Kuukauden tähtimerkki Jousimies tekee uusia oivalluksia.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Nyt on aika näyttää, missä olet paras. Anna muiden kuulla saavutuksistasi, olet sen ansainnut. Tiedät, että helppoja voittoja ei ole eivätkä pienet vastoinkäymiset saa voitontahtoasi sammumaan. Säilytä raikas ote kauneuteen. Luonnollisesti hehkuva aktiivisuus on käyntikorttisi.

Huomaa nämä päivät: Pidä tavoitteet kirkkaina mielessäsi 6.12. alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Härkä 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keskitalven juhlakavalkadi lähenee, joten aloita valmistelut hyvissä ajoin. Käy läpi ystävät ja yhteistyökumppanit, jotta kerkeät lähettää kutsut ajoissa. Ja ei kai sellaista suuhunpantavaa ole keksittykään, mikä joulupöydässäsi nautittaisiin vaatimattomasti ilman perinteisiä maljapuheita ja samppanjalasien kilistelyä. Kaltaiseltasi seremoniamestarilta kaiken pitäisi kyllä sujua rutiinilla.

Huomaa nämä päivät: Lisää ihmisiä 3.12. alkaen.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Julista henkilökohtainen joulurauhasi heti alkukuusta, vaikka asiaa olisi paljonkin. Pienilläkin sanoilla voit suukotella sulavasti tai piikitellä pisteliäästi. Lyhyt lemmenloru rakkaimpasi korvaan on nyt kuitenkin parempi vaihtoehto. Se vie viestisi perille ilman väärinymmärryksen vaaraa.

Huomaa nämä päivät: Viestintäviikot 13.-23.12. Pidä yhteyttä ystäviisi.

Rapu 21.6.–22.7.

Iloa ja tunnelmaa on siellä, minne sitä läsnäolollasi luot. Pyyhkäise pölyt pois vanhoista reseptikirjoista ja kiillota piparimuotit juhlakuntoon. Kutsu ystävät koolle, ja pitäkää kunnon leivontatalkoot. Hellyyttä ja hempeyttä ei myöskään voi olla liikaa vuoden pimeimpänä aikana.

Huomaa nämä päivät: Hurahda kotiin, kokkaukseen ja perinteisiin 16.–29.12.

Leijona 23.7.–22.8.

Seiniä pitkin hiiviskely ja varjoissa viihtyminen tuskin kuuluvat luonteeseesi. Pudistele siis turha vaatimattomuuden taakka harteiltasi. Kannusta sekä kehu yhteistyökumppaneitasi oikein olan takaa, niin tavoitteesi ovat lähempänä kuin luuletkaan.

Huomaa nämä päivät: Vältä kuitenkin ylisanoja ja liioittelua 16.–29.12.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sosiaalisten tilanteiden stressi töissä saattaa saada ajatuksesi umpisolmuun loppuvuoden kiireiden keskellä. Liika kritiikki ja ideoittesi vastustus johtavat helposti töksäyttelyihin, joita kadut myöhemmin. Keskity mieluummin joulun tunnelmaan ja ota onnesta koppi, kun se kohdalle sattuu.

Huomaa nämä päivät: Vältä sanasotaa 13.–28.12.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos seuraelämä on tullut liian iholle, hellitä hetkeksi. Pue pörröneule päälle ja käperry hyvän kirjan kanssa kotisohvalle. Tunnelmoi kynttilän valossa ilman selitysvelvollisuuksia kenellekään. Kohtelias kieltäytyminen liiallisista juhlista mahdollistaa leppoisan lomailun.

Huomaa nämä päivät: Ole niukan chic mutta silti vietävän vetovoimainen 3.12. alkaen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kun kerran on joulu tai pikkusellainen, niin sehän sitten vietetään viimeisen päälle. Nyt mennään piirileikkejä niin, että töppöset tömisevät. Hyvässä seurassa ei kerkeä miettimään turhia murheita eikä maineen menetystä. Iltojen pidentyessä viettelijättären vetovoimaasi on vaikea vastustaa.

Huomaa nämä päivät: Viritä viehätysvoimasi huippuunsa 3.12.–7.1.

Jousimies 22.11.-21.12.

Tarvitset todennäköisesti pieniä haasteita piristämään arkirutiineitasi. Oivallusten kipinöiden sinkoilu sytyttää sydämesi janoamaan ratkaisua pulmaan kuin pulmaan jo ennen kuin muut ovat niitä huomanneetkaan. Kurota tavoitteitasi vielä himpun verran pidemmälle, niin koko ensi vuosi on mahdollisuuksia tulvillaan.

Huomaa nämä päivät: Ilmaise itseäsi ja tunteitasi vahvasti viimeistään 13.12. lähtien.

Kauris 22.12.–20.1.

Nyt on hyvä aika tehdä täydellinen myllerrys tapoihin ja tottumuksiin. Olisiko perustavanlaatuisen itsetutkiskelun paikka? Minäkuvasi saattaa muistuttaa jo tilkkutäkkiä, josta et ota selkoa enää itsekään eivätkä sitä hahmota todennäköisesti muutkaan. Perinpohjainen tyylimuutos on uuden elämän peruskivi.

Huomaa nämä päivät: Pitäydy klassikoissa 11.–22.12.

Vesimies 21.1.–19.2.

Suklaan terveysvaikutuksia ei käy kiistäminen, mutta liika on liikaa. Annos todellisuutta ja vilkaisu vaakaan ja tiliotteeseen kyllä kertovat, missä mennään. Kykysi suhtautua rehellisesti ja avoimesti haasteellisiinkin tilanteisiin tasapainottaa kyllä tilanteen nopeasti. Herkutella voi ilman sen kummempaa syytä – kohtuullisesti ja kevyesti.

Huomaa nämä päivät: Yltiöpäisyyshaasteita 3.–31.12.

Kalat 20.2.–20.3.

Hektisyyttä riittää ja tehokautesi etsii kiivaasti kohteita, joihin purkaa energiaa. Kun on paljon tekemistä, anna luovuutesi kukan kukoistaa ja johtaa kekseliäisiin ratkaisuihin. Pienet pikajoulusiivoukset yhdistävät näppärästi hyötyliikunnan ja pakolliset kodin askareet.

Huomaa nämä päivät: Pidä itsesi aktiivisena 1.12.–1.1.

Sisältö jatkuu mainoksen alla