Oinas 21.3.–19.4.

Armas Oinas, olet jo jonkin aikaa päässyt testaamaan ihmissuhteittesi tilaa, mikä on voinut vetää mietteliääksi. Oletko suhteessa vain tavan vuoksi tai oletko kituuttanut siinä liian pitkään pelkkää itsepäisyyttäsi? On sinun aikasi pohtia sydämen asioita vakavasti.

Huomaa nämä päivät: Hoida rästit pois 23.–31.3.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Härkä 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä Härkä, naisellinen stailaus löytyy tähtimerkkikaimaltasi Adelelta, joka korostaa muotojaan, kurvejaan ja lookiaan kellohelmoilla ja pitkillä hihoilla. Kokeile vaikka pallokuosia ja polvimittaisia fiftarimekkoja tylleineen. Tälläytymisen jälkeen ryhti kohenee ja tulee maailmanvalloittajafiilis.

Huomaa nämä päivät: Pehmennä viestintääsi 6.–22.3.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Arvon Kaksonen, siisti sanojasi, kurita kieltäsi ja pidä mielen hygieniatalkoot keskittymistä treenaten. Keskittyminen on nykyisyyden harjoittelemista, elämistä tässä ja nyt. Aloita luomalla järjestystä työpöytään, kalenteriin ja kotiisi. Valitse kotiisi raikas mutta rauhoittava tuoksu, jossa on mukana mandariinia sekä timjamia.

Huomaa nämä päivät: Huomioi matala ärsytyskynnys 7.3. alkaen.

Rapu 21.6.–22.7.

Parahin Rapu, jos asiat eivät suju kuin Strömsössä, osaa nauraa itsellesi. Nauru auttaa panemaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin, eikä hyvä mieli edes maksa mitään. Käännä katseesi asioihin, joita olet suunnitellut viime vuodet ja tartu uudella innolla niitä toteuttamaan.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu valtataisteluissa 23.–31.3.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakas Leijona, maailma tarvitsee onnellisuuden esikuvia. Laita siis hyvä kiertämään ja jaa gloriaa, kun tulokset puhuvat puolestasi. Viime kevään ideasi, heikot signaalit ja haaveet odottavat toteuttajaansa. Toimi ja tee jotain, jotta saat unelmillesi siivet. Hanki arvokas ja ylellinen parfyymi.

Huomaa nämä päivät: Keskity talousasioihin 13.–22.3.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ajan hermolla sykkivä Neitsyt, kaiva nyt varastoistasi esiin se jokanaisen baskeri, jonka jo iki-ihana Neitsyt-ikoni Greta Garbo loi muotipäähineeksi lähes sata vuotta sitten, ja päivitä se nykyaikaan. Valitse väriksi mieluiten musta tai nude ja tee siitä trendikäs asuste kevättakkisi seuralaiseksi.

Huomaa nämä päivät: Maanantai 7.3. aloittaa koko kevään tehokauden. Aloita sinäkin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi uljas Vaaka, rakasta tulevaisuuden lupausta ihan tuiki tavallisena torstaina, arjen näennäisen ankeassa harmaudessa ja silloinkin, kun ulkona näkyy vain tihuttava sadeilma ja masentavan alhaalla riippuvat pilvet. Asennoidu aurinkoisesti ja lähde vaikka vaateostoksille.

Huomaa nämä päivät: Uudistusten silmässä ovat etenkin lokakuun puolivälin Vaa’at.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kaikki-tai-ei-mitään-Skorpioni, valitse intensiivisen voimakas ja aistillisen elegantti tyylikaimasi akselilta Kate Moss–Ciara. Ei turhia anteeksipyytelyjä vaan rehellistä itseä, oli kyse sitten persoonastasi tai imagosta. Maaliskuun haasteenasi on ylettömyys. Pidä kilot ja himot kurissa sokerilakolla ja pestaamalla oma personal trainer salitreeniin.

Huomaa nämä päivät: Älä lähde soitellen sotaan 1.–6.3. Vielä on kipakkaa fiilistä ilmassa.

Jousimies 22.11.-21.12.

Järki käteen, Jousimies. Nyt vihoviimeistään on aikasi lopettaa voivottelu ja itsesi soimaaminen. Vaikka mokaisitkin, on parempi, että toimintasi on sisimmässäsi oikein. Kun kaiken kokemasi ansiosta voit ymmärtää jotain sydämelläsi, tiedät, että se oli sen väärti.

Huomaa nämä päivät: 7.–31.3. vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kauris 22.12.–20.1.

Kaiken kokenut Kauris, jos olet vielä pihalla viime vuosien imagoremonttisi jäljiltä, ota oppia herttuatar Catherinen ajattoman takuuvarmasta tyylistä. Klassikkoleikkaukset ja hillityt linjat ovat huippuesimerkki Kauriin eleganssista parhaimmillaan. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran, mikset tekisi sitä mieleenpainuvasti?

Huomaa nämä päivät: Älä jätä väärinkäsityksille tilaa 23.–31.3.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tuhannen tyylin taituri Vesimies, kevään tyylitalkoot jatkuvat. Hurmaa, lumoa ja valloita rohkeasti yhdistämällä omia näkemyksiäsi muodista laajalla skaalalla, värejä retrohenkisyydestä selkeän teolliseen väripalettiin ja mustavalkoiseen futurismiin.

Huomaa nämä päivät: Päästä mielikuvituksesi valloilleen etenkin 1.–12.3.

Kalat 20.2.–20.3.

Kaunosieluinen runotyttö, Kalat, huomaatko tekeväsi liian paljon töitä tai huolehditko kohtuuttoman paljon kaikesta muusta paitsi itsestäsi? Näin voi olla, jos maailma ympärilläsi tuntuu liian kärjistetyltä, läpitunkevan voimakkaalta tai vihlovan räikeältä. Pysähdy ja rauhoita sisintäsi rentouttavassa feel good -hieronnassa tai varaa aika ekokosmetologille.

Huomaa nämä päivät: Herkkien viestien viikot 13.–22.3.

Sisältö jatkuu mainoksen alla