Kuva: <span class="photographer">Laura Rautaheimo</span>
Kuva: Laura Rautaheimo

Glorian päätoimittaja oppi, miltä tuntuu, kun iho on todella puhdas.

Mikä tuote?

Helena Rubinstein

Pure Ritual

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Care-in-Foam

Sisältö jatkuu mainoksen alla

69,00 e / 125 ml

Kun muodin ja kauneuden monitoiminainen Leena Sarvi kuvattiin meikittömänä Glorian Paljaana-juttusarjaan viime kesänä, hän kertoi puhdistavansa ihonsa joka ilta niin, että se vähän narisee. Juttu jäi mieleeni, sillä en osannut kuvitella, miltä nariseva iho tuntuu. Nyt osaan.

Kokeilin Helena Rubinsteinin Pure Ritual -puhdistussarjaa eli puhdistusmaitoa ja -vaahtoa, kasvovettä ja kuorinta-ainetta. Tuotteet ovat kaikki miellyttäviä ja toimivia, mutta Care-in-Foam-vaahtoon jäin koukkuun siksi, että sen jälkeen iho todella narisee.

Luulisi että tunne on epämiellyttävä ja kiristävä. Nariseva iho tuntuu kuitenkin ennen kaikkea puhtaalta. Vaahdon hoitavat ainesosat silottavat ihon pinnan, jolloin iho näyttääkin entistä kiinteämmältä. Vaahtokäsittelyn jälkeen kasvoille on mukava levittää seerumia ja hoitovoidetta. Ihan kuin ne imeytyisivät tavallista paremmin.

Tämänhetkiseen ihonpuhdistusrituaaliini kuuluu myös ladattava Clarisonic-harja. Levitän ensin Care-in-Foamia herneen verran poskille, otsaan ja leuan alueelle kostuttaen samalla kasvot. Sen jälkeen vaahdotan aineen pyöröliikettä tekevällä harjalla. Clarisonic pyörii aina minuutin kerrallaan. Usein painan harjan katkaisinta toistamiseen ja annan kasvoille ja dekolteelle vaahtohierontaa toisenkin minuutin. Niin mukavalta ja rentouttavalta se tuntuu.

Huomaan myös koukuttuneeni Care-in-Foamin tuoksuun, jonka alkutuoksussa on raparperia, klementiiniä ja freesiaa. Sydäntuoksussa on jasmiinia ja riisinkukkaa ja lopputuoksussa ambraa, santelipuuta ja tonkapapua. Näitä en tietenkään erota toisistaan. Nuuhkin vain ihastunaana Clarisonicin harjaa, johon vaahdon tuoksu on tarttunut niin, että koko kone tuoksuu hyvältä.

Ihan joka ilta en jaksa koko harjausrituaalia. Silloin vaahdotan puhdistusaineen kasvoille sormin ja menen ihanan narisevana nukkumaan.

Lue myös:

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa (kaupallinen yhteistyö)

Metsästätkö täydellistä punaista kynsilakkaa? Testaa tämä sävy

Mainio vartalovoide koukutti laiskan rasvaajan

Totuus ihonhoitomyyttien takaa – tässä julkkisten todelliset kauneusniksit

Sisältö jatkuu mainoksen alla