Vapaaottelu-uran jälkeen suunnittelee palaavansa Suomeen ja perustavansa nuorille treenisalin Helsinkiin.
Vapaaottelu-uran jälkeen suunnittelee palaavansa Suomeen ja perustavansa nuorille treenisalin Helsinkiin.

Vapaaottelijatähti on yhtä räväkkä kehässä kuin somessakin.

Mitä postaa Instagramiin vapaa-ottelija, jonka työ sisältää ihmisten potkimista, lyömistä ja kuristamista? Esimerkiksi tämän: ”Lämmin hymy on universaali ystävällisyyden symboli.” Kuvituksena on 36 kuvan kollaasi hänen omasta, hymyilevästä naamastaan.

”Nuoret näkevät sosiaalisesta mediasta kaiken pahan, mitä maailmassa tapahtuu. Siksi haluan panna hyvän kiertämään”, Makwan Amirkhani sanoo.

27-vuotias lahjakkuus on aina halunnut olla äänessä. Nuorille seuraajilleen hän tahtoo välittää myönteistä maailmankuvaa ja kehottaa hyvään käytökseen. Sen vastapainoksi hänellä on vakavaakin sanottavaa, varsinkin Suomen pakolaispolitiikasta.”Jos minä olisin Suomen presidentti, sanoisin pakolaisille tervetuloa, mutta tässä ovat ehdot: hyväksy meidän lait, ja jos jokin ei kelpaa, mene takaisin.” Managerit koettivat joskus hillitä miehen sometouhuja, mutta nyt he ovat entisiä managereja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Makwanin leipätyö on vapaaottelu, kamppailulaji, jossa melkein kaikki on sallittua. Vuosi sitten hän pääsi mukaan Ultimate Fighting Championshipiin, vapaaottelun suurimpaan otteluorganisaatioon. Ensimmäisessä UFC-ottelussaan Makwan todisti epäilijöille, että pystyy voittoon – eikä siihen mennyt kuin kahdeksan sekuntia. Toisessa ottelussa hän näytti, ettei kyse ollut aloittelijan tuurista. Seuraava ottelu on helmikuun lopussa. ”Silloin haluan todistaa itselleni, ettei kaikki tekemäni työ ole turhaa.” Vapaaottelua Makwanilla on takana viisi vuotta, painia 22 vuotta. Vuosi sitten Makwan muutti parempien treeniolosuhteiden perässä Ruotsiin. Salilla asuminen ei ole vertauskuva, vaan Makwanin koti todella on treenisalin yhteydessä maan alla sijaitseva huone. ”Harjoittelen kolmekin kertaa päivässä. Voitte odottaa minulta vain menestystä.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makwan Amirkhani aloittaa uudistuneen Glorian Nousussa-juttusarjan, jossa haastatellaan kiinnostavia uusia nimiä.

Sirpan lounastunti

Johan mamu vitsin murjaisi. Pelkkä piirinmestaripainija joka ei pärjännyt realistisessa urheilussa niin huijaa nyt suomalaisia noilla UCF haihatteluillaan

Todetaan faktat täältä, katso myös Amirkhanien rankat seksuaalirikosten tuomiot tuomioistuimista http://amirkhanmakwan.blogspot.fi

Kuvassa ylhäällä Imad Amirkhan, tuomittu alaikäiseen sekaantuja ja seksuaalirikollinen, hän myös ollut painija. Seuraavassa mainitun Makwan Amirkhanin veli.

Makwan Amirkhan on maahanmuuttaja joka elää suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella. Amirkhan yritti päteä aiemmin urheilun parissa, mutta ylsi ainoastaan painijana aikuisten piirinmestariksi.Virallisen painiurheilun korkeimmalle miesten SM- korokkeelle turkulainen kurdi ei koskaan noussut. Amirkhanin hermostolliset ja mielenterveysongelmat puoltavat pitkältäkin juoksulta sen lausunnon että hän ei olisikaan koskaan menestynyt ja selviytynyt voittajaksi aivan oikeassa ja virallisessa painiurheilussa.

Amirkhan valitsi käyttövoimakseen keltaisen lehdistön, median vääristävän voiman ja skandaalit, vastineeksi koska ei pärjännyt realistisessa urheilussa. 

Amirkhanin makeilun teema on UFC. Todettakoon että kyseinen epävirallinen UFC on pelkkää viihdettä ja showta missä ostetaan voittajat ja maksetaan häviäjät. 

Kansainvälinen virallinen Olympiakomitea ei edes tunnusta UFC:ta urheiluksi sen epäeettisyyden ja liikuntakasvatuksellisten epäjohdomukaisuuksien johdosta

UFC edustaakin liikunnan pimeää puolta, ostettuja ja maksettuja tuloksia,vedonlyöntejä, dopingia ja pullistelua. Kaukana oikeasta urheilun ja olympian tarkoituksesta.

Makwan Amirkhan on realistisesti huono häviäjä joka ei menestynyt molskilla ja päätyi siksi korostamaan surkeaa egoa keinotekoisilla virityksillä ja samalla skandaalin hakuisuuksillaan polkaisemaan paskaan koko virallisen ja arvokkaan kamppailu-urheilun maineen.

Median vääristävä voima on tehnyt lisäksi Amirkhanista täydellisen kusipään. Tutustu aiheeseen myös tästä 

Hän on nyt osallisena pahoinpitelyjupakassa veljensä kanssa, se sama veli joka on tuomittu seksuaalirikollinen ja alaikäiseen sekaantuja  Tutustu aiheeseen tästä ole hyvä

Turun Sanomien uutinen kyseisestä tuomiosta tässä

Katsokaa näin sairas mies on kysymyksessä. Pahoinpiteli toisen asuntoon ilmestyneen kutsumattoman vieraan, otti siitä kuvan ja laittoi facebookiin. Katso tästä 

http://makwan-amirkhan.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla