Kauneudenhoidon uudet innovaatiot tekevät hehkeää jälkeä.

1. Kosteutta

Kerta-annoksen hoitotuotetta sisältävät kapselit ovat siistejä ja myös näppäriä matkustaessa. Elizabeth Arden on tunnettu erilaisista kapseleistaan, ja uutuus on Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum. Kapseleihin pakattu seerumi sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja ihoa vahvistavia keramideja, jotka lukitsevat kosteuden ihoon.

Tuotteen hyaluronihappo myös pääsee imeytymään syvälle ihoon, sillä sen molekyylikoko on 500 kertaa tavanomaista pienempi. Tuote silottaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa ja sitä voi käyttää aamuin ja/tai illoin. Kapselit ovat biohajoavia.

115 e/60 kpl, 61 e/30 kpl, myynnissä lokakuussa 2020.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. A-vitamiinia

A-vitamiini on loistotuote ikääntyvälle tai epäpuhtaalle ja akneiholle. Se tehostaa ihosolujen uusiutumista, madaltaa ryppyjä, vaalentaa maksaläiskiä ja parantaa ihon sävyä. Se myös tasapainottaa ihon talineritystä. Suomalainen BTB13 Vitamin A 0,5 % Active sisältää ihoa vahvistavaa retinolia. Käytä iltaisin, aluksi 1–3 kertaa viikossa, jotta iho tottuun retinoliin. Saatavilla on myös 1 prosenttia retinolia sisältävä tuote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

32 e/15 ml.

3. Suihkehuntu

Aivan uutta kauneudenhoidossa on laite, jolla hienokuitutekniikan avulla ihon pintaan muodostetaan ultraohut mikrokuituhuntu. Se saadaan aikaan suihkuttamalla iholle polymeeriliuosta diffuusorin kautta.

Ensin iholle laitetaan tavalliset hoitotuotteet ja sitten Sensai Biomimesis Veil Diffuserilla suihkitaan iholle Veil Potion -polymeeriliuos Veil Potion -lamelliuutteen päälle. Yhdessä ne muodostavat näkymättömän kalvon ja sitovat tehokkaasti kosteutta ihoon. Ne tehostavat muiden yön aikana käytettävien hoitotuotteiden vaikutuksia sekä vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.

Laite 640 e, Veil Effector 154 e/40 ml, Veil Potion 100 e/9 ml.

4. Aamupiristys

Suositun brittisarjan tuotteet on valmistettu 99-prosenttisesti luonnonmukaisista raaka-aineista. Oskia Get up and Glow -seerumi on ihon aamusmoothie. Se sisältää rikkiyhdiste MSM:ää, joka tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman, sekä sinkkiä, E-vitamiinia, hyaluronihappoa ja peptidejä.

80 e/30 ml.

5. Yöhoitaja

IT Confidence in Your Beauty Sleep Night Cream kuorii ihoa yön aikana ja parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa. Iho kirkastuu ja kiinteytyy. Tuloksia luvataan viikossa.

52 e/60 ml.

Juttu on alun perin ilmestynyt syyskuun 2020 Gloriassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla