Cheek on ensimmäinen mies Gloria-lehden kannessa. Kuva: Jonas Lundqvist.
Cheek on ensimmäinen mies Gloria-lehden kannessa. Kuva: Jonas Lundqvist.

Räppäri joutui nukkumaan istualtaan.

Räppäri Cheek alias Jare Tiihonen kertoo joulukuun Gloriassa kärsineensä pitkään mystisistä selkäkivuista, joihin ei tuntunut löytyvän mistään apua. Kipujen takia hän joutui jopa nukkumaan istualtaan.

– Juoksin kaksi vuotta lääkäriltä toiselle kunnes yksi Eiran sairaalan spesialisti sanoi, että mun täytyy erottaa artisti- ja siviiliminä toisistaan.

Uransa alkuaikoina Jare painotti, että Cheek ei ole rooli vaan Cheek on osa häntä. Hän jäi kuitenkin miettimään lääkärin erikoista neuvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Sen jälkeen lähdin hakemaan rauhaa joogaretriitistä Mykonokselta. Kivut loppuivat siihen, Jare kertoo Gloriassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haastattelussa räppäri muun muassa purkaa Jaren ja Cheekin eroa.

– Kun en ole lavalla ja Cheek vaan Jare, olen ihmisenä rauhallisempi ja hillitympi, viihdyn ehkä jopa vähän takanurkassa.

Lopettamista suunnitteleva Cheek esiintyy Gloriassa Hollywood-henkisissä muotikuvissa. Kuvissa hänen kanssaan poseeraa ukrainalainen malli Alina. Katso kuvat ja tunnelmia kuvausten kulisseista täältä.

Nänni

hohhoi.. Taitaa poika olla hukassa itsensä ja kaikkien muidenkin kanssa. Muistan kyllä tämänkin "katujen kasvantin" ja muiden liiga urpojen pyristelyt Lahdessa back in the day. Oltiin kyllä polleata poikaa kun porukalla kuljettiin ja muut tönittiin pois edestä.

  • ylös 9
  • alas 10
Happamia ...

Ei kai sun käy hiukka kateeksi Cheekin menestys...? Kukapa meistä ei olisi nuoruudessaan enemmän tai vähemmän törttöillyt. Tärkeintä on tietysti se, ettei jatka nuoruuden hölmöilyjään vaan kasvaa aikuiseksi. Miten sun on käynyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla