväri, jonka nimi ei liioittele!

Tämän tuotteen ostaisin uudelleen: Maailman paras kestoväri

Tämän tuotteen ostaisin uudelleen: Pika-avusta yövoiteeksi

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa (kaupallinen yhteistyö)

Sisältö jatkuu mainoksen alla