Nyt tilaajaa hemmotellaan! Glorian, Glorian ruoka & viinin tai Glorian Kodin tilaajana saat nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 14 huippulehteä.

Tervetuloa rentoutumaan, inspiroitumaan ja viettämään omaa aikaa suosikkilehtiesi parissa uudistuneessa Digilehdet-palvelussa. Digilehdet on palvelu, joka kokoaa yhteen kaikki Sanoman aikakauslehdet. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat Me Naiset, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Sport, Matkaopas, ET, ET Terveys, Kodin Kuvalehti, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Suuri Käsityö, Tiede ja Vauva.

Lehtien uusimpien numeroiden lisäksi löydät Digilehdistä kattavasti myös aikaisemmin ilmestyneiden numeroiden julkaisut usean vuoden ajalta, joten luettava ei varmasti lopu heti kesken. Näin myös vinkit, reseptit ja tarinat kulkevat aina helposti mukanasi. Uuden offline-ominaisuuden myötä jatkossa myös vaikkapa lentokoneessa tai työmatkalla aamujunassa. 

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule Gloria-lehteä, tilaa se täältä

Glorian ruoka & viini -lehden voit tilata täältä.

Glorian Kodin voit tilata täältä.

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

Tervetuloa ihanaan lukijailtaan: tarjolla on muotia, shoppailua ja pientä purtavaa hyvässä seurassa.

Muodikkaassa lukijaillassamme näet ihastuttavan, pienimuotoisen muotinäytöksen. Helsingissä illan avaa Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala.

Tapahtuman aikana osallistujat saavat 15% alennuksen koko mallistosta. Tilaisuudessa on pientä tarjottavaa.

Tästä pääset ilmoittautumaan.

 

Lukijaillat Marimekon myymälöissä:

1. Ke 31.1. klo 18–20, Helsinki, Mikonkatu 1

2. To 1.2. klo 18–20, Turku, Hansakortteli

3. Ke 7.2. klo 18–20, Helsinki, Forum,

Mannerheimintie 18

4. To 8.2. klo 18–20, Tampere, Hämeenkatu 19

Ilmoittaudu nopeasti, sillä kuhunkin tilaisuuteen mahtuu vain sata ensimmäistä ilmoittautunutta.