Syksyn meikeissä ei arastella. Rajaukset ovat paksuja, huulilla vahvaa punaa ja luomilla ja ripsissä kirkkaita värejä. Meikkitaiteilija Riku Campo loihti nämä näyttävät lookit.

Punaisten huulten juhlaa

Puhdas punainen huulipuna ei mene muodista. Riku Campo rajasi ja täytti huulet ensin rajauskynällä ja levitti huulipunan vasta sen jälkeen. Näin puna pysyy huulilla pitempään. Luomiväri jätettiin kokonaan pois. Vinkki: Huulet ja niiden ympärys kannattaa kosteuttaa huulivoiteella ennen punan levitystä.

Meikit Dior. Vasemmalla iholla pohjustuksena Dreamskin Cushion 000, Forever Undercover 020 -meikkivoide ja Diorskin Nude Luminizer 001 Nude Glow. Poskilla Rouge Blush 330 Rayonnante. Diorshow Pump’n ‘Volume Mascara 090 Black Pump. Huulilla Rouge Dior 785 Rouge en Diable ja Rouge Liquid 784 Red Lava. Oikealla Dior Backstage -meikki. Meikkivoiteena Backstage Face & Body Foundation 2 WP, varjostukset ja korostukset Backstage Glow Face Palette 001 Universal ja Backstage Contour Palette 001 Universal. Ripsissa Diorshow Maximizer 3D Lash Primer ja Diorshow Masacra 090 Black. Huulilla Backstage Lip Palette 001 Universal Neutrals. Mustat poolopaidat shein.com, tähtikorvakorut Jennifer Fisher.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Savusilmät sinisellä

Sinistä sävyä silmissä nähtiin Carolina Herreran, Salvatore Ferragamon, Marnin, Pradan ja Dries Van Notenin syksyn näytöksissä. Sinistä voi käyttää rajauksena, alaluomen sisäkajalina, ripsivärinä tai smoky eye -tyyliin kuten kuvassa. Hieman helmiäiseen taittava luomiväri tuo valoa katseeseen. Huulet ovat matat ja nudet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meikki Bronx Colors. Iholla pohjustuksena Studioline Face Primer -pohjustusvoide, meikkivoiteena Studioline HD TV Foundation, sävy 04 Medium Beige. Meikin kiinnitys Compact Powder, sävy 03 Medium Beige. Kasvonpiirteitä korostettiin Urban Line Contouring Palette -kasvopaletilla. Luomilla Single Slide Shadow -luomivärin sävy 19 Air Force Blue. Rajaus yläripsien juuressa Fat & Fine Liner, sävy 01 Black. Ripsissä Seductive Black Mascara, sävy 408 Black. Kulmat muotoiltiin Eyebrow Pencil -kulmakynän sävyllä 02 Taupe. Huulilla mattapintainen Matt Lip Tint -huulipunan sävy 07 Pale Beige. Kynsissä Mavalan minilakan sävy Black 48.
Verkkatakki Foo And Foo, musta nahkalippis House Of Lafayette, korvakorut Jennifer Fisher, musta body Shein.

Voimaväri fuksia

Fuksia on monen huippumeikkaajan uusi punainen huulipuna. Se sopii hyvin kaikkiin ihonväreihin, ja sitä on nähty vahvojen naisten, kuten Oprah Winfreyn ja Reese Witherspoonin huulilla taannoisessa Time-lehden kansikuvassa. Riku jätti silmämeikin pois ja peitti kulmat vaalealla peitevoiteella, joten look on huippumuodikas.

Meikki Clarins. Meikin pohjustaa SOS Primer -pohjustusvoide, sävy peach 02. Meikkivoiteena Skin Illusion SPF 15, sävy honey 110, meikin kiinnitys Mineral Loose Powder, sävy medium 02. Poskilla puuterimaisen Blush Prodige -poskipunan sävy sweet rose 08.

Kulmiin harjattiin Instant Light Brush-on Perfector -peitevoidetta, sävy 00 light beige. Huulet rajattiin Lipliner Pencil-rajauskynän sävyllä red 06, punana mattapintaisen Joli Rouge Velvet -punan sävy hot pink 713. Kynsissä Mavalan minilakan sävy Black 48.
Käsineet House Of Lafayette, sormukset Jennifer Fisher.

Pronssi luo hehkua

Pronssinvärinen luomiväri antaa kalpeille kasvoille upeaa hehkua. Kun se yhdistetään tummaan huulimeikkiin, syntyy trendikäs iltalook. Poskipunan Riku jätti pois. Kannattaa muistaa, että koko kasvoja ei aina tarvitse meikata. Voit esimerkiksi meikata vain huulet ja kulmat tai silmät ja huulet.

Meikki Yves Saint Laurent. Iholla meikkivoide All-in- One Glow B30, All Hours Concealer sävy 3 ja valokynä Touche Eclat sävy 2. Luomiväri paletista Couture Variation Nu, rajaus Couture Kajal 1. Ripsissä Mascara Volume Effect Faux Cils Flash Primer -pohjustus ja Mascara Volume Effet Faux Cils Curler. Kulmakynä Couture Brow Slim sävy 5 ja Couture Brow Mascara. Huulilla Tatouage Couture 15 Lipliner 1.

Mielikuvitusta rajauksiin

Parin viime vuoden aikana markkinoille tulleet vahvaa ja tarkkaa jälkeä piirtävät art liner -rajaustussit ovat uudistaneet silmänrajauksia. Nyt pelkkä ohut musta rajaus ripsien tyvessä on out. Rajaukset tehdään eri väreillä, vain osale luomea, eri paksuisina ja eri muotoisina. Pääasia, että rajaus näkyy.

Meikki Yves Saint Laurent. Meikkipohjana All Hours Foundation Stick b20, sen päällä Poudre Radiance Universelle. Rajauksissa on käytetty Couture Kajalia, sävy 1 sekä mustaa Couture Eye Marker -tussia. Luomilla Touche Eclat -valokynää. Kulmissa Couture Brow Slim -kynän sävyä 5 ja Couture Brow Mascaraa. Huulilla Tatouage Couture -punan sävy 16.
Hattu House Of Lafayette, korvakoru Jennifer Fisher.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla