Tuo kasvoille ripaus aurinkoa.
Tuo kasvoille ripaus aurinkoa.

Säilytä kesäinen hehku kasvoilla ympäri vuoden. Valinnanvaraa on voiteista hoitovesiin ja itseruskettaviin tippoihin.

1. Vita Liberata Tanning Anti-Age Face Serum, 40 e / 15 ml.

Itseruskettavaa seerumia voi sekoittaa muutaman pisaran kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää sellaisenaan syvempää sävyä halutessaan. Lopputulos on molemmilla tyyleillä kauniin luonnollinen. Sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäisevää baku-chiolia, jota käytän muutenkin kasvoilla päivittäin. Riittoisaa tuotetta on helppo annostella. Tämä jää ympärivuotiseen käyttöön!

2. Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Lotion, 37 e / 50 ml.

Vesimäisen ohut koostumus yllättää, mutta imeytyy kasvoille nopeasti ja jättää kosteutetun tunteen. En huomaa kasvoilla juuri minkäänlaista sävyeroa parin päivän käytön jälkeen. Huoleton tuote hyvin vaalealle iholle, mutta en suosittele kunnon rusketusta kaipaavalle. Sisältää paljon hoitavia ainesosia, jotka lupaavat myös lisätä kollageenin tuotantoa.

3. Laboratoires de Biarritz Alga Maris Self Tanning Drops, 29 e / 35 ml.

Itseruskettavat tipat sopivat sekä kasvo- että vartalovoiteeseen sekoitettavaksi. Kasvoille ohje on 1-7 tippaa, mutta annostelu vaatii tarkkuutta, koska purkkia puristaessa tuotetta tulee helposti liikaa. Kevyt itseruskettavan tuoksu, muttei häiritsevä. Sisältää ihoa suojaavia ja hoitavia ainesosia. Hyvä perustuote, mutta vartalolle en tätä käyttäisi pakkauskoon ja hinnan vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. By Raili Beauty Essentials Self-Tan Water, 24 e / 100 ml.

Itseruskettava hoitoneste levitetään kasvoille vanulapulla. Tuotteen kuivuttua päälle voi lisätä kosteusvoiteen ja muut tuotteet. Myös tuote itsessään kosteuttaa ihoa suomalaisen puolukkauutteen ja ruusuveden ansiosta. Harmittaa, että osa tuotteesta imeytyy vanuun ja menee hukkaan, ja lisäksi lapulla pyyhkiessä joutuu olemaan tarkkana, ettei lopputulos jätä kaulaa raidalliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Lavera Self Tanning Cream kasvoille, 17,90 e / 50 ml.

Voidetta levittäessä unohtaa helposti käyttävänsä itseruskettavaa, koska tuote tuntuu tavalliselta kosteusvoiteelta. Yllättävän voimakas tuoksu, muttei onneksi itseruskettaville tyypillinen. Sisältää luomuauringonkukka- ja makadamiaöljyä, jotka kosteuttavat ihoa. Seuraavana aamuna kasvoilla on hyvin kevyt päivetys. Tätä uskaltaisi käyttää päivittäin ylläpitämään kesäistä hehkua.

6. Tan-Luxe The Face, 45 e / 30 ml.

Öljymäiset tipat sekoitetaan oman kasvovoiteen tai -seerumin joukkoon. Ohje on 1-12 tippaa, mikä ei anna juurikaan osviittaa tuotteen voimakkuudesta. Varovainen kokeilu noin neljällä pisaralla tuo jo yllättävän paljon väriä kasvoille, vaikka käytössäni on kahdesta sävyvaihtoehdosta vaaleampi. Sävy on kuitenkin kauniin luonnollinen. Testin kalleimmasta päästä, mutta riittoisa. Pisaroiden annostelu pipetillä on helppoa.

Juttu on julkaistu Gloriassa 08/2022.

Sisältö jatkuu mainoksen alla