Oinas 21.3.–19.4.

Armas Oinas, olet jo jonkin aikaa päässyt testaamaan ihmissuhteittesi tilaa, mikä on voinut vetää mietteliääksi. Oletko suhteessa vain tavan vuoksi tai oletko kituuttanut siinä liian pitkään pelkkää itsepäisyyttäsi? On sinun aikasi pohtia sydämen asioita vakavasti.

Huomaa nämä päivät: Hoida rästit pois 23.–31.3.

Härkä 20.4.–20.5.

Hyvä Härkä, naisellinen stailaus löytyy tähtimerkkikaimaltasi Adelelta, joka korostaa muotojaan, kurvejaan ja lookiaan kellohelmoilla ja pitkillä hihoilla. Kokeile vaikka pallokuosia ja polvimittaisia fiftarimekkoja tylleineen. Tälläytymisen jälkeen ryhti kohenee ja tulee maailmanvalloittajafiilis.

Huomaa nämä päivät: Pehmennä viestintääsi 6.–22.3.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Arvon Kaksonen, siisti sanojasi, kurita kieltäsi ja pidä mielen hygieniatalkoot keskittymistä treenaten. Keskittyminen on nykyisyyden harjoittelemista, elämistä tässä ja nyt. Aloita luomalla järjestystä työpöytään, kalenteriin ja kotiisi. Valitse kotiisi raikas mutta rauhoittava tuoksu, jossa on mukana mandariinia sekä timjamia.

Huomaa nämä päivät: Huomioi matala ärsytyskynnys 7.3. alkaen.

Rapu 21.6.–22.7.

Parahin Rapu, jos asiat eivät suju kuin Strömsössä, osaa nauraa itsellesi. Nauru auttaa panemaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin, eikä hyvä mieli edes maksa mitään. Käännä katseesi asioihin, joita olet suunnitellut viime vuodet ja tartu uudella innolla niitä toteuttamaan.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu valtataisteluissa 23.–31.3.

Leijona 23.7.–22.8.

Rakas Leijona, maailma tarvitsee onnellisuuden esikuvia. Laita siis hyvä kiertämään ja jaa gloriaa, kun tulokset puhuvat puolestasi. Viime kevään ideasi, heikot signaalit ja haaveet odottavat toteuttajaansa. Toimi ja tee jotain, jotta saat unelmillesi siivet. Hanki arvokas ja ylellinen parfyymi.

Huomaa nämä päivät: Keskity talousasioihin 13.–22.3.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ajan hermolla sykkivä Neitsyt, kaiva nyt varastoistasi esiin se jokanaisen baskeri, jonka jo iki-ihana Neitsyt-ikoni Greta Garbo loi muotipäähineeksi lähes sata vuotta sitten, ja päivitä se nykyaikaan. Valitse väriksi mieluiten musta tai nude ja tee siitä trendikäs asuste kevättakkisi seuralaiseksi.

Huomaa nämä päivät: Maanantai 7.3. aloittaa koko kevään tehokauden. Aloita sinäkin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi uljas Vaaka, rakasta tulevaisuuden lupausta ihan tuiki tavallisena torstaina, arjen näennäisen ankeassa harmaudessa ja silloinkin, kun ulkona näkyy vain tihuttava sadeilma ja masentavan alhaalla riippuvat pilvet. Asennoidu aurinkoisesti ja lähde vaikka vaateostoksille.

Huomaa nämä päivät: Uudistusten silmässä ovat etenkin lokakuun puolivälin Vaa’at.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kaikki-tai-ei-mitään-Skorpioni, valitse intensiivisen voimakas ja aistillisen elegantti tyylikaimasi akselilta Kate Moss–Ciara. Ei turhia anteeksipyytelyjä vaan rehellistä itseä, oli kyse sitten persoonastasi tai imagosta. Maaliskuun haasteenasi on ylettömyys. Pidä kilot ja himot kurissa sokerilakolla ja pestaamalla oma personal trainer salitreeniin.

Huomaa nämä päivät: Älä lähde soitellen sotaan 1.–6.3. Vielä on kipakkaa fiilistä ilmassa.

Jousimies 22.11.-21.12.

Järki käteen, Jousimies. Nyt vihoviimeistään on aikasi lopettaa voivottelu ja itsesi soimaaminen. Vaikka mokaisitkin, on parempi, että toimintasi on sisimmässäsi oikein. Kun kaiken kokemasi ansiosta voit ymmärtää jotain sydämelläsi, tiedät, että se oli sen väärti.

Huomaa nämä päivät: 7.–31.3. vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kauris 22.12.–20.1.

Kaiken kokenut Kauris, jos olet vielä pihalla viime vuosien imagoremonttisi jäljiltä, ota oppia herttuatar Catherinen ajattoman takuuvarmasta tyylistä. Klassikkoleikkaukset ja hillityt linjat ovat huippuesimerkki Kauriin eleganssista parhaimmillaan. Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran, mikset tekisi sitä mieleenpainuvasti?

Huomaa nämä päivät: Älä jätä väärinkäsityksille tilaa 23.–31.3.

Vesimies 21.1.–19.2.

Tuhannen tyylin taituri Vesimies, kevään tyylitalkoot jatkuvat. Hurmaa, lumoa ja valloita rohkeasti yhdistämällä omia näkemyksiäsi muodista laajalla skaalalla, värejä retrohenkisyydestä selkeän teolliseen väripalettiin ja mustavalkoiseen futurismiin.

Huomaa nämä päivät: Päästä mielikuvituksesi valloilleen etenkin 1.–12.3.

Kalat 20.2.–20.3.

Kaunosieluinen runotyttö, Kalat, huomaatko tekeväsi liian paljon töitä tai huolehditko kohtuuttoman paljon kaikesta muusta paitsi itsestäsi? Näin voi olla, jos maailma ympärilläsi tuntuu liian kärjistetyltä, läpitunkevan voimakkaalta tai vihlovan räikeältä. Pysähdy ja rauhoita sisintäsi rentouttavassa feel good -hieronnassa tai varaa aika ekokosmetologille.

Huomaa nämä päivät: Herkkien viestien viikot 13.–22.3.

Kuukauden tähtimerkki Vesimies kohtaa ihailijan.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Muutos, kokeilunhalu ja asioihin tarttuminen ovat luonteesi valttikortteja. Kun 21 päivää riittää tavallisella ihmisellä tavan ja tottumuksen muodostumiseen, niin sinulle todennäköisesti samaan asiaan kestää muutama tunti. Kaltaisesi huimapää uskaltaa kyllä vaihtaa tavoitetta vauhdissa.

Huomaa nämä päivät: Hallittuja rakennemuutoksia 1.–10.2.

Härkä 20.4.–20.5.

Itsensä ymmärtäminen vaatii joutenoloa ja lupaa olla toimettomana. Tämä saattaa antaa muille vaikutelman, että sinua laiskottaa. Itse asiassa olet vain virransäästötilassa, jotta saat henkisen tasapainosi palautumaan. Sisäisten tarpeiden kuuntelu ja ymmärtäminen ovat siis lähtökohta kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Huomaa nämä päivät: Helli hermojasi ja kehoasi 11.–28.2.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Alkuvuoden hitaan elämän ajanjakso näyttäisi tehneen tehtävänsä. Ympärilläsi säkenöivä energia ei voi olla tarttumatta muihin. Latua pitää riittää silti kaikille ja tuulipuvun aiheuttamaa hankaussähköä ei pidä purkaa ystäviin. Ota aika ajoin askel taaksepäin ja mieti hiljaa mielessäsi, mitä sanot.

Huomaa nämä päivät: Väärinkäsityshaasteita 19.–28.2.

Rapu 21.6.–22.7.

Hulluttelu, oppivuodet ja vastuunkanto seuraavat toisiaan iästä riippumatta. Jos tunnet, että pelit on tältä erää pelattu ja elämänkouluakin muutama kurssi suoritettu, sinulla on loistava tilaisuus laittaa kokemuksesi kiertoon. Turha kainostella ja vaieta vaikeistakaan asioista. Niiden aika todennäköisesti koittaa itse meistä kullekin.

Huomaa nämä päivät: Vakavuutta ja asiallisuutta keskusteluihin 19.–28.2.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos tunnet, että ajatukset jumittavat, älä yritä väkisin keksiä pyörää uudestaan. Anna sen sijaan vaikka kahvakuulille sopivasti kyytiä kesken työpäivän tai nauti kuppi teetä ystävien kanssa. Inspiraatio vaatii syntyäkseen vain pienen oivalluksen, joten sitä on turha kahlita liian valmiilla vastauksilla.

Huomaa nämä päivät: Kohtaamisia ja keskusteluja 1.–10.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Silloin tällöin kaipaisi pientä onnenpotkua arkea piristämään. Nyt olisi uusi mahdollisuus uudistaa unelmasi. Vaikka kaiken piti olla kohdallaan ja suunnitelmasi olivat suuria, mitään ei tapahtunutkaan. Välttääksesi pettymykset toimi aktiivisesti äläkä jää odottamaan, koska onni kolkuttaa ovellesi. Toimi siis heti.

Huomaa nämä päivät: Vältä ylettömyyttä 11.2.–6.3.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko alkanut etsiä omaa sisäistä ydintäsi? Kiiruhtamalla hieman hitaammin annat itsellesi aikaa syntyjä syviä -pohdinnoille. Kaiken tämän voi tehdä tyylipisteitä tinkimättä. Omien voimavarojen löytyminen sujuu helpommin, kun pääset eroon häiritsevistä ajatuksista.

Huomaa nämä päivät: Viesti asiallisesti 1.–18.2.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Uudet kohtaamiset ja itsensä haastaminen pitävät yllä viriiliä virkeyttäsi. Kaikkein villeimmätkin suunnitelmat saavat tuulta purjeisiin. Mustavalkoiseksi sanottu elämänasenteesikin on loppujen lopuksi 50 harmaan eri sävyä intohimojen salatulla värikartalla, joista toiset uskaltavat vain unelmoida.

Huomaa nämä päivät: Elämä on auvoisaa, kun sen oikein oivaltaa 11.–28.2.

Jousimies 22.11.-21.12.

Jatka vuottasi hyvien merkkien ja eettisten valintojen parissa. Pienet teot tulevaisuuden puolesta kasvavat isoiksi trendeiksi, mutta jonkun pitää aina olla se ensimmäinen. Valitsemalla laatua niin työ- kuin vapaa-ajan vaatetukseenkin on helppo saada muutkin ymmärtämään, kuinka tärkeä osa hyvinvointia ympäristö on.

Huomaa nämä päivät: Vauhtia, valoisuutta ja energiaa 1.2.–17.3.

Kauris 22.12.–20.1.

Jos tuntuu, että tavoitteesi eteen tekemäsi uurastukset ovat loppusuoralla, ota aikalisä. Pane kaikki peliin, sillä voimaa sinusta löytyy. Hallitse tilanne ja ota se, mikä kuuluu sinulle. Säädä kello soittamaan aamuisin vaikka varttia aikaisemmin. Loppupeleissä pienet erot karsivat jyvät akanoista ja tekevät mestarin.

Huomaa nämä päivät: Ota napakka urakkaote töihin 11.–17.2.

Vesimies 21.1.–19.2.

Yllättävä ihailija voi heittää haasteen kekseliäisyydellesi. Leikkimielellä lausutut suuret sanat ovat saattaneet johtaa sinut rakkauden kohteeksi. Kuinka selvitä tilanteesta kunnialla loukkaamatta silti toista? Hädässä ystävät tunnetaan, ja kahvikupin ääressä tiimityön luovuus näyttää voimansa. Pientä tarkkuutta ja harkintaa viestintään.

Huomaa nämä päivät: Syty vilkkaista keskusteluista 1.–18.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Talvi on mitä parhainta aikaa oikeisiin kohtaamisiin oikeiden ihmisten kanssa urheilullisissa riennoissa. Laita lemmen lumipalloefekti vierimään, niin yksi asia johtaa helposti toiseen. Tosielämän tilanteet vyöryvät nyt eteesi, joten ole valppaana, kun rakkaus kutsuu sieluasi seikkailuun.

Huomaa nämä päivät: Ripaus reilua romantiikkaa 11.2.–6.3.

Kuukauden tähtimerkki Kauris panostaa ulkoasuunsa ja pääsee tavoitteisiinsa.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Mitä nyt? Aktiivisuusrannekkeen pirinä ei saakaan sinua ryntäämään salille. Ei syytä huoleen eikä pelkoon. Kyseessä saattaa olla vain kerran seitsemässä vuodessa iskevä kriisi, joka johtuu ylisuorittamisesta. Rohkea ja päättäväinen asenteesi on valttikortti, kun alat tehdä valintoja siitä, mikä on tarpeellista ja mikä turhaa elämässäsi.

Huomaa nämä päivät:

Sanat solmussa 12.–31.1.

Härkä 20.4.–20.5.

Arkinen ahertaminen jatkuu ennen kuin huomaatkaan, sillä eihän se työ tekemällä lopu. Kaiva ajatuskammiosi arkistoista kaikki valmiiksi pohditut ideat, ja toteuta ne parasta ennen päiväystä. Jos hampaankoloon on jäänyt selvittämättömiä ihmissuhdeasioita, ne yleensä mutkistuvat pitkittyessään.

Huomaa nämä päivät:

Känkkäränkkähaasteita 2.–26.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Älä toteuta pakonomaisesti sellaisia uudenvuodenlupauksia, jotka vievät jumppasalien jytkeeseen tai suksisauvojen sekasotkuun. Ahmi nyt läpi kaikki ne teokset, jotka ovat kirjahyllyyn kasaantuneet. Jos haaveissasi on ollut kirjan kirjoittaminen, hetki voisi olla hyvä aika sen aloittamiseen.

Huomaa nämä päivät:

Herkkyyden ehdoilla 2.–11.1.

Rapu 21.6.–22.7

Itsehillintäsi saattaa olla nyt koetukselle, kun hu0maat, että kaiken ahkeroinnin jälkeen oletkin palannut siihen, mistä aloitit. Keskittymiskykysi hetkellisen herpaantumisen takia et ole kuunnellut sisintäsi. Ota kuitenkin kädet pois puuskasta ja hillitse mielesi. Jätä kaikki turha pois.

Huomaa nämä päivät: Tartu tehtäviin kaksin käsin 2.–26.1.

Leijona 23.7.–22.8.

Uuden uljaan kuntosalin valloitus kimmeltää ajatustesi sopukoissa. Olet lupauksesi tehnyt, trendin mukaiset asusteet hankkinut ja valmiina antamaan kaiken itsestäsi hyvän olon eteen. On kuitenkin hyvä testauttaa tämänhetkinen tilanteesi. Mielessäsi kalvava malttamattomuus saattaa johtaa helposti ylilyönteihin.

Huomaa nämä päivät: Kireyttä ja nokkapokkaa 2.–26.1.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olivat kyseessä sitten ihmissuhde tai talousasiat, viekkaus voittaa aina voimankäytön. Askelmerkit kevättä kohden kannattaa suunnitella tarkoin. Sillä päivät alkavat pian pidetä ja valon voima aktivoi Amorin mahdin. Ajatuksesi alkavat matkata kesälaitumia kohti. Silloin on kaiken oltava valmiina.

Huomaa nämä päivät: Elämä on valloittavaa, kun sen oikein oivaltaa 2.–26.1.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaltaisellesi esteetikolle ei ole aivan sama, minkälainen lady kuoriutuu reippaan ulkoilulenkin jälkeen höyhenenkevyen untuvatakin uumenista kahvitauolle. Vielä vähän pikkuviilausta yksityiskohtiin, niin alat olla vastustamaton. Tee arjesta hauskempi saattamalla loppuun kaikki ne sisustusideat, joista haaveilit viime vuonna.

Huomaa nämä päivät:

Tarkkuutta tyyliin 1.–18.1.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt on aika rakastua ja rakastaa oikein isosti ja näyttää se myös. Anna lemmen roihuta isolla liekillä suhteissa, syleile ja rutista maailmaa molemmin käsin. Jos joku ärsyyntyy, anna ärsyyntyä. Se ei ole sinulta pois, päinvastoin. Etene urallasi ottamalla tiikerinloikkia. Se, joka pelaa, ei pelkää.

Huomaa nämä päivät:

Draivia ja rakkautta 2.–26.1.

Jousimies 22.11.-21.12.

Saatat tällä hetkellä etsiä uutta suuntaa elämässäsi. Asettuako aloilleen vai siintääkö kiikareissasi ura kansainvälisissä tehtävissä? Perusasiat, paperit ja CV kuntoon. Mitä pienemmäksi maailma on käynyt, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi. Sopeudut kulttuuriin kuin kulttuuriin tutkimusmatkailijan asenteellasi.

Huomaa nämä päivät:

Löydä oikeat sanat vääriinkin tilanteisiin 2.-11.1.

Kauris 22.12.–20.1.

Oikein valituilla asusteilla yhdistettynä muodikkaaseen kampaukseen sisältäsi kuoriutuu todellinen lumikuningatar. Parasta elämän eliksiiriä on rakkauden tuoma lämpö ja valo kylmiin ja pimeisiin iltoihin. Pidät silti ohjat omissa käsissäsi. Kun kerran tavoitteet on asetettu, niihin päästään keinolla millä hyvänsä.

Huomaa nämä päivät: Valovoimaisuutta ja valloittavuutta 2.–18.1.

Vesimies 21.1.–19.2.

Hurmauskautesi starttaa toden teolla helmikuussa. Verkostoissasi on aina joku avulias, jolta voit kysyä neuvoja pukeutumiseen tai meikkauksen saloihin. Virtuaalikierros menomestoissa helpottaa huomattavasti valitsemaan mieleisesi estradit. Ihan joka paikkaan ei kuitenkaan kannata rynnätä päätä pahkaa, ettei tilanne karkaa käsistä.

Huomaa nämä päivät:

Hurmaa ja charmaa 20.1.–10.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Aloita vuotesi reilusti tyhjältä pöydältä ilman ennakkoluuloja. On parempi katsoa rohkeasti tulevaisuuteen aistit avoinna. Kysyt ehkä itseltäsi, voiko liika lempi lamaannuttaa. Sydämen sulattava lähestymistapasi toista ihmistä kohtaan sädehtii erikoista kylmyyden sulattavaa lämpöä, joka voimaannuttaa kumppanisi. Sytytä tuli takkaan ja käperry rakkaasi kainaloon sohvan nurkkaan.

Huomaa nämä päivät:

Lempeää lumovoimaa 2.–18.1.