Vartaloöljyt hoivaavat ihoa.
Vartaloöljyt hoivaavat ihoa.

Vartaloöljyt toimivat nopeana helpotuksena talven kuivattamalle iholle.

1. Kaurilan Sauna Ihana appelsiini vartaloöljy 150 ml, 26,90 e.

Vegaaninen Suomessa valmistettu vartaloöljy sisältää manteli-, oliivi-, argan-, papaijansiemen- ja jojobaöljyä. Ne ravitsevat, hoitavat ja suojaavat ihoa. Appelsiinin tuoksu on selkeä, mutta miellyttävän mieto ja katoaa iholta pikkuhiljaa. Öljy imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Kaunis ja kevyt pullo sopii sujautettavaksi saunakassiin.

2. Madara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil, 200 ml, 29,90 e.

Vartaloöljy, joka lupaa kiinteyttää ihoa, kuulostaa lupaavalle. Öljyssä on miellyttävän mieto tuoksu, mutta se tuntuu levitettäessä hieman tahmaiselta, ja imeytyminen kestää tovin. Voisi toimia hyvin hierontaöljynä, sillä pullon sisältö on riittoisa.

3. Esse Body Oil, 100 ml, 58 e.

Jojobaa ja marulaa sisältävä vartaloöljy jättää ihon hieman öljyiseksi joksikin aikaa, mutta illalla levitetty öljy tuntuu vielä aamulla samettisena iholla. Kataja, patsuli ja palmarosa antavat iholla pitkään säilyvän sitruksisen tuoksun, joka on hieman vahva, mutta ei epämiellyttävä. Kaunis pumppupullo toimii liukkaissa käsissä ja sen laittaa mielellään esille kylpyhuoneeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil, 100 ml, 45 e. TESTIN VOITTAJA!

Monipuolinen öljy sekä iholle että hiuksille lupaa suojata vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja tehostaa ihon kollageenin tuotantoa. Hyvin hento sitruksinen tuoksu, joten öljyä voi sipaista myös kasvoille. Koostumus tuntuu kevyeltä ja se imeytyy ilahduttavan nopeasti. Suihkepullo on kevyt ja helppokäyttöinen, toimii hyvin reissukaverina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Anti Ageing Body Oil, 90 ml, 30,95 e.

Öljystä löytyy passionkukka-, argan-, kamelia- ja helokkiöljyä. Se kiinteyttää, suojaa ja ravitsee ihoa. Levittyy hyvin, mutta iho jää pitkäksi aikaa öljyiseksi, joten se ei ole kiireisen hetken tuote. Melko vahva, iholla pitkään säilyvä tuoksu rajoittaa öljyn käyttöä. Pumppupullosta annostelu on helppoa.

6. Neal’s Yard Remedies Wild Rose Dry Body Oil, 100 ml, 48 e.

Uudistava, korjaava ja ravitseva vartaloöljy sisältää jojoban ja auringonkukan siemenöljyjä. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti, mutta jättää öljyisen kerroksen ihon pinnalle. Vahva ruusun tuoksu estää käyttämästä tuotetta koko vartalolle. Öljyisillä käsillä voi lopuksi pyöräyttää kosteutta myös kuiville hiuksille.

Juttu on julkaistu Gloriassa 03/2022. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla