Kuukauden merkki Vesimies tekee rohkean tyylimuutoksen.

Oinas 21.3.–19.4.

Tuliko seinä vastaan salitreenissä? Vaihda murtomaahiihtoon! Kyllä latua löytyy aina ensimmäiselle, ainakin kun teet sellaisen itse. Jos herätät sekä ihailua että kateutta, suunta on todennäköisesti juuri se oikea. Menestys on harvoin kivutonta.

Huomaa nämä päivät: Väriä huuliin 29.–31.1., 5.– .2. ja 11.–13.2. Hanki kosteuttava ja säväyttävä huulipuna tukemaan napakkaa käytöstäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kateelliset katsokoot vierestä, kun porskutat eteenpäin. Kyse on etenkin neljän viime vuoden kovasta työstäsi. Olet voittosi ansainnut. Jos kaipaat lohtua, kietoudu laadukkaaseen kasmirvillahuopaan ja polttele tuoksukynttilöitä hyvässä seurassa, niin elämä maistuu taas rakkaudelta.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa etenkin viikonloppuna 13.–15.2.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Rauhoita mielesi ja opettele itsekuria. Ai että miten muka voisi rauhoittua, kun kalenteri on täynnä ja aikarajat paukkuvat? Ei elämä ole pelkkää suorittamista. Raskas työ vaatii rakkaat huvit, joten varaa rankan työputken ja kurikuurin päätteeksi hemmotteluhetki day spahan tai hanki luksuspaksu vartalovoide.

Huomaa nämä päivät: Keskity ja suorita 3.–5. Ja 15.–17.2.

Rapu 21.6.–22.7.

Viime vuosien kieppuva ja koetteleva karuselli on kaikkea muuta kuin karu selli, kun asenteesi on kohdallaan. Vaikka yllätyksiä olisi tullut takavasemmalta, tärkeintä on, mitä ajattelet niistä tänään. Vanhasta irti päästäminen on haasteiden lisäksi avaimesi uuteen sinään. Tie uuteen elämään kulkee keittiön stailauksen kautta. Kutsu ystävät mukaan kokkaamaan uudistunutta arkeasi.

Huomaa nämä päivät: Solmi uusia kontakteja 7.–17.2.

Leijona 23.7.–22.8.

Parahin Leijona, jäitä hattuun, nyt ärsytyskynnyksesi on superalhaalla. Ennen kuin käämisi palavat, laske hitaasti yhteentoista, ettet lipsauta jotain sellaista, jota kadut loppukuun. Kärkevyyden, äreyden ja kimpaantumisen sähäkkä kausi jatkuu maaliskuun alkuun. Kesytä kausi sporttisuudella. Aloita uusi urheiluharrastus.

Huomaa nämä päivät: Säästä paukkuja helmikuun loppuun. Ole valppaana 13.–29.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Päästä huoliteltu ja tyttömäinen naiseutesi valloilleen. Nyt on lupa napittaa paita ylös asti, käyttää räätälöityjä, takuuvarmoja klassikoita ja ottaa kynsiin ajattoman kaunis ranskalainen manikyyri. Pitkät hiukset kannattaa palmikoida näyttävästi ja valita mukaan tyylikkäitä hiuskoristeita.

Huomaa nämä päivät: Jokainen hetki on sinun. Älä siis kävele onnesi ohi, vaan pane hyvä kiertämään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Käy nyt syvällinen keskustelu itsesi kanssa siitä, onko sittenkään sinun roolisi olla loppumattomiin se kiltti ja ikikohtelias miellyttäjä. Kyllä sinunkin on aika herätä ja repäistä, tehdä jotain muuta kuin odotetaan. Tempaudu vaikka muuttumisleikkiin ja löydä uusi irrottelevampi itsesi.

Huomaa nämä päivät: 24.1.–17.2. Valitse klassikkoja yhdistettynä rouheaan katumuotiin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Huh huh, Skorpioni pukeutuu nyt Pradaan, mutta kestävätkö muut sitä? Vaikka intensiivinen suoraan puhuminen onkin vapauttavaa, katso silti aika ja paikka niin, ettei avautuminen kaduta sinua myöhemmin. Elvytä extremeä aistikkaasti myös pukeutumalla vaativasti ja punaamalla huulesi paksuiksi, täyteläisiksi ja tummiksi.

Huomaa nämä päivät: Kanavoi liika energia 30.1.–2.2. johonkin hyödylliseen.

Jousimies 22.11.-21.12.

Liika parrasvalojen loisteessa oleminen kuluttaa. Hiljenny hetkeksi, vaihda tunnelmaa ja kuuntele, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tiedän, tällainen on kaukana perusmoodistasi, mutta juuri nyt on hyödyllistä pysähtyä perusarvojen ääreen. Mitä siis haluat tehdä isona? Vastaa rehellisesti.

Huomaa nämä päivät: Hillitse käytöstäsi 2.–5.2.

Kauris 22.12.–20.1.

Vaikka vastuu vaatiikin asiallisuutta, heitä tarpeeton vakavuus ja aikuismaisuus hetkeksi narikkaan ja tempaudu mukaan elämään. Aloita arjesta. Vaihda pukukoodi farkkuihin ja kietaise hiuksesi löysälle nutturalle tai muuta vaikka jakauksen paikkaa. Samalla muutkin näkevät sinut uudenlaisena.

Huomaa nämä päivät: Virittäydy villiksi viikonloppuna 5.– 7.2.

Vesimies 21.1.–19.2.

Nyt on lupa pukeutua niin omaperäisesti kuin kehtaat. Kaiva kaapistasi boheemeja printtejä ja hipahtavia hapsuja sekä terästä vaikutusta modernilla twistillä. Joku tästä tietysti ärsyyntyy, mutta älä itse lähde nokkapokkaan.

Huomaa nämä päivät: Ole globaalisti orientoitunut kosmopoliitti etenkin 14.–29.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Kanna asusi niin lumoavasti kuin kykenet. Hehku arvoituksellisuutta, mutta yllätä keskusteluissa veitsenterävällä älylläsi. Sipaise huulillesi hempeää vaaleanpunaista.

Huomaa nämä päivät: Ole tyrmäävä, hurmaava ja sopivan topakka 29.1.–13.2.

Kuukauden tähtimerkki Jousimies puhuu nyt suunsa puhtaaksi.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Hoida pois alta lahjojen hankinta kiertämällä iltalenkin lomassa kaupat ja myyjäiset, mutta jätä pitkää pinnaa kysyvä paketointi suosiolla toisille. Loppuvuodesta rakkautta ja romantiikkaa on tarjolla lumimyrskyn rajuudella niin uudempaan kuin kypsempäänkin suhteeseen. Hurmaa oikein urakalla, mieluiten vähän varastoonkin.

Huomaa nämä päivät: Hillitse ja hallitse sanojasi 4.-10.12.

Härkä 20.4.–20.5.

Tänä vuonna voit tehdä henkilökohtaisen joulurauhan julistuksen jo hyvissä ajoin heti alkukuusta. Pienet myönnytykset periaatteissasi saavat ihmeitä aikaan ystävä- ja perhepiirissä. Pinna tuppaa kiristymään itse kullakin silloin tällöin, mutta viisaampana osaat kyllä antaa periksi oikeassa kohdassa.

Huomaa nämä päivät: Pyri kompromisseihin kaksintaistelujen sijaan 10.12.–6.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Viriilin villin mielesi parasta ravintoa ovat leikkimieli ja hauskanpito. Keskitalven juhla on monelle kuitenkin vakava ja hermoja raastava tapahtuma. Väärinkäsitysten välttämiseksi ole tarkkana, kuinka kenetkin kutsut. Hauska kierros kaupungin pimenevässä illassa sulattaa kyllä jäyhimmänkin sydämen.

Huomaa nämä päivät: Saata keskeneräiset asiat valmiiksi mieluiten jo 22.12. mennessä.

Rapu 21.6.–22.7.

Päästä irti sellaisista velvollisuuksista, joiden taakka kasvaa ylivoimaiseksi kantaa. Tee myös pientä inventaariota siitä, ketkä lasket sisälle halipiiriisi. Jos unelmanasi on ollut viettää joulu jossain kaukana ilman matkaseuraa, olisiko nyt siihen oiva tilaisuus?

Huomaa nämä päivät: Peiliin katsomisen paikka 21.12.

Leijona 23.7.–22.8.

Ei kannata ottaa kaikkea omalle kontolleen niin hyvässä kuin pahassakaan. On parempi, että ajattelet asioita hieman suuremmassa mittakaavassa ja keskität voimavarasi vaikka aattoillan menun ja ohjelman suunnitteluun. Jaa tehtävät perheen ja suvun kesken valmentajan otteella.

Huomaa nämä päivät: Organisoi joulua 12.-21.12.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Elämä vain sattuu olemaan ihanaa aina silloin tällöin, ja nyt sen aika näyttäisi olevan sinun kohdallasi. Älä turhaan nuukaile ja odota vielä jotain tätäkin suurenmoisempaa. Ota onnesta kiinni, kun se kohdalle sattuu. Ota vastaan elämän ihanuudet, jotka vastaan tulevat, ja laita hyvä kiertämään.

Huomaa nämä päivät: Seitsemän viikon aktiivikautesi alkaa 10.12. Aloita sinäkin!

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi vuosi saattaa tuoda ylimääräisiä hankintoja ja matkoja eteesi, jotka vasta siintävät haaveina mielesi sopukoissa. Katso kaksi kertaa ennen kuin teet ostopäätöksen. Tarkkuus kortin käytössä on suositeltavaa yllätysten välttämiseksi.

Huomaa nämä päivät: Pidä ekstratehoviikko heti 4.–10.12. ja viimeistele asioita joulun alta pois.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ovatko omat tutut ja turvalliset sporttiharrastukset alkaneet tuntua liian leppoisilta? Jos kuulet vastaavasi kyllä, on aika ottaa ohjat omiin käsiin ja siirtyä suoraan toimintaan. Siirrä lomakiikarisi sinne, missä hanget ovat korkeat ja pakkanen paukkuu tai aaltojen kaatuminen ei koskaan tunnu loppuvan.

Huomaa nämä päivät: Lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita 10.12.–26.1.

Jousimies 22.11.-21.12.

Joulun pyhiksi on turha jättää mitään hampaankoloon tunnelmaa pilaamaan. Viisas virheensä tunnustaa, vielä viisaampi sen mukisematta korjaa ja ottaa siitä opikseen. Suora tapasi tehdä asioita saattaa aiheuttaa närää ihmisissä. Loppupeleissä rempseä ja reilu tyylisi viehättää ja valloittaa kyllä tiukimmankin päällepäsmärin.

Huomaa nämä päivät: Estradi on sinun, ota yleisösi 4.–25.12.

Kauris 22.12.–20.1.

Raivaa kasaantuneet työt pois rutiinilla joulujärjestelyjä häiritsemästä. Katsele tulevan vuoden kalenteria sillä silmällä, että pystyt realistisesti asettamaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Kuun lopussa alkaa parin vuoden tuloksentekojakso, jolloin mahdollisuuksiin kannattaa tarrata kaksin käsin.

Huomaa nämä päivät: Parin vuoden suursiivous- ja tuloskausi alkaa 21.12.

Vesimies 21.1.–19.2.

Kuinka yhdistää bikinit ja palttoo? Riippuu tietysti siitä, missä aiot joulusi viettää mutta tärkeintä on, että matkalaukussa on passi ja hammasharja näin ensi vaiheessa. Työilmapiirisi voi olla hieman sähköistynyt. Pidä kuitenkin pääsi kylmänä. Jos aihetta ilmaantuu, selvitetään, mistä on kysymys.

Huomaa nämä päivät: Valtapelejä ilmassa 10.12.–26.1.

Kalat 20.2.–20.3.

Pienillä teoilla on suuri merkitys. Tärkeämpää kuin lahjojen saanti on niiden antaminen tarvitseville. Loppuvuodesta on hyvä aika aloittaa aktiivisempi vaihe. Kaikkea uutta ja jännää on tarjolla mielin määrin, kunhan vaan pidät mielesi avoinna.

Huomaa nämä päivät: Luo elämääsi uusia alkuja jo 20.12. lähtien.

Skorpioni elää nyt huippuvuottaan ja juhlistaa sitä huippumuodilla.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Vaikka kuinka harmittaa, niin ei tiuskiminen muille omaa oloasi helpota. Porealtaan pulputuksessa aromaattisten öljyjen hoitavissa tuoksuissa harmit haihtuvat ja ikävät asiat jäävät taakse. Tuulentuivertama kehosi ja mielesi ovat tämän jälkeen valmiita ansaitulle levolle.

Huomaa nämä päivät: Vauhtikautesi jatkuu 9.12. asti. Luo ja vakiinnuta uusia aktiivirutiineja arkeesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Marraskuu on loistava aika sukeltaa oman mukavuusalueesi ytimeen ja päättää, mikä on ollut se viime vuosien kaikkein paras asuvalinta ja tyylikokeilu. Valitse se, mikä kestää ajan hampaan ja muodin oikut. Hyviä vinkkejä antavat myös nostalgiamatka vaatekaapin uumeniin sekä somepäivitysten katselu vuosien varrelta.

Huomaa nämä päivät: Helli, hemmottele ja hoida itseäsi ja kehoasi etenkin 8.11. alkaen.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Elohopea lämpömittarissa saa pudota vaikka pakkasen puolelle, mutta sehän ei vauhtiasi hidasta. Nyt saattaa ilmassa olla sen verran paljon sanailua, että pieni kertaus keskusteluetiketistä on paikallaan. Energinen ja aikaansaava työimagosi vain vahvistuu, kun annat suunvuoron välillä toisille.

Huomaa nämä päivät: Liian monta rautaa tulessa? Pidä palikat kasassa 6.11. lähtien.

Rapu 21.6.–22.7.

Neljän seinän sisälle jääminen tuntuu turvalliselta. Toinenkin tapa on. Avaa ovi reilusti apposen avoimeksi maailmalle ja uusille elämyksille. Pieni puhuri tai räntäsade eivät tunnelmaa haittaa, ja muotisaapikkaissa kylmettyneet varpaatkin kyllä sulavat pikkutunneille saavuttaessa.

Huomaa nämä päivät: Virittäydy viehätysvoimaiseksi 8.11. alkaen.

Leijona 23.7.–22.8.

Juuri, kun luulit että kiireet ja hektisyys helpottavat ja että pääset lepotuoliin lojumaan mukavasti lämpöisen viltin alle, niin eikös elämä mene vieläkin mielenkiintoisemmaksi. Singahda mahdollisuuksien mukaan edes hetkeksi ulos raittiiseen ilmaan.

Huomaa nämä päivät: Oikeat ihmiset, suhteet ja verkostot ovat kaiken a&o 2.11.–4.12.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet saanut viime vuosien aikana elämääsi selkeyttä, järjestystä ja uusia oivalluksia. Eivätköhän jo nyt ala olla miettimiset mietitty. On aika siirtyä teoriasta käytäntöön. Säästäväisyys on hieno asia, mutta kyllä elämä on myös kuluttamisen ja kokemisen arvoinen.

Huomaa nämä päivät:

Pidä suuta soukemmalla 6.11. alkaen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt ei paljon tarvita, että saat suostuteltua itsesi kuntourheilun pariin, sillä itsensä edustavana pitäminen ja osallistuminen illallisille vaativat myös hyvää kuntoa ja riittäviä yöunia. Liikehän on lääke myös moneen vaivaan. Liikkuessa saa myös näkyä ja tulla nähdyksi.

Huomaa nämä päivät: Draivia ja aktiivisia tilanteita 2.11.–9.12.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tämä vuosi on sinun ja olet sen ansainnut. Älä tyydy pieneen pintaremonttiin kampauksessa tai ehostuksessa. Kierrätys on ihan kiva juttu vaatetuksessa, mutta kyllähän skorpioni pukeutuu ainakin kerran vuodessa Pradaan. Otat sen mitä haluat, ja se mikä ei kiinnosta tai on liian tavanomaista, saa jäädä sovinnolla muille.

Huomaa nämä päivät: Lumouskautesi alkaa 8.11.

Jousimies 22.11.-21.12.

Totuuden torvesi saattaa törähdellä tavallista useammin suoraa palautetta kollegoille ja ystäville. Mitäpä turhaan kaunistelemaan, jos voi sanoa suoraan. Ota huo-mioon hyvät tavat ja kohteliaisuus, ettet turhaan aiheuta mielipahaa. Harkitut leikkaukset iltapuvussa kruunaavat lopputuloksen.

Huomaa nämä päivät: Parin kuukauden viestintä- ja väittelykausi alkaa 6.11.

Kauris 22.12.–20.1.

Kun kerran olet päättänyt, että ulkoasusi kaipaa uudistusta, niin tee nyt haaveistasi totta. Vaikka ystävien mielipiteet ja neuvot ovat tärkeitä, liian monta kokkia ei vain sovi saman kauhan varteen. Tärkeintä on kuitenkin se, että tunnet itsesi varmaksi muiden seurassa omana itsenäsi. Ajanvaraukset netin kautta stylistille ja kampaajalle käyvät sukkelasti.

Huomaa nämä päivät: Siirry nopeasti oikeille urille heti 2.11. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Ole tarkkana siitä, että avaat visioitasi muille. Muuten saatat tulla luvanneeksi liikoja ja saatat jäädä yksin nuolemaan näppejäsi, kun kaikki ei sujunutkaan suunnitelmien mukaan. Oikea annostelu on siis tärkeä tässäkin asiassa. Opettele lukemaan hienoviritteistä, sanatonta viestintää.

Huomaa nämä päivät: Vältä liian hätiköityjä sosiaalisia päätelmiä 1.12. asti.

Kalat 20.2.–20.3.

Hyvin menee. Nyt ei muiden kateudesta kannata kantaa huolta eikä murhetta. Anna mennä rinta rottingilla, varmuutesi loistaa ja tule nähdyksi. Vakiintunut rento tyylisi olkoon tavaramerkkisi. Sydänystävät säilyvät ja osaavat iloita kanssasi hyvinä aikoina sekä olla tukena silloin, kun on haasteellista.

Huomaa nämä päivät: Elä, nauti ja rakasta. Aloita viimeistään 8.11.