Kiinteytystä aikuiselle silmänympärysiholle ja monipuolista aurinkosuojaa – kokosimme ajankohtaiset ihon tehotuotteet.

1. Silmien ympärille

Meikkitaiteilija Raili Hulkkosen By Raili -sarjaaan kuuluu myös aikuisen ihon hoitotuotteita. Silmänympärysvoide Beauty Essential Pro Lift Eye Cream on koostumukseltaan miellyttävän täyteläinen ja kosteutttava. Se sisältää kiinteyttäviä ja ryppyjä silottavia tehoaineita, kuten proliiniaminohappoa.

Tuotteet valmistaa helsinkiläinen Naviter. 41,50 e/15 ml. byraili.fi, Sokos, Emotion.

2. Paljon peptidejä

Uskomatomia tuloksia lupaa 21 erilaista peptidiä ja neuropeptidiä sisältävä Peter Thomas Roth Peptide21 Wrinkle Resist Serum. Ainakin sen tehoaineet ovat vakuuttavia, sillä peptidien lisäksi se häivyttää ryppyjä ja parantaa ihon elastisuutta ja värisävyä fermentoidun soijapapu-uutteen avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mukana on myös kosteuttavia skvalaania ja hyaluronihappoa sekä A-, C- ja E-vitamiinia. Koostumukseltaan ohutta seerumia käytetään aamuin illoin. 140 e/30 ml. skincity.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Monipuolinen suoja

Tähän aikaan vuodesta tärkein ihonhoitotuote on hyvä aurinkosuoja. Sitä tarvitaan joka päivä, sillä UV-säteilyä tulee ilman auringonpaistettakin. Ja kun kasvot haluaa suojata kunnolla, suojakertoimen on oltava 50.

Lierac Sunissime Protective Fluid Global Anti-Aging sk 50 tarjoaa iholle suojan lisäksi energiaa protauriinin avulla.

Suoja-aineina on ihoa näkyvältä valolta suojaava pilkottu melaniini ja infrapunasäteiltä suojaavia pihatattarista uutettuja flavonoideja. Ne vähentävät kollageeni- ja elastiinisäikeille infrapunavalosta aiheutuvia haittoja ja suojelevat soluväliainetta. 36 e/40 ml. Apteekit.

4. Kuivalle iholle

Ihon hermokuidut voivat siirtää informaatiota ihosoluihin. Ikääntyessä hermokuidut vähenevät, samoin fibroblastien kyky tuottaa kollageenia heikkenee. Näistä asioista johtuvia ihon ongelmia pyrkii korjaamaan Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched. Se kiinteyttää ja kirkastaa ihoa parantamalla ihon hermojärjestelmän toimintaa.

Koostumuksia on useita, enriched sopii kuivaihoiselle. 126 e/50 ml.

5. Ruskettava naamio

Todella monipuolinen tuote on James Read Gradual Tan Sleep Mask Face Retinol. Jo nimi kertoo, että tuote hidastaa ihon ikääntymistä, koska se sisältää retinolia. Lisäksi siinä on kosteuttavia aineita, ja tuote toimii yön yli jätettävänä naamiona. Samalla se myös ruskettaa ihoa. Käytä aluksi vain kerran, pari viikossa, jos ihosi ei ole tottunut retinoliin. 37 e/50 ml. skincity.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla