Vapaaottelu-uran jälkeen suunnittelee palaavansa Suomeen ja perustavansa nuorille treenisalin Helsinkiin.
Vapaaottelu-uran jälkeen suunnittelee palaavansa Suomeen ja perustavansa nuorille treenisalin Helsinkiin.

Vapaaottelijatähti on yhtä räväkkä kehässä kuin somessakin.

Mitä postaa Instagramiin vapaa-ottelija, jonka työ sisältää ihmisten potkimista, lyömistä ja kuristamista? Esimerkiksi tämän: ”Lämmin hymy on universaali ystävällisyyden symboli.” Kuvituksena on 36 kuvan kollaasi hänen omasta, hymyilevästä naamastaan.

”Nuoret näkevät sosiaalisesta mediasta kaiken pahan, mitä maailmassa tapahtuu. Siksi haluan panna hyvän kiertämään”, Makwan Amirkhani sanoo.

27-vuotias lahjakkuus on aina halunnut olla äänessä. Nuorille seuraajilleen hän tahtoo välittää myönteistä maailmankuvaa ja kehottaa hyvään käytökseen. Sen vastapainoksi hänellä on vakavaakin sanottavaa, varsinkin Suomen pakolaispolitiikasta.”Jos minä olisin Suomen presidentti, sanoisin pakolaisille tervetuloa, mutta tässä ovat ehdot: hyväksy meidän lait, ja jos jokin ei kelpaa, mene takaisin.” Managerit koettivat joskus hillitä miehen sometouhuja, mutta nyt he ovat entisiä managereja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Makwanin leipätyö on vapaaottelu, kamppailulaji, jossa melkein kaikki on sallittua. Vuosi sitten hän pääsi mukaan Ultimate Fighting Championshipiin, vapaaottelun suurimpaan otteluorganisaatioon. Ensimmäisessä UFC-ottelussaan Makwan todisti epäilijöille, että pystyy voittoon – eikä siihen mennyt kuin kahdeksan sekuntia. Toisessa ottelussa hän näytti, ettei kyse ollut aloittelijan tuurista. Seuraava ottelu on helmikuun lopussa. ”Silloin haluan todistaa itselleni, ettei kaikki tekemäni työ ole turhaa.” Vapaaottelua Makwanilla on takana viisi vuotta, painia 22 vuotta. Vuosi sitten Makwan muutti parempien treeniolosuhteiden perässä Ruotsiin. Salilla asuminen ei ole vertauskuva, vaan Makwanin koti todella on treenisalin yhteydessä maan alla sijaitseva huone. ”Harjoittelen kolmekin kertaa päivässä. Voitte odottaa minulta vain menestystä.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makwan Amirkhani aloittaa uudistuneen Glorian Nousussa-juttusarjan, jossa haastatellaan kiinnostavia uusia nimiä.

viikon teemat

Ettekö muka tienneet totuutta tästä haittamaahanmuuttajasta eli "matusta" joka huijaa hyväuskoisia suomalaisia ja aiheuttaa ylimääräistä työtä viranomaisille rikoksillaan

Taustoja: http://amirkhanmakwan.blogspot.fi/2017/03/osa-10-lahikuvassa-makwan-amir...

Makwan Amirkhan on maahanmuuttaja joka elää suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella. Amirkhan yritti päteä aiemmin urheilun parissa mutta ylsi painiurheilussa ainoastaan aikuisten piirinmestariksi. Virallisen painiurheilun korkeimmalle miesten korokkeelle tämä turkulainen kurdi ei koskaan noussut. Oman osansa kertoo myös Amirkhanin mielenterveydelliset sekä hermostolliset ongelmat ja häiriöt joiden johdosta hän ei olisikaan koskaan menestynyt ja selviytynyt voittajaksi virallisessa ja realistisessa painiurheilussa.

Amirkhan hakikin käyttövoimakseen keltaisen lehdistön, median vääristävän voiman ja skandaalit sekä kuvitteellisen todellisuuden, vastineeksi koska ei pärjännyt realistisessa urheilussa. Polkaisten samalla paskaan koko realistisen painiurheilun imagon ja maineen, pohjamudista pitää varmasti huolen myös törkeistä seksuaalirikoksista sekä alaikäiseen sekaantumisesta tuomitun veljen maine.

Amirkhanin makeilun teema on UFC. Todettakoon että UFC on pelkkää viihdettä ja showta. Kansainvälinen virallinen Olympiakomitea ei edes tunnusta UFC:ta urheiluksi sen vahingollisuuden sekä liikuntakasvatuksellisten epäjohdonmukaisuuksien takia. Jokainen kun voi virittää häkkitappelut mihin tahansa maailman kolkkaan maksaa osallistujat ja hankkia näkyvyys sekä rahastaa show:lla. UFC on kaukana urheilun syvimmästä olemuksesta sekä Olympian hengestä.

Vuoden kusipää" tittelin saamiseksi täytyy olla näyttöjä, toteutuuko näytöt Amirkhanin kohdalla ja miten. Todettakoon että Makwan Amirkhani on urheilun mätämuna, surkea häviäjä joka ei menestynyt virallisella sektorilla ja valitsi siis keinotekoiset viritykset pönkittääkseen huonoa egoaan. Lisäpisteet kusipäsiyydelle antaa myös törkeästä seksuaalirikoksesta tuomittu veli ja siitä maine nimittäin samat geenit himot ja halut ne jylläävät Amirkhanien jokaisessa kusipää veljeksessä.

Kirsikkana kakussa Vuoden kusipää tittelin myöntämiselle Amarkhanille on se että hän on osoittanut piittaamattomuutensa lakien ja asetusten noudattamisessa. 

Amirkhani on nyt osallisena vieraaseen mieheen kohdistuneessa pahoinpitelyjupakassa yhdessä alaikäiseen sekaantuneen pedofiili veljensä kanssa katso uutinen tästä ja riemastu 

https://makwanmatuamirkhan.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla