Brigitte Bardot
Brigitte Bardot
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld

Vaihda lättäkampaus ranskalaiseen eleganssiin näillä vinkeillä. 

Pitkitä pesua

Käsite toisen päivän tukasta on täysin ranskatarten ansiota. Ranskatarten vaivattoman näköisen kampausten salaisuus ei ole siinä mitä he tekevät, vaan ennemminkin siinä, mitä he jättävät tekemättä. Hiukset pestään mieluiten kerran viikossa, jolloin väri säilyy tukassa pidempään. Myös päänahka säilyttää kosteutensa, kun hiuksia föönataan vain harvoin tai ei laisinkaan.

Ihanan huoletonta

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ranskalaisnaiset rakastavat kuivasampoota ja tuuhentavia hiuspuutereita: kiiltävä, sileä tukka tarkoittaa huonoa hiuspäivää. Hiuksissa pitää olla rakennetta ja seksikästä huolettomuutta, ja erilaiset suihkeet antavat sitä vasta pestyyn tukkaan nopeasti. Kuivasampoo on luonnollisesti tärkeässä roolissa myös pitkän pesuvälin säilyttämisessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luonnollista liikettä

Koska ranskalaisnainen ei koskaan halua näyttää siltä, että hän astui juuri ulos kampaajalta, hiuksiin hankitaan oman tukan sävyyn sopiva väri, mieluiten ombré- tai bronde-tyylillä tehtynä. Leikkauksessa tärkeintä on liikkuvuus: mallin pitää olla niin huoleton, että tukkaa voi aina sukia sormilla samalla, kun nauttii café noisettea kahvilan terassilla.

Tuoksu toimii aina

Jos ranskattaren voisi pistää pulloon, olisi tuloksena luonnollisesti Chanelin no.5 -tuoksu. Hyvä tuoksu kantaa pitkälle, ja siksi aamuisin tuoksua suihkautetaan kevyesti sekä hiuksiin että korvien taakse. Hajuvesi tarttuu tukkaan hyvin, ja päivän aikana vanavedessäsi kulkee hento häivähdys lempiparfyymiasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla