Gloria Fashion Show'n mallien hiustyylit on suunnitellut kampaaja Miika Kemppainen. Mitkä hiustrendit ovat pinnalla tänä syksynä?

Kampaaja Miika Kemppainen on toista kertaa mukana Gloria Fashion Show’ssa. Hän vastaa mallien hiustyyleistä kymmenhenkisen tiiminsä kanssa.

”On hienoa olla mukana, sillä malleja ja sisääntuloja on niin paljon, että voin esitellä useita erilaisia tyylejä voimakkaista wet-lookeista isoihin ja ilmaviin kampauksiin.”

Syksyn hiustrendeissä selkeys on valttia: leikkauksissa suositaan tasapitkiä linjoja, värit ovat selkeitä ja otsahiukset vahvat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Juhlakampaukset ovat kokeneet viime vuosina suuren muutoksen. Ennen juhlakampaus tarkoitti aina hiusten kiinni laittamista, useimmiten nutturaa. Nyt juhlakampauksiin luetaan myös vapaina lainehtivat hiukset. Oleellista on kuitenkin, että senkin kampauksen tekee ammattilainen, sillä itse tehdyt kiharat kestävät harvoin näyttävinä koko iltaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänä vuonna mallien hiusten muotoilussa käytetään TRESemmén tuotteita. Neljänkymmenen kampauksen tekemiseen menee aikaa kolmesta neljään tuntiin. Näytöksessä kuivasampoota ja hiuslakkaa kuluu aina eniten, jopa muutama kymmenen pulloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla