Kuukauden merkki Vesimies tekee rohkean tyylimuutoksen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oinas 21.3.–19.4.

Tuliko seinä vastaan salitreenissä? Vaihda murtomaahiihtoon! Kyllä latua löytyy aina ensimmäiselle, ainakin kun teet sellaisen itse. Jos herätät sekä ihailua että kateutta, suunta on todennäköisesti juuri se oikea. Menestys on harvoin kivutonta.

Huomaa nämä päivät: Väriä huuliin 29.–31.1., 5.– .2. ja 11.–13.2. Hanki kosteuttava ja säväyttävä huulipuna tukemaan napakkaa käytöstäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kateelliset katsokoot vierestä, kun porskutat eteenpäin. Kyse on etenkin neljän viime vuoden kovasta työstäsi. Olet voittosi ansainnut. Jos kaipaat lohtua, kietoudu laadukkaaseen kasmirvillahuopaan ja polttele tuoksukynttilöitä hyvässä seurassa, niin elämä maistuu taas rakkaudelta.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa etenkin viikonloppuna 13.–15.2.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Rauhoita mielesi ja opettele itsekuria. Ai että miten muka voisi rauhoittua, kun kalenteri on täynnä ja aikarajat paukkuvat? Ei elämä ole pelkkää suorittamista. Raskas työ vaatii rakkaat huvit, joten varaa rankan työputken ja kurikuurin päätteeksi hemmotteluhetki day spahan tai hanki luksuspaksu vartalovoide.

Huomaa nämä päivät: Keskity ja suorita 3.–5. Ja 15.–17.2.

Rapu 21.6.–22.7.

Viime vuosien kieppuva ja koetteleva karuselli on kaikkea muuta kuin karu selli, kun asenteesi on kohdallaan. Vaikka yllätyksiä olisi tullut takavasemmalta, tärkeintä on, mitä ajattelet niistä tänään. Vanhasta irti päästäminen on haasteiden lisäksi avaimesi uuteen sinään. Tie uuteen elämään kulkee keittiön stailauksen kautta. Kutsu ystävät mukaan kokkaamaan uudistunutta arkeasi.

Huomaa nämä päivät: Solmi uusia kontakteja 7.–17.2.

Leijona 23.7.–22.8.

Parahin Leijona, jäitä hattuun, nyt ärsytyskynnyksesi on superalhaalla. Ennen kuin käämisi palavat, laske hitaasti yhteentoista, ettet lipsauta jotain sellaista, jota kadut loppukuun. Kärkevyyden, äreyden ja kimpaantumisen sähäkkä kausi jatkuu maaliskuun alkuun. Kesytä kausi sporttisuudella. Aloita uusi urheiluharrastus.

Huomaa nämä päivät: Säästä paukkuja helmikuun loppuun. Ole valppaana 13.–29.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Päästä huoliteltu ja tyttömäinen naiseutesi valloilleen. Nyt on lupa napittaa paita ylös asti, käyttää räätälöityjä, takuuvarmoja klassikoita ja ottaa kynsiin ajattoman kaunis ranskalainen manikyyri. Pitkät hiukset kannattaa palmikoida näyttävästi ja valita mukaan tyylikkäitä hiuskoristeita.

Huomaa nämä päivät: Jokainen hetki on sinun. Älä siis kävele onnesi ohi, vaan pane hyvä kiertämään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Käy nyt syvällinen keskustelu itsesi kanssa siitä, onko sittenkään sinun roolisi olla loppumattomiin se kiltti ja ikikohtelias miellyttäjä. Kyllä sinunkin on aika herätä ja repäistä, tehdä jotain muuta kuin odotetaan. Tempaudu vaikka muuttumisleikkiin ja löydä uusi irrottelevampi itsesi.

Huomaa nämä päivät: 24.1.–17.2. Valitse klassikkoja yhdistettynä rouheaan katumuotiin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Huh huh, Skorpioni pukeutuu nyt Pradaan, mutta kestävätkö muut sitä? Vaikka intensiivinen suoraan puhuminen onkin vapauttavaa, katso silti aika ja paikka niin, ettei avautuminen kaduta sinua myöhemmin. Elvytä extremeä aistikkaasti myös pukeutumalla vaativasti ja punaamalla huulesi paksuiksi, täyteläisiksi ja tummiksi.

Huomaa nämä päivät: Kanavoi liika energia 30.1.–2.2. johonkin hyödylliseen.

Jousimies 22.11.-21.12.

Liika parrasvalojen loisteessa oleminen kuluttaa. Hiljenny hetkeksi, vaihda tunnelmaa ja kuuntele, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tiedän, tällainen on kaukana perusmoodistasi, mutta juuri nyt on hyödyllistä pysähtyä perusarvojen ääreen. Mitä siis haluat tehdä isona? Vastaa rehellisesti.

Huomaa nämä päivät: Hillitse käytöstäsi 2.–5.2.

Kauris 22.12.–20.1.

Vaikka vastuu vaatiikin asiallisuutta, heitä tarpeeton vakavuus ja aikuismaisuus hetkeksi narikkaan ja tempaudu mukaan elämään. Aloita arjesta. Vaihda pukukoodi farkkuihin ja kietaise hiuksesi löysälle nutturalle tai muuta vaikka jakauksen paikkaa. Samalla muutkin näkevät sinut uudenlaisena.

Huomaa nämä päivät: Virittäydy villiksi viikonloppuna 5.– 7.2.

Vesimies 21.1.–19.2.

Nyt on lupa pukeutua niin omaperäisesti kuin kehtaat. Kaiva kaapistasi boheemeja printtejä ja hipahtavia hapsuja sekä terästä vaikutusta modernilla twistillä. Joku tästä tietysti ärsyyntyy, mutta älä itse lähde nokkapokkaan.

Huomaa nämä päivät: Ole globaalisti orientoitunut kosmopoliitti etenkin 14.–29.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Kanna asusi niin lumoavasti kuin kykenet. Hehku arvoituksellisuutta, mutta yllätä keskusteluissa veitsenterävällä älylläsi. Sipaise huulillesi hempeää vaaleanpunaista.

Huomaa nämä päivät: Ole tyrmäävä, hurmaava ja sopivan topakka 29.1.–13.2.

Sisältö jatkuu mainoksen alla