Maan vetovoimaa vastustetaan

kekseliäillä uusilla tehoaineilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nostetta poskiin

Posket saavat uutta nostetta, leukalinja napakoituu ja kaula silottuu. Näin houkuttelevia lupaa Cliniquen muotoileva seerumi, jonka kasvoja kohottava vaikutus perustuu mantelinsiemenestä, punaisesta merilevästä ja soijapavun siemenistä saataviin uutteisiin. Clinique Sculptwear Lift and Contour Serum for Face and Neck 109 e/50 ml.

Muista dekoltee

Kaulan ja dekolteen iho vanhenee kasvojakin herkemmin, sillä se on ohuempaa. Siksi tuolle alueelle on hyvä hankkia oma hoitotuotteensa. Sensain emulsio vaikuttaa jo viidessä päivässä, lisäksi tuote liftaa välittömästi. Pakkauksessa ohjeet hierontaan. Sensai Cellular Performance Throat and Bust Lifting Effect 106,60 e/100 ml.

Kantasolut apuna

Painovoimaa vastaan taistelee myös uudistettu Capture-voide. Siinä hyödynnetään dermiksen ylemmistä kerroksista löydettyjä kantasoluja, joilla on kyky valmistaa kollageenia sekä elastaania valmistavia soluja. Saatavana koostumukset kuivalle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Dior Capture Totale Multi-Perfection Creme 198 e/60 ml.

Ruusua yöksi

Yönaamioiden suosio jatkuu. Lancômen naamiossa on tehoaineena damaskonruususta kylmätislattu uute, joka elvyttää ihon toimintaa. Lämmitä iho hieromalla ja levitä sitten naamio kasvoille. Anna imeytyä kymmenen minuuttia ja taputtele sen jälkeen iho kasvopaperilla. Lancôme Absolue Revitalizing Night Ritual Mask, 175 e/75 ml.

Turvotus pois

Nyt on tarkkaa: Nuxen anti-age-sarja on tarkoitettu yli 48-vuotiaille. Linjan silmän- ja huultenympärysvoide silottaa ja kiinteyttää ihoa sekä madaltaa juonteita. Koostumuksessa on tummuutta ja turvotusta poistavaa kofeiinia. Käytä tuoksutonta voidetta aamuin ja illoin. Nuxuriance Ultra Eye & Lip Contour Cream, 45,90 e/15 ml. (Kaupoissa maaliskuussa.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla