Supersuosittu sisustusbloggaaja Mrs Jones eli Jonna Kivilahti oli kesän saaressa, antoi tuulen puhaltaa vanhat asiat pois ja aloittaa syksyn bloggaamalla Glorian Kodissa.

Hei, Jonna, ja tervetuloa! Aloitit juuri Glorian Kodin bloggaajana, kun blogisi Mrs Jones siirtyi Kotiin. Mistä meinaat blogata?

Kiitos. Ihan mahtavaa saada uutta porukkaa blogikavereiksi, Piian (Pieni talo Helsingissä) ja Helin (Heli Ingeborg -blogi) kanssa tulee varmasti kivaa. Jatkan Mrs Jonesin tutulla linjalla: sisustamista inspiraatiokuvin, kotijuttuja, kurkistuksia ajankohtaisiin tapahtumiin sekä uutuuksiin. Ja kyllä minä kuljen kamera laukussa AINA, napaan kuvia myös uusista kaupoista ja näyttelyistä.

Tiedämme, että pidät mustasta ja valkoisesta. Mitä muuta tyyliisi kuuluu?

Joo, musta ja valkoinen ovat olleet mun juttu jo opiskeluajoista. Kotini oli silloinkin musta, valkoisella ja kromilla maustettu. Nykyisin tyylini on pehmeämpi, mukana on vintagea ja myös puuta ja vanhoja kalusteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Aloitit bloggaamisen jo vuonna 2011. Silloin blogeja ei ollut lähellekään niin paljoa kuin nykyisin. Pitkän linjan bloggaajana kerro, miten bloggaaminen on muuttunut.

Bloggerin laskuri taisi näyttää reilua 3,3 miljoonaa käyntiä blogissa, kun viimeksi katsoin. Blogeja ei tosiaan silloin kun aloitin ollut näin paljon, itse seurasin lähinnä ulkomaisia blogeja, kun ne joskus seitsemän vuotta sitten hoksasin. On mahtavaa, millaisen uuden ystäväverkon olen bloggaamisen kautta saanut; olen tavannut ihmisiä, joita en muuten olisi koskaan kohdannut.

Bloggaaminen on muuttanut sisustamista Suomessa rajusti, ja myös työtäni kotijuttuja tekevänä sisustustoimittajana. Saan valtavasti aivan upeita kohteita bloggaajien kautta. Suomalaiset kodit ovat muuttuneet bloggamisen myötä ihanammiksi ja ihanammiksi, ihmiset nykyisin todella panostavat kotiin.

Olet moderni yrittäjänainen, jonka leipä tulee monesta: teet muun muassa kotijuttuja sisustuslehtiin hurjaa tahtia ja pidät omaa lifestyle-putiikkia Espoossa. Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin työtä?

Kamalasti töitä joo, mutta ekana tulevat aina lapset. Olen kolmen ihanan tyttären äiti, ja nyt meillä menee kyllä uusperheen muutenkin hektinen arki uusiksi, kun perheeseen tulee vielä koiranpentu. Koirakin varmaan vilahtaa blogissa. Kesän olen ollut saaressa ja antanut tuulen puhaltaa kaiken vanhan ajatuksista pois. Lähden uusin ideoin uuteen syksyyn.

Millaisia postauksia Mrs Jones -blogiin on tulossa lähiaikoina?

Toivoisin, että saisin kuvattua set up -tyyppisiä fiiliskuvia, tehdä tavallaan sitä mitä parhaiten osaan eli kuvanrakentamista. Hajotin kamerani lempilinssin kesällä, ja siksi kuvaus on hieman ruosteessa nyt, ollut kun on menty pikkujärkkärillä. Haaveilen myös luonnonvalolampuista, jotta saisin parempia kuvia pimeän ajan tullen.

Kuka ihmeen Mrs Jones? Mistä keksit tämän rouvan?

Jones on nuoruuteni lempinimi ja Mrs tuli sen eteen blogin nimeen hetken mielijohteesta. Aika hauska nimihän siitä tuli.

***

Mrs Jonesin saarimökki on esitelty täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla