Gloria Fashion Show'ssa nähdään ruotsalaisen huippuvalokuvaajan Thomas Klementssonin filmejä, jotka hän kuvasi näytöstä varten Helsingissä.

Ruotsin maineikkain muotikuvaaja Thomas Klementsson kuvasi syyskuun Gloriaan Minttu Vesalan stailaaman jutun syystakeista. Gloria Fashion Show’ssa nähtävät filmit ovat myös Klementssonin kuvaamia. Klementtson on kuvannut filmit Vesalaa inspiroivissa paikoissa kuten kuten Suomenlinnassa ja Didrichsenin taidemuseossa.  

Klementsson aloitti valokuvaajana 19 vuotta sitten. Hän on asunut ja työskennellyt myös Los Angelesissa ja Pariisissa. Glorian kuvaukset olivat Klementssonin ensimmäiset suomalaiselle lehdelle.

”Kiinnostuin muodista jo nuorena lähes pakkomielteisesti. Aluksi haaveilin muotisuunnittelijan työstä, mutta muutin mieleni 17-vuotiaana.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Klementssonin asiakkaita ovat muun muassa muotibrändit Tiger of Sweden, Cheap Monday, Jill Sander ja Salvattore Battore. Hän kuvaa mieluiten malleja, jotka ottavat kuvattaviin vaatteisiin sopivan roolin itselleen. Glorian dramaattisissa muotikuvissa jylhän Itämeren tunnelmiin eläytyivät Caroline Farneman sekä Kirsi Pyrhönen. Pyrhönen nähdään myös Glorian näytöslavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Kuvasimme Suomenlinnassa erittäin tuulisissa olosuhteissa kaksi pitkää päivää, mutta koska mallit olivat niin loistavia, kuvat eivät voineet epäonnistua.”

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla