Hoitava käsivoide pelastaa tiheiden käsipesujen koettelemat kädet.

Clarins Hand and Nail Treatment Cream 28 e/100 ml

Tuoksuaan myöten ylellisen tuntuinen käsivoide imeytyy erityisen nopeasti ja pehmentää tehokkaasti. Oikeastaan ainoa miinus tulee tulee turhankin suuresta pakkauskoosta, käsivoiteen kun mieluusti sujauttaisi mukaan pieneenkin laukkuun.

Medik8 hand & nail cream 37,20 € /60 ml TESTIN VOITTAJA

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tyylikkääseen mustavalkoiseen putkiloon pakattu voide lupaa tehdä käsien ihosta nuorekkaamman näköisen. Nelikymppisen käsiltä ne näyttävät edelleen, mutta muuten tuote oli kyllä aivan erinomainen: se imeytyi nopeasti, tuoksui miellyttävältä ja pehmensi karheat kämmenselät tehokkaasti. Tämä jää käyttöön työpöydälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Korres Pure Greek Olive Natural Olive Blossom Hand Cream, 14 e/75 ml

Vegaaninen käsivoide tuntuu iholla miellyttävältä ja imeytyy nopeasti. Käyttömukavuutta vähentää kuitenkin teollinen, pesuainemainen tuoksu. Se on niin voimakas, että työkaverit avokonttorissa huomauttavat asiasta. Ei siis sovi tuoksuallergikkojen tai muuten herkkänenäisten lähistöllä käytettäväksi.

Nivea Q10 Antiage Hand Cream 4,50 e/100 ml

Nivean käsivoide on tuoksuaan myöten samaa luotettavaa kosmetiikkakaapin peruskamaa kuin muutkin brändin tuotteet. Sen hinta-laatusuhde on erinomainen, mutta se ei kosteuta aivan yhtä tehokkaasti kuin monet verrokkinsa.

Mon Sun Nighttime Wonder Hand Treatment 14 e/75ml

Yön yli vaikuttavaa käsivoidetta neuvotaan käyttämään kerran, pari viikossa. Käteni olivat talvikelien rutikuiviksi ja karheiksi kuivattamat korput, mutta jo ensimmäisen käyttöyön jälkeen ne olivat selvästi pehmoisemmat. Käsittelyn jatkuessa tulokset vielä paranivat. Keski-ikäistä käyttäjää tosin haittasi se, että purtilon kylkeen oli painettu tuotetiedot ja käyttöohjeet vielä tavanomaista tuotetekstiäkin pienemmin kirjaimin.

L'Occitane en Provence Shea Hand Cream 24,50 e/150 ml

Shea-voita sisältävä, tuhti käsivoide on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle, joten aloitin käsivoidetestin sillä. Tuote elvytti rutikuivaa ihoa tehokkaasti, mutta imeytyi kiusallisen hitaasti jopa kuivan ihon tuotteeksi. Tuoksui raikkaalta ja miellyttävältä.

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla