Oinas 21.3.–19.4.

Armas Oinas, olet jo jonkin aikaa päässyt testaamaan ihmissuhteittesi tilaa, mikä on voinut vetää mietteliääksi. Oletko suhteessa vain tavan vuoksi tai oletko kituuttanut siinä liian pitkään pelkkää itsepäisyyttäsi? On sinun aikasi pohtia sydämen asioita vakavasti.

Huomaa nämä päivät: Hoida rästit pois 23.–31.3.

Härkä 20.4.–20.5.

Hyvä Härkä, naisellinen stailaus löytyy tähtimerkkikaimaltasi Adelelta, joka korostaa muotojaan, kurvejaan ja lookiaan kellohelmoilla ja pitkillä hihoilla. Kokeile vaikka pallokuosia ja polvimittaisia fiftarimekkoja tylleineen. Tälläytymisen jälkeen ryhti kohenee ja tulee maailmanvalloittajafiilis.

Huomaa nämä päivät: Pehmennä viestintääsi 6.–22.3.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Arvon Kaksonen, siisti sanojasi, kurita kieltäsi ja pidä mielen hygieniatalkoot keskittymistä treenaten. Keskittyminen on nykyisyyden harjoittelemista, elämistä tässä ja nyt. Aloita luomalla järjestystä työpöytään, kalenteriin ja kotiisi. Valitse kotiisi raikas mutta rauhoittava tuoksu, jossa on mukana mandariinia sekä timjamia.

Huomaa nämä päivät: Huomioi matala ärsytyskynnys 7.3. alkaen.

Rapu 21.6.–22.7.

Parahin Rapu, jos asiat eivät suju kuin Strömsössä, osaa nauraa itsellesi. Nauru auttaa panemaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin, eikä hyvä mieli edes maksa mitään. Käännä katseesi asioihin, joita olet suunnitellut viime vuodet ja tartu uudella innolla niitä toteuttamaan.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu valtataisteluissa 23.–31.3.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakas Leijona, maailma tarvitsee onnellisuuden esikuvia. Laita siis hyvä kiertämään ja jaa gloriaa, kun tulokset puhuvat puolestasi. Viime kevään ideasi, heikot signaalit ja haaveet odottavat toteuttajaansa. Toimi ja tee jotain, jotta saat unelmillesi siivet. Hanki arvokas ja ylellinen parfyymi.

Huomaa nämä päivät: Keskity talousasioihin 13.–22.3.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ajan hermolla sykkivä Neitsyt, kaiva nyt varastoistasi esiin se jokanaisen baskeri, jonka jo iki-ihana Neitsyt-ikoni Greta Garbo loi muotipäähineeksi lähes sata vuotta sitten, ja päivitä se nykyaikaan. Valitse väriksi mieluiten musta tai nude ja tee siitä trendikäs asuste kevättakkisi seuralaiseksi.

Huomaa nämä päivät: Maanantai 7.3. aloittaa koko kevään tehokauden. Aloita sinäkin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi uljas Vaaka, rakasta tulevaisuuden lupausta ihan tuiki tavallisena torstaina, arjen näennäisen ankeassa harmaudessa ja silloinkin, kun ulkona näkyy vain tihuttava sadeilma ja masentavan alhaalla riippuvat pilvet. Asennoidu aurinkoisesti ja lähde vaikka vaateostoksille.

Huomaa nämä päivät: Uudistusten silmässä ovat etenkin lokakuun puolivälin Vaa’at.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kaikki-tai-ei-mitään-Skorpioni, valitse intensiivisen voimakas ja aistillisen elegantti tyylikaimasi akselilta Kate Moss–Ciara. Ei turhia anteeksipyytelyjä vaan rehellistä itseä, oli kyse sitten persoonastasi tai imagosta. Maaliskuun haasteenasi on ylettömyys. Pidä kilot ja himot kurissa sokerilakolla ja pestaamalla oma personal trainer salitreeniin.

Huomaa nämä päivät: Älä lähde soitellen sotaan 1.–6.3. Vielä on kipakkaa fiilistä ilmassa.

Jousimies 22.11.-21.12.

Järki käteen, Jousimies. Nyt vihoviimeistään on aikasi lopettaa voivottelu ja itsesi soimaaminen. Vaikka mokaisitkin, on parempi, että toimintasi on sisimmässäsi oikein. Kun kaiken kokemasi ansiosta voit ymmärtää jotain sydämelläsi, tiedät, että se oli sen väärti.

Huomaa nämä päivät: 7.–31.3. vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kauris 22.12.–20.1.

Kaiken kokenut Kauris, jos olet vielä pihalla viime vuosien imagoremonttisi jäljiltä, ota oppia herttuatar Catherinen ajattoman takuuvarmasta tyylistä. Klassikkoleikkaukset ja hillityt linjat ovat huippuesimerkki Kauriin eleganssista parhaimmillaan. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran, mikset tekisi sitä mieleenpainuvasti?

Huomaa nämä päivät: Älä jätä väärinkäsityksille tilaa 23.–31.3.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tuhannen tyylin taituri Vesimies, kevään tyylitalkoot jatkuvat. Hurmaa, lumoa ja valloita rohkeasti yhdistämällä omia näkemyksiäsi muodista laajalla skaalalla, värejä retrohenkisyydestä selkeän teolliseen väripalettiin ja mustavalkoiseen futurismiin.

Huomaa nämä päivät: Päästä mielikuvituksesi valloilleen etenkin 1.–12.3.

Kalat 20.2.–20.3.

Kaunosieluinen runotyttö, Kalat, huomaatko tekeväsi liian paljon töitä tai huolehditko kohtuuttoman paljon kaikesta muusta paitsi itsestäsi? Näin voi olla, jos maailma ympärilläsi tuntuu liian kärjistetyltä, läpitunkevan voimakkaalta tai vihlovan räikeältä. Pysähdy ja rauhoita sisintäsi rentouttavassa feel good -hieronnassa tai varaa aika ekokosmetologille.

Huomaa nämä päivät: Herkkien viestien viikot 13.–22.3.

Oinas 21.3.–19.4.

Laiskottelu tekee välillä hyvää, joten nyt siitä kannatta nauttia täysin siemauksin. Hakeudu seuraan, jossa hauskanpito ja mukavuudenhalu lyövät kättä. Näin annat samalla viileän loppusyksyn ilman jäähdyttää mielessäsi alkavaa ärräpää- ja äkkipikaisuuskautta.

Huomaa nämä päivät: Jos ryhmässä olo alkaa stressata, ota aikalisä itseksesi varsinkin 23.10. alkaen.

Härkä 20.4.–20.5.

Talven tulo tuo tullessaan paljon puuhasteltavaa. Viimeiset kesävaatteet ja pallogrilli on parasta pakata ullakolle odottamaan uutta uljasta suvea. Teet samalla tilaa kaikelle sille, mitä loska- ja lumikelit tuovat tullessaan. Vältä kuitenkin liiallisia rutiineja ja arkipäiväistymistä.

Huomaa nämä päivät: Karta eipäs-juupas-jankkauksia etenkin 23.10. alkaen

Kaksonen 21.5.–20.6.

Pidä mieli avoinna, hymy huulilla ja mene täysillä mukaan tapahtumaan kuin tapahtumaan, joihin kutsu on käynyt. Paras tapa kohdata uusia ihmisiä ja verkostoitua on osallistua, ei jäädä kirjoituspöydän ääreen odottamaan sitä oikeaa ja virallista tilaisuutta.

Huomaa nämä päivät:

Älä väitä, intä tai valita ainakaan 5.–22.10. Keskity ratkaisuihin.

Rapu 21.6.–22.7.

Kyllähän kotisi on linnasi ja sen aarrekammioista löytyy kaikkea mukavaa muistoa ja esinettä, joista ei millään raaskisi luopua. Mutta olisiko nyt aika tehdä kauan kaipaamasi muutos ja minuuden perustan täydellinen uudelleenarviointi? Vanhat rakkaat esineet voi putsata, puunata ja kiillottaa ja tuunata.

Huomaa nämä päivät: Korjaa satoa neljän viime vuoden urakoistasi etenkin 11.10. alkaen.

Leijona 23.7.–22.8.

Utelias leijonanmielesi kaipaa leikinlaskun, liikunnan ja lukemisen lisäksi alati uusia kiinnostuksen aiheita. Opiskelut, muiden opettaminen ja erilaiset kurssit ovat parasta ravintoa mukaansatempaavalle ja muiden huomioon ottavalle elämänasenteellesi tänä talvena.

Huomaa nämä päivät: Pidä suuta soukemmalla 18.10. alkaen, äläkä puhu ohi suusi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Loppusyksyn taittuessa talveen pattereissasi tuntuu olevan vielä hyvin virtaa. Käytä se hyödyksesi ja tee tarkka budjetti suunnitelmineen talvivaatteiden hankkimiseksi. Viitseliäisyytesi palkitaan todennäköisesti parhaina mahdollisina hankintoina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Vaikka viime vuodet ovat voineet olla raatamista, opi näkemään myös kaikki se hyvä mitä olet saanut aikaiseksi.

Huomaa nämä päivät: Pidä draivia yllä etenkin 5.–22.10.

Vaaka 23.9.–22.10.

Lisää klassiseen talvipukeutumiseen pientä twistiä antamaan päät kääntävä loppusäväys. Oli se sitten kengät, laukku tai kaulahuivi, kaltaisesi tyyliniekka ratkaisee sen edukseen. Yksi viehätysvoimasi salaisista kulmakivistä taitaakin olla se pistämätön tilannetaju ja pelinlukutaito, joilla selviät yllättävistä kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa.

Huomaa nämä päivät: Viehätysvoimaviikot alkavat 15.10.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos kerran unelmoidaan, unelmoidaan sitten oikein kunnolla. Mitkään neitoperhon haaveet somesopessa sohvannurkkaan käpertyneenä eivät valitettavasti ole sitä, millä riuhtaiset itsesi oman mukavuusalueesi ulkopuolelle ja uuden elämän alkuun. Juhli myös syntymäpäiviäsi ykköset yllä hyvässä seurassa.

Huomaa nämä päivät: Silmät auki heti 11.10. alkaen. Asennoidu onnekkaaksi.

Jousimies 22.11.-21.12.

Turha enää viivytellä sellaisten asioiden kanssa, jotka ovat viittä vaille valmiita. Hoida siis parin viime vuoden rästit pois, niin voit nauttia työsi hedelmistä ilman stressiä ja riippakiviä. Talvi on hyvää aikaa muuttaa habitusta kertaheitolla, koska pitää löytää uusi ilme niin moniin eri käyttökohteisiin tarkoitetuille vaatteille.

Huomaa nämä päivät: Suoran puhumisen viikot 5.–22.10.

Kauris 22.12.–20.1.

Voit onnitella itseäsi, sillä täyden kympin vuosi on tulossa, kunhan jaksat sinnikkäästi pitää tavoitteistasi kiinni. Kääntele lisäksi vielä haaveiden hautomo läpikotaisin. Onko jotain hauskaa jäänyt tekemättä vuosien varrelta? Nyt on nimittäin aika näiden toiveiden toteuttamiselle.

Huomaa nämä päivät: Asennoidu elämään voittajana etenkin 11.–22.10.

Vesimies 21.1.–19.2.

Menestymisen nälkäsi vaatii sitkeyttä, verkostoitumista, kovaa työtä ja ennen kaikkea itseluottamusta. Tarjouksia satelee nyt monesta suunnasta, joista kannattaa ottaa kiinni. Järjen ääntä kannattaa kuitenkin kuulla, sillä se mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta on harvoin totta.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa urakalla etenkin 15.10. alkaen.

Kalat 20.2.–20.3.

Tänään on paras päivä alkaa uskoa huomiseen. Talvi tuo kuitenkin tullessaan muutakin kuin pimeyttä ja kylmyyttä. Nyt on jo korkeaa aika lopettaa mahdollinen itsensä vähättely ja aliarviointi. Säännöstele voimiasi ja tee ensisijaisesti se, mikä on tarpeellista.

Huomaa nämä päivät:Suojaa herkkyyttäsi 5.–22.10.

Kuukauden tähtimerkin Neitsyen kannattaa etsiä omalle vartalotyypille sopivia leikkauksia.

 

 

Oinas 21.3.–19.4.

Aina voi oppia lisää. Kuinka siis hyödyntää garderobin aarteita uudelleen korjaamalla ja kierrättämällä? Ompelutaidon salat eivät ole mahdottomia omaksua kenellekään. Pukeutumisvinkkinä syksyä varten kokeile niukasti mutta näyttävästi -tyyliä. Se, mikä on turhaa, joutaa pois myös asuvalinnoista.

Huomaa nämä päivät: Aloita syksysi järjestämällä eksoottinen yllätys viikonloppuun.

Härkä 20.4.–20.5.

Miten onnistuu sen viimevuotisen hyvin istuneen hameen sovittaminen? Nyt on jo viimeinen hetki laittaa stoppi kaikenlaisille turhille kaloripommeille. Suuntaa tahdonvoimasi urheiluharrastusten pariin.

Huomaa nämä päivät: Ole urheilullinen ja pidä itsesi liikkeessä 7.9.–5.10.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Syksyn lyhenevät päivät ja sateen jatkuva ropina saattavat saada eloisan mielesi alakuloiseksi. Yksin mököttäminen ei ole yhtä kivaa kuin kimpassa kiukutteleminen. Mutta joskus on parempi ottaa omaa aikaa, että saat mielessäsi liikkuvat tuhannet ajatukset selkiytymään.

Huomaa nämä päivät: Nauti keskusteluista, hyvästä ruoasta ja ihanista ihmisistä etenkin 21.9.–5.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos sinua halituttaa, niin halaa rakkaimpiasi vaikka joka päivä niin paljon kuin sielu sietää. Luo ympärillesi ihan omanlaisesi empaattinen tunnelma. Syksy on parasta aikaa nauttia elämän pienistä iloista ja tapahtumista.

Huomaa nämä päivät: Jalosta viime kuun ylettömyydet toimiviksi tavoitteiksi 21.9.–5.10.

Leijona 23.7.–22.8.

Lumovoimasi saa uudet ulottuvuudet syystulen kuulaassa kirpeydessä. Melkein voisi sanoa, että maata kiertää nyt kaksi aurinkoa, jotka kilpailevat kirkkaudellaan, mutta vain toisella on hurmaamisen jalo taito hyppysissään. Kierrä siis pikkusormesi ympärille kaikki ne, jotka tulevat nauttimaan valovoimastasi.

Huomaa nämä päivät: Superhurmauskautesi jatkuu 20.9. asti. Ota siis yleisösi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kyllä klassinen naisellinen tyyli alkaa hahmottua, kunhan seuraat tinkimättömästi omalle vartalotyypillesi sopivia leikkauksia ja annat muotojen myös näkyä. Suuntaa laserkatseesi kohta kohdalta päästä varpaisiin asti ja ole rehellinen itsesi arvioinnissa.

Huomaa nämä päivät: Kuuden viikon tehokkuuskautesi alkaa 7.9. Aloita sinäkin!

Vaaka 23.9.–22.10.

Himoshoppaajan uusi uljas maailma aukeaa sille, jolla on kaltaisesi tyylitaiturin salaisuudet hallussa. Tiedät, että kengät ja laukku kruunaavat huolitellun ja muodikkaan lopputuloksen. Klassiset loaferit jalassa ja Guccin keikkuessa olkapäällä olet jo puolitiessä menestyksekkääseen syksyyn.

Huomaa nämä päivät: Lumoa ja hurmaa ympäristösi etenkin 11.-20.9.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos jokin tuntuu mahdottomalta, tavoittele vieläkin korkeammalle. Syväluotaa sielusi syöverit pohjia myöten ja ota varaslähtöjä uuteen elämään ilman reunaehtoja. Hanki nyt viimein se veret seisauttava muotiluomus, jota olet jo pidemmän aikaa himoinnut. Ota kampaus, joka saa muut kateudesta vihreäksi.

Huomaa nämä päivät: Syksy on sinun! Aloita unelmointi heti ja saman tien 7.9.

Jousimies 22.11.-21.12.

Tehokkuus ei aina tarkoita sitä, että otetaan pitkiä askeleita kiiltävillä saapikkailla sinne, minne sateenvarjo sojottaa. Maltillisempi tapa voi johtaa isoihin harppauksiin urallasi, jos samalla hyödynnät oikopolkuja ja kierrät elämän kuralätäköt.

Huomaa nämä päivät: Pidä tavallista soukempaa suuta ja matalampaa profiilia 11.9.-5.10.

Kauris 22.12.–20.1.

Jälleen kerran pitkää pinnaasi tarvitaan. Nimittäin on aika taas vaihtaa tyyliä. Se mikä eilen näytti hyvältä ja järkevältä valinnalta, on todella so last season. Vaikka ammattimainen ja huoliteltu ulkoasu olisikin tavaramerkkisi, anna hieman tilaa syysunelmillekin.

Huomaa nämä päivät: Tavoittele tehokkuutta, toimivuutta ja tuloksia heti 7.9. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Anna kokeilunhalun ja tavanomaisen tyylin kyseenalaistamisen pitää ulkoasusi mielenkiintoisena. Hälvennä raja arki- ja juhlapukeutumisen välillä lisäämällä hieman särmää ja silkkiä sinne, missä sitä vähiten odotetaan.

Huomaa nämä päivät: Viihdy ihmisten kanssa varsinkin 7.–20.9.

Kalat 20.2.–20.3.

Kutsuja haasteellisiin tapaamisiin voi sadella tänä syksynä taivaan täydeltä. Pidä kuitenkin pää kylmänä ja aseta selvät rajat sille, minkä kaiken jaksat sulattaa. Tee treffit itsesi kanssa vaikka imagon tyylipäivitykseen, varaa aika silmälasien sovitukseen tai kenkien koetukseen.

Huomaa nämä päivät: Pyri kompromisseihin ja vältä eipäs-juupas -jankkauksia 21.9.–5.-10.