Tehotuotteiden ja aurinkosuojan avulla iho säilyy kirkkaana.

1. Kevätsiivous

Ihon aineenvaihduntaa tehostaa Janssen Cosmetics Detox Cream. Se sisältää avokadopeptidejä ja hiivauutetta, joka vahvistaa ihon omaa puhdistumisprosessia. Japaninsilkki silottaa ihon pintaa, hyaluronihappo sitoo kosteutta ja E- ja C-vitamiinit toimivat antioksidantteina. Voidetta voi käyttää päivä- tai yövoiteena.

63,20 e/50 ml.

2. Ongelmakohtiin

Retinolia sisältävä tuote on tarkoitettu täsmähoidoksi syviin ryppyihin, kiinteyden vähenemiseen ja pigmenttimuutoksiiin. Käytä Shiseido Intensive Wrinkle-Spot Treatmentia silmien alle ja silmäkulman ryppyihin, nenän ja suun ympärillä oleviin ryppyihin ja kaulaan. Hyvin pieni määrä riittää, ja tuote levitetään viimeisenä vaiheena ihonhoidossa muiden tuotteiden päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

107 e/20 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Parantaa sävyä

Epätasaisen ihonvärin tasoittamiseen ja hyperpigmentaation hoitoon on tarkoitettu Zo Skin Health Brightalive Skin Brightener -voide. Se vähentää pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihon sävyä peptidien ja traneksaamihapon avulla. Voide sisältää myös pigmentin muodostumista vähentävää ja kosteuttavaa niasidiamidia. Pigmenttihäiriöiden hoito vaatii kärsivällisyyttä, tuloksia on luvassa 16 viikon jälkeen.

165 e/50 ml.

4. Nuoruuseliksiiri

Pilkotuista kasviöljyistä muodostuvat mikrokuplat kelluvat hyaluronihappoa sisältävässä seerumipohjassa. Nuxe Super Serum (10) aktivoi ihon nuorekkuutta ylläpitäviä toimintoja, nimessä esiintyvä numero viittaakin siihen, että mikrodermis toimii kuin kymmenen vuotta nuoremmassa ihossa. Tämän sanotaan johtuvan kollageenisäikeiden määrän lisääntymisestä ja tasaisemmasta jakautumisesta. Seerumi sisältää myös pigmenttiä vaalentavaa B3-vitamiinia, joten iho näyttää kirkkaammalta.

80 e/30 ml.

5. Mineraalisuoja

Ikääntyvää ihoa korjaavat ominaisuudet ja aurinkosuoja on yhdistetty Lumene Lumo Nordic Bloom Silottava & Kiinteyttävä Päivävoide Mineraali SK 30:ssä. Se sisältää ryppyjä ja juonteita vähentävää sekä ihon sävyä parantavaa tyrnimarjoista ja lakoista saatavaa pre-retinoli-yhdistettä. Mukana on myös puolukkauutetta, jossa on runsaasti polyfenoleita. Aurinkosuojan antaa fysikaalinen suoja, sinkkioksidi.

25,90 e/50 ml.

Juttu on julkaistu 05/2021 Gloriassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla