Syväkosteuttavat hiusnaamiot elvyttävät auringossa kuivahtaneet kutrit.

1. Davines Nounou Hair Mask, 28 €

Italialaista tomaatti-uutetta ja oliivivoita sisältävä naamio imeytyy vaalennettuihin luonnonkihariin hiuksiin niin nopeasti, että sitä pitää lisätä kaksi kertaa 15 minuutin vaikutusaikana. Se kannattaa: lopputulos on täydellisen silkkinen, pehmeä ja kiiltävä. Hävisi voittajalle niukin naukin.

2. Matrix Biolage Re-hab Clay Mask, 39 €

Tymäkkä naamio on kuin paksua muovailuvahaa, sillä tuote sisältää marokkolaista laavasavea. Hiukset imaisevat sen yllättävän nopeasti. Silottaa ja pehmittää mukavasti, mutta hitusen karheutta pörröhiuksiin jää silti. 95 prosenttia naamion raaka-aineista on luonnonmukaisia.

3. Joico K-Pak Intense Hydrator, 29 €

Vahva tuote tämäkin. Plussaa peruspullosta, josta saa annosteltua itselle juuri sopivan määrän. Riittoisa. Tuote sisältää paljon öljyjä, jotka tekevät hiuksista ihanan sileät ja kiiltävät, mutta kuitenkin ilmavat. Sopii myös hiuslisäkkeille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. SP Luxe Oil Keratin Restore Mask, 25,50 € TESTIN VOITTAJA

Sen tuntee jo ensisipaisulla: tämä tuote toimii juuri niin kuin pitää. Vaalennetut pörröhiukset muuttuvat heti silkkisen tuntuisiksi ja tunne säilyy päiviä. Näin pehmeät nämä hiukset eivät ole ennen olleet. Tuote on myös riittoisa: teelusikallinen riittää puolipitkiin hiuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Redken Extreme Mega Mask, 30 €

Redkenin tuotteet sopivat yleensä kuiville kutreille loistavasti, mutta tämä tuote ei kosteuttanut tarpeeksi. Pullon sisällä on erillinen sininen tuubi, mikä tuntuu turhalta kikkailulta. Naamio sopinee paremmin liukkaammalle hiuslaadulle.

6. Cutrin Repairism Intesive Care, 11,90 €

Tyrniä sisältävässä hiusnaamiossa on testin ihanin tuoksu. Tuote on hinta-laatu -suhteeltaan erinomainen. Sopii mainiosti suomalaiselle vaalealle hiuslaadulle, tosin karheissa hiuksissa pehmeys ei kestä kuin päivän. Plussaa UVA- ja UVB- suojista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla