Oinas 21.3.–19.4.

Armas Oinas, olet jo jonkin aikaa päässyt testaamaan ihmissuhteittesi tilaa, mikä on voinut vetää mietteliääksi. Oletko suhteessa vain tavan vuoksi tai oletko kituuttanut siinä liian pitkään pelkkää itsepäisyyttäsi? On sinun aikasi pohtia sydämen asioita vakavasti.

Huomaa nämä päivät: Hoida rästit pois 23.–31.3.

Härkä 20.4.–20.5.

Hyvä Härkä, naisellinen stailaus löytyy tähtimerkkikaimaltasi Adelelta, joka korostaa muotojaan, kurvejaan ja lookiaan kellohelmoilla ja pitkillä hihoilla. Kokeile vaikka pallokuosia ja polvimittaisia fiftarimekkoja tylleineen. Tälläytymisen jälkeen ryhti kohenee ja tulee maailmanvalloittajafiilis.

Huomaa nämä päivät: Pehmennä viestintääsi 6.–22.3.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Arvon Kaksonen, siisti sanojasi, kurita kieltäsi ja pidä mielen hygieniatalkoot keskittymistä treenaten. Keskittyminen on nykyisyyden harjoittelemista, elämistä tässä ja nyt. Aloita luomalla järjestystä työpöytään, kalenteriin ja kotiisi. Valitse kotiisi raikas mutta rauhoittava tuoksu, jossa on mukana mandariinia sekä timjamia.

Huomaa nämä päivät: Huomioi matala ärsytyskynnys 7.3. alkaen.

Rapu 21.6.–22.7.

Parahin Rapu, jos asiat eivät suju kuin Strömsössä, osaa nauraa itsellesi. Nauru auttaa panemaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin, eikä hyvä mieli edes maksa mitään. Käännä katseesi asioihin, joita olet suunnitellut viime vuodet ja tartu uudella innolla niitä toteuttamaan.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu valtataisteluissa 23.–31.3.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakas Leijona, maailma tarvitsee onnellisuuden esikuvia. Laita siis hyvä kiertämään ja jaa gloriaa, kun tulokset puhuvat puolestasi. Viime kevään ideasi, heikot signaalit ja haaveet odottavat toteuttajaansa. Toimi ja tee jotain, jotta saat unelmillesi siivet. Hanki arvokas ja ylellinen parfyymi.

Huomaa nämä päivät: Keskity talousasioihin 13.–22.3.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ajan hermolla sykkivä Neitsyt, kaiva nyt varastoistasi esiin se jokanaisen baskeri, jonka jo iki-ihana Neitsyt-ikoni Greta Garbo loi muotipäähineeksi lähes sata vuotta sitten, ja päivitä se nykyaikaan. Valitse väriksi mieluiten musta tai nude ja tee siitä trendikäs asuste kevättakkisi seuralaiseksi.

Huomaa nämä päivät: Maanantai 7.3. aloittaa koko kevään tehokauden. Aloita sinäkin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi uljas Vaaka, rakasta tulevaisuuden lupausta ihan tuiki tavallisena torstaina, arjen näennäisen ankeassa harmaudessa ja silloinkin, kun ulkona näkyy vain tihuttava sadeilma ja masentavan alhaalla riippuvat pilvet. Asennoidu aurinkoisesti ja lähde vaikka vaateostoksille.

Huomaa nämä päivät: Uudistusten silmässä ovat etenkin lokakuun puolivälin Vaa’at.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kaikki-tai-ei-mitään-Skorpioni, valitse intensiivisen voimakas ja aistillisen elegantti tyylikaimasi akselilta Kate Moss–Ciara. Ei turhia anteeksipyytelyjä vaan rehellistä itseä, oli kyse sitten persoonastasi tai imagosta. Maaliskuun haasteenasi on ylettömyys. Pidä kilot ja himot kurissa sokerilakolla ja pestaamalla oma personal trainer salitreeniin.

Huomaa nämä päivät: Älä lähde soitellen sotaan 1.–6.3. Vielä on kipakkaa fiilistä ilmassa.

Jousimies 22.11.-21.12.

Järki käteen, Jousimies. Nyt vihoviimeistään on aikasi lopettaa voivottelu ja itsesi soimaaminen. Vaikka mokaisitkin, on parempi, että toimintasi on sisimmässäsi oikein. Kun kaiken kokemasi ansiosta voit ymmärtää jotain sydämelläsi, tiedät, että se oli sen väärti.

Huomaa nämä päivät: 7.–31.3. vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kauris 22.12.–20.1.

Kaiken kokenut Kauris, jos olet vielä pihalla viime vuosien imagoremonttisi jäljiltä, ota oppia herttuatar Catherinen ajattoman takuuvarmasta tyylistä. Klassikkoleikkaukset ja hillityt linjat ovat huippuesimerkki Kauriin eleganssista parhaimmillaan. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran, mikset tekisi sitä mieleenpainuvasti?

Huomaa nämä päivät: Älä jätä väärinkäsityksille tilaa 23.–31.3.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tuhannen tyylin taituri Vesimies, kevään tyylitalkoot jatkuvat. Hurmaa, lumoa ja valloita rohkeasti yhdistämällä omia näkemyksiäsi muodista laajalla skaalalla, värejä retrohenkisyydestä selkeän teolliseen väripalettiin ja mustavalkoiseen futurismiin.

Huomaa nämä päivät: Päästä mielikuvituksesi valloilleen etenkin 1.–12.3.

Kalat 20.2.–20.3.

Kaunosieluinen runotyttö, Kalat, huomaatko tekeväsi liian paljon töitä tai huolehditko kohtuuttoman paljon kaikesta muusta paitsi itsestäsi? Näin voi olla, jos maailma ympärilläsi tuntuu liian kärjistetyltä, läpitunkevan voimakkaalta tai vihlovan räikeältä. Pysähdy ja rauhoita sisintäsi rentouttavassa feel good -hieronnassa tai varaa aika ekokosmetologille.

Huomaa nämä päivät: Herkkien viestien viikot 13.–22.3.

Kuukauden tähtimerkki Leijona uudistuu näkyvästi.

Oinas 21.3.–19.4.

Laskeutuminen lomalta arjen aherrukseen ja rutiineihin saattaa tuntua aktiivisen kesän jälkeen haastavalta ja pinnaa kiristävältä. Anna itsellesi aikaa totuttautua. Vaihda vaikka asusteita astetta asiallisempiin. Unohda ”pakko saada aikaan”-asenne, se johtaa hermostuksen kierteeseen.

Huomaa nämä päivät: Pura ylimääräistä energiaa lenkkipolulla 14.8.–11.9.

Härkä 20.4.–20.5.

Jos olet aina halunnut, mutta et ole raaskinut, niin pakko se on viimein myöntää, että kyllä Guccin kera on koreampaa. Kerran se vain kirpaisee kukkaroa ja takaa arvokkaan vaikutelman. Yllätyskohtaamisiakin on ilmassa, eli älä kieltäydy loppukesän juhlista. Kutsu mielenkiintoisia ihmisiä paikalle.

Huomaa nämä päivät: Vältä möläyttelemästä 2.–13.8.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Näyttävä pukeutuminen ja oikea katseenvangitsijameikki ovat nyt parasta valuuttaa iltamenoissa. Hankkiudu rempseästi tilanteiden keskipisteeksi. Jos juttusi eivät kiinnosta, siirry liukkaasti seuraavaan tapahtumaan. Vaadi itseltäsi kuitenkin sen verran, että selvität lomalla kertyneen pyykkivuoren.

Huomaa nämä päivät: Viimeistele keskeneräiset arjen asiat 2.–18.8.

Rapu 21.6.–22.7.

Astele kesän jälkeen ylväänä toimistolle. Valitse naisellista powerpukeutumista ylle ja anna vaatteen viestiä, että otat tilanteet haltuun ennen kuin ensimmäistäkään sanaa on sanottu. Opiskele myös kehon kieltä, niin pystyt lukemaan vastapelurin ajatukset. Pieni pehmennys bisneshabitukseen auttaa luomaan luottamuksen ilmapiirin.

Huomaa nämä päivät: Ärräpäät saattavat lennellä eritoten 14.8.–11.9

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt jos koskaan on aika löytää ja vapauttaa sisältäsi energia, jonka voimaa on turha arastella ja piilotella. Valitse jotain uutta ja kekseliään muodikasta pukeutumista elokuun estradeille. Nyt olisi tärkeä viedä keskeneräiset hankkeet maaliin asti. Valikoi, mihin lupaudut mukaan.

Huomaa nämä päivät: Syntymäpäiväsi aloittaa uuden henkilökohtaisen vuoden. Ota siis hyvä startti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos löysit juuri oikean pukeutumistavan kesän shoppausreissuilla, on turha muuttaa tyyliäsi. Ole tosin tarkkana alkukuusta varsinkin siitä, ettet haksahda väärän kokoisiin tai värisiin tarjouksiin. Tarkista vielä kerran hinnat netistä, ettet turhaan maksa liikaa tuotteista.

Huomaa nämä päivät: Virittäydy supertuottavaksi varsinkin kuun puolivälistä alkaen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nuorekkuus ei ole vain numeroita onnittelukorteissa. Jatka juuri sellaisena aitona ihanana itsenäsi, ja jaa elämäniloa ja huomaavaisuutta ympärillesi, missä kuljetkin. Muista ottaa vastuuta ihmissuhteissa niin kotona kuin ystäväpiirissäkin. Pane hyvä kiertoon, niin se palaa luoksesi.

Huomaa nämä päivät: Viiden viikon hurmausjakso alkaa 7.8. Aloita sinäkin!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Loma on tehnyt tehtävänsä ja akkusi ovat täynnä virtaa. Tehoa riittäisi vaikka muille jakaa. Nuku yön yli ennen kuin kytket ison pyörän pyörimään. Suunnitelmat lähtevät kyllä etenemään tiikerinloikilla, kunhan kohde on oikea. Parempi tehdä täysillä tai sitten ei ollenkaan. Elokuu on suurten mahdollisuuksien aarreaitta, joka odottaa avaajaansa.

Huomaa nämä päivät: Rauhoita arkeasi varsinkin loppukuukausi.

Jousimies 22.11.-21.12.

Vaatimattomuus saa kaunistaa nyt muita. Muodikas laukku ja mahonkiset sangat yhdessä puolivirallisen freesin pukeutumisen kanssa tuovat esiin vapauden kaipuutasi ja korostavat sisälläsi asuvaa ennakkoluulotonta valloittajan mieltä. Toteuta unelmiasi heti syksyllä.

Huomaa nämä päivät: Suosi suuria ideoita 2.–23.8.

Kauris 22.12.–20.1.

Nyt on jo kyllä korkea hetki laittaa rästit ojennukseen, vaikka virallinen vuosiloma olisi vielä kesken. Organisoi oikein, niin sinun ei tarvitse tinkiä vapaa-ajasta minuuttiakaan. Ole myös valmiina ottamaan vastaan haasteellisemmat tehtävät, kun kutsu käy.

Huomaa nämä päivät: Lataa itsellesi energinen elokuu viimeistään 14.8. alkaen

Vesimies 21.1.–19.2.

Tehokaudellesi ei näy loppua, mutta jos tunnet, että on aika ottaa hieman lunkimmin, ei syytä huoleen. Energiaboostisi jatkuu pitkälle marraskuuhun asti. Tuntuuko kohtaamasi ihminen tutulta? Ehkäpä olet unohtanut sinulle tärkeän henkilön, joka ilahtuisi yhteydenotostasi.

Huomaa nämä päivät: Vauhtia ja virikkeellisiä tilanteita 2.–13.8.

Kalat 20.2.–20.3.

Pinnanalaisten värähtelyjen vaistoaminen, ennen kuin ne ovat edes näkyvissä, antaa etulyöntiaseman suhteessa toisiin ihmisiin. Pidä taustataikurin pokerinaamasi tiukoissakin tilanteissa, älä vahingossakaan paljasta, että todellisuudessa pidät monet pyörät pyörimässä.

Huomaa nämä päivät: Tyynnytä ja kohtuullista arkeasi 7.8. lähtien.

Kesän tähtimerkit Kaksonen ja Rapu panevat arkeaan uuteen uskoon.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Aina valmiina -asenteesi saattaa aiheuttaa turhan paljon sitoumuksia tavata kaikki tutut ja naapurit lomasi aikana. Nuku siis yön yli ennen kuin vastaat kyllä kaikkiin kutsuihin. Kesällä on hyvää aikaa aloittaa elämäntaparemontti. Oikean tasapainon löytäminen levon ja liikkumisen välillä on kaiken lähtökohta.

Huomaa nämä päivät: Karsi, pelkistä ja yksinkertaista etenkin 13.–29.6.

Härkä 20.4.–20.5.

Loma on erinomaista aikaa laittaa kaikki asiat ja ajatukset uuteen uskoon. Jo pelkkä puurokupin paikan siirto toiselle puolelle pöytää antaa totaalisesti toisenlaisen näkökulman aamunaloitukseen ja panee ajatuksiin vauhtia. Valitse äkkilähdöistä jokerimatka. Ota mukaasi vain kaikkein välttämättömin.

Huomaa nämä päivät: Jätä yllätyksille riittävästi tilaa 7.6. alkaen.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Miksipä kesä ei voisi olla täynnä hauskaa toimintaa ja sukkelaa sanailua? Turhat aikataulut ja rutiinit eivät sovi suunnitelmiisi. Aloita jokainen päivä ylös, ulos ja lenkille -mentaliteetilla. Ilman pieniä hullutuksia ja hetken mielihalusta tehtyjä heräteostoksia tämä kesäloma on vain loma muitten joukossa.

Huomaa nämä päivät: Aloita kesäsi kepeän keskustelevasti heti 7.–12.6.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos ei kaikki nyt sujukaan suunnitelmien mukaan, jaksa kuitenkin uskoa huomiseen. Tartu tuumasta toimeen ja laita koti uuteen uskoon niin yltä, päältä kuin sisältäkin. Nauti antaumuksella kaiken turhan hävittämisestä. Tarpeettomana pyörivät purnukat joutavat kirppikselle.

Huomaa nämä päivät: Laita kotisi kodikkaaseen kesäkuntoon jo 7.–29.6.

Leijona 23.7.–22.8.

Toisille loma on laatuaikaa laiturilla tai leppoistamista luonnonhelmassa. Sinun kohdallesi nyt vain sattuu kuumaakin kuumempi hurmauskausi koko kesäksi. Pienellä vaivannäöllä ja viitsimisellä uudistat niin kampauksen kuin vaatetuksenkin, kunhan alat tositoimiin. Nyt ei ole aika jäädä odottamaan prinssi rohkeaa.

Huomaa nämä päivät: Arvioi elämäsi valintoja etenkin 30.6.–1.8.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Moni kakku kaunis päältä, mutta sinulta löytyy myös sielun syvyyttä ja kauneutta vaikka muille jakaa. Heitä siis turha vaatimattomuus pois ja toteuta villeimmätkin unelmasi. Lumovoimasi kyllä huomataan, kunhan panet parasta peliin päästä varpaisiin. Korosta luonnollisuutta ja raikkautta vaatteissasi sekä kampauksessa.

Huomaa nämä päivät: Satsaa onnistuneeseen ensivaikutelmaan etenkin 11.7.–6.8.

Vaaka 23.9.–22.10.

Apeus ja alakulo saattavat iskeä kesän kynnyksellä, vaikka kaikki mukava on vielä edessäpäin. Muitten ihmisten liiallisessa huomioon ottamisessa oma hyvinvointi jää helposti taka-alalle. Mökötä itseksesi harmitukset pois ja ala nauttia lomasta.

Huomaa nämä päivät: Vaihda tyylisi astetta asiallisempaan 14.6.–10.7.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pyri suhtautumaan kaikkeen uuteen ja yllättävään avoimesti ja uteliaasti. Opit näkemään itsesi samalla myös tuoreesta näkökulmasta. Tiedät myös oman reviirisi. Periaatteistasi ja arvoistasi ei ole tarkoitus tinkiä. Kätketty onni löytyy helposti omasta kodista, kunhan sitä osaa etsiä.

Huomaa nämä päivät: Tämä on sinun hetkesi, tee seuraavista viikoista Elämäsi Kesä!

Jousimies 22.11.-21.12.

Suomen suven yöttömät yöt ovat rakkautta, eivät nukkumista varten. Ole kuitenkin tarkkana vauhdin hurmassa. Vaaleanpunaisten lasien läpi kaikki tuntuu niin ihanalta, että jotakin oleellista saattaa jäädä huomaamatta. Kesä kirvoittaa kuumaakin kuumemmat juorut liikkeelle.

Huomaa nämä päivät: Nauti aktiivisesta kesästä etenkin 14.6. alkaen.

Kauris 22.12.–20.1.

Kurinalaiselle mielellesi lomasuunnitelmien tärkeysjärjestykseen asettelu sujuu todennäköisesti kuin leikki. Se, mitä listaltasi ei löydy, tuskin on tarpeellista matkallakaan. On aika hankkiutua eroon kaikesta sellaisesta, mikä ei silmiäsi miellytä– niin vaatekaapista kuin vyötäröltäkin.

Huomaa nämä päivät: Suursiivouskesä. Vie tavaraa kirpparille ja kierrätykseen 7.6. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Maa polttelee jalkojesi alla ja mielesi halajaa muille maille vierahille. Liiallinen neuvojen vastaanottaminen läheisiltä voi tuntua nyt ylivoimaiselta tehtävältä. Toimi siis itsenäisesti, jos muut eivät hyväksy suunnitelmiasi.

Huomaa nämä päivät: Vauhtikausi menossa. Virity energisen aktiiviseksi heti 7.6. alkaen.

Kalat 20.2.–20.3.

Muodonmuutos työyhteisön tiimipelaajasta kesäyön kuningattareksi ei todennäköisesti ole kovin kummoinen temppu sinulle. Pyrähdys muodin maailmaan antaa hyvän lähtökohdan kesän seikkailuille. Hauskanpito sekä hyvinvointiloma yhdessä ystävien kanssa on paras yhdistelmä ladata akkuja loppuvuodelle.

Huomaa nämä päivät: Satsaa sosiaalisuuteen etenkin 11.7.–6.8.