Kauris ottaa isomman taakan kuin jaksaa kantaa. Maali ei tule lähemmäksi, jos lyyhistyy alkumetreillä. Anna itsellesi lupa edetä hitaasti. Olet käymässä läpi syvällistä muutosta, se ei ole helppoa. Etene omien toiveidesi, älä muiden vaatimusten, mukaan. Onnekkaimmat päivät 23.1 & 25.1.

Vesimies 20.1.-19.1.

Vesimiehen hartioille yritetään asettaa marttyyrin viittaa. Älä ota sitä vastaan. Asiat eivät juuri nyt etene haluamallasi tavalla, mutta uhriutuminen ei edistä niitä. Hyvä häviäjä on paljon parempi kuin huono voittaja. Ole kärsivällinen. Taivas hymyilee sinulle taas kuun lopussa ja saat vielä uuden tilaisuuden parantaa maailmaa.

Onnekkaimmat päivät 2.1. & 20.1.

Kalat 20.2.-20.3.

Kalojen ei nyt pitäisi ottaa kannettavakseen toisten ihmisten taakkoja. Näet jonkun ihmisen ruusunpunaisten lasien läpi, ja saatat löytää itsesi sydän särkyneenä, jos et pysähdy miettimään, mitä oikeasti haluat – ja oletko juuri sitä saamassa. Sitoutuminen mihinkään pitkäaikaiseen projektiin ei nyt ole järkevää.

Onnekkaimmat päivät 12.1. & 13.1.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on tammikuussa täynnä tulta. Et ole kovin tasainen luonteeltasi koskaan, mutta nyt olet räjähdysherkkä. Syytä siis tähtiä, jos saat jonkun toisenkin suuttumaan. Parisuhde on puntarissa. Vaihtelu virkistää, mutta muistathan vanhat viisaudet himojen hillitsemisestä ja hetken hurmiosta.

Onnekkaimmat päivät 6.1. & 23.1.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän vuosi vaihtuu romanssien merkeissä. Tarjolla olisi nyt enemmän kuin mihin itse olet valmis, varo siis ettet polta sormiasi. Jokin asia ratkeaa nyt tavalla, joka ei tunnu sinusta oikeudenmukaiselta. Muista, että paras johtaja on se, joka toipuu nopeimmin vastoinkäymisistä. Rohkeus ja periksiantamattomuus ovat nyt hyviä valintoja.

Onnekkaimmat päivät 3.1 & 22.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten vuosi vaihtuu intohimon merkeissä, mutta saattaa päätyä mustasukkaiseen yhteenottoon. Onneksi aika on puolellasi, ja loppukuu sujuu valoisissa merkeissä. Olet nyt niin vaihtelunhaluinen, että matka pois arki-

ympyröistä olisi hyvä ratkaisu kaikkien kannalta. Varaa matka kuitenkin ennen 5. päivää. Äiti aiheuttaa vähän huolta.

Onnekkaimmat päivät 4.1 & 20.1.

Rapu 21.6.-22.7.

Rapu saa uutta sisältöä elämäänsä työstä. Voi olla, että löydät kokonaan uuden työn tai saat uutta potkua vanhaan uudella lähestymistavalla. Aika on erittäin otollinen myös työpaikkaromanssille. Jotkut ovat muodostaneet mielipiteen sinusta huhujen perusteella, mutta oivaltavat sen virheelliseksi tulkinnaksi.

Onnekkaimmat päivät 24.1 & 25.1.

Leijona 23.7.–22.8 .

Leijona elää kypsymisen kautta. Monelle tämä merkitsee vakiintumista, mutta siihen liittyy myös omien rajojen hakemista valtataistelun avulla. Kompromissi on kuitenkin alistamista parempi vaihtoehto. Jos suunnittelet kodinkoneiden ostamista, tee se vasta kuun viimeisellä viikolla.

Onnekkaimmat päivät 7.1 & 29.1.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt elää voimakasta elämänvaihetta. Kohtalon kosketus on melkein fyysisesti aistittavissa, niin voimakkaasti sisäinen pakko nyt ohjaa valintojasi. Tarvitset kipeästi itsenäisyyttä, etkä ole tasapainossa, jos joudut tyytymään saneluratkaisuihin. Mitä rohkeammin uskallat luottaa itseesi, sitä onnellisemmaksi tulet. Saat uuden mahdollisuuden.

Onnekkaimmat päivät 5.1 & 25.1.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka aloittaa vuoden tomerana. Olet normaalisti sovitteleva, mutta nyt saat voimaa vastustaa suuntaa, jonne et halua mennä. Töissä tämä saattaa johtaa avoimeen konfliktiin, mutta pidä pääsi, sinulla on kyky nähdä kokonaisuus kaikkien parhaaksi. Yhteistyö Vesimiehen ja Jousimiehen kanssa toimii.

Onnekkaimmat päivät 2.1 & 27.1.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionille uusi vuosi tarjoaa kohtalokasta romanssia, sillä sielusi etsii nyt kumppaniaan. Katsele siis tarkasti ihmisiä, jotka nyt osuvat tiellesi omituisten sattumien avulla. Heillä voi olla erittäin merkittävä rooli elämässäsi. Jotkut asiat on nyt tehtävä kahteen kertaan, ennen kuin onnistut.

Onnekkaimmat päivät 6.1 & 11.1.

Jousimies 23.11–21.12.

Jousimies joutuu palaamaan ajassa taaksepäin, kun jokin asia menneisyydestä vaatii uudelleen huomiotasi. Jos kaappien kätköihin on jäänyt luurankoja, ne kolistelevat sieltä nyt ulos. Pölyjä pyyhkiessäsi joudut arvioimaan myös läheisimmät ihmissuhteesi. Olisi hyvä, jos pystyisit viettämään jonkin aikaa aivan yksin ennen kuin teet isoja päätöksiä.

Onnekkaimmat päivät 30.1 & 31.1.

Kesän tähtimerkit Kaksonen ja Rapu panevat arkeaan uuteen uskoon.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Aina valmiina -asenteesi saattaa aiheuttaa turhan paljon sitoumuksia tavata kaikki tutut ja naapurit lomasi aikana. Nuku siis yön yli ennen kuin vastaat kyllä kaikkiin kutsuihin. Kesällä on hyvää aikaa aloittaa elämäntaparemontti. Oikean tasapainon löytäminen levon ja liikkumisen välillä on kaiken lähtökohta.

Huomaa nämä päivät: Karsi, pelkistä ja yksinkertaista etenkin 13.–29.6.

Härkä 20.4.–20.5.

Loma on erinomaista aikaa laittaa kaikki asiat ja ajatukset uuteen uskoon. Jo pelkkä puurokupin paikan siirto toiselle puolelle pöytää antaa totaalisesti toisenlaisen näkökulman aamunaloitukseen ja panee ajatuksiin vauhtia. Valitse äkkilähdöistä jokerimatka. Ota mukaasi vain kaikkein välttämättömin.

Huomaa nämä päivät: Jätä yllätyksille riittävästi tilaa 7.6. alkaen.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Miksipä kesä ei voisi olla täynnä hauskaa toimintaa ja sukkelaa sanailua? Turhat aikataulut ja rutiinit eivät sovi suunnitelmiisi. Aloita jokainen päivä ylös, ulos ja lenkille -mentaliteetilla. Ilman pieniä hullutuksia ja hetken mielihalusta tehtyjä heräteostoksia tämä kesäloma on vain loma muitten joukossa.

Huomaa nämä päivät: Aloita kesäsi kepeän keskustelevasti heti 7.–12.6.

Rapu 21.6.–22.7.

Jos ei kaikki nyt sujukaan suunnitelmien mukaan, jaksa kuitenkin uskoa huomiseen. Tartu tuumasta toimeen ja laita koti uuteen uskoon niin yltä, päältä kuin sisältäkin. Nauti antaumuksella kaiken turhan hävittämisestä. Tarpeettomana pyörivät purnukat joutavat kirppikselle.

Huomaa nämä päivät: Laita kotisi kodikkaaseen kesäkuntoon jo 7.–29.6.

Leijona 23.7.–22.8.

Toisille loma on laatuaikaa laiturilla tai leppoistamista luonnonhelmassa. Sinun kohdallesi nyt vain sattuu kuumaakin kuumempi hurmauskausi koko kesäksi. Pienellä vaivannäöllä ja viitsimisellä uudistat niin kampauksen kuin vaatetuksenkin, kunhan alat tositoimiin. Nyt ei ole aika jäädä odottamaan prinssi rohkeaa.

Huomaa nämä päivät: Arvioi elämäsi valintoja etenkin 30.6.–1.8.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Moni kakku kaunis päältä, mutta sinulta löytyy myös sielun syvyyttä ja kauneutta vaikka muille jakaa. Heitä siis turha vaatimattomuus pois ja toteuta villeimmätkin unelmasi. Lumovoimasi kyllä huomataan, kunhan panet parasta peliin päästä varpaisiin. Korosta luonnollisuutta ja raikkautta vaatteissasi sekä kampauksessa.

Huomaa nämä päivät: Satsaa onnistuneeseen ensivaikutelmaan etenkin 11.7.–6.8.

Vaaka 23.9.–22.10.

Apeus ja alakulo saattavat iskeä kesän kynnyksellä, vaikka kaikki mukava on vielä edessäpäin. Muitten ihmisten liiallisessa huomioon ottamisessa oma hyvinvointi jää helposti taka-alalle. Mökötä itseksesi harmitukset pois ja ala nauttia lomasta.

Huomaa nämä päivät: Vaihda tyylisi astetta asiallisempaan 14.6.–10.7.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pyri suhtautumaan kaikkeen uuteen ja yllättävään avoimesti ja uteliaasti. Opit näkemään itsesi samalla myös tuoreesta näkökulmasta. Tiedät myös oman reviirisi. Periaatteistasi ja arvoistasi ei ole tarkoitus tinkiä. Kätketty onni löytyy helposti omasta kodista, kunhan sitä osaa etsiä.

Huomaa nämä päivät: Tämä on sinun hetkesi, tee seuraavista viikoista Elämäsi Kesä!

Jousimies 22.11.-21.12.

Suomen suven yöttömät yöt ovat rakkautta, eivät nukkumista varten. Ole kuitenkin tarkkana vauhdin hurmassa. Vaaleanpunaisten lasien läpi kaikki tuntuu niin ihanalta, että jotakin oleellista saattaa jäädä huomaamatta. Kesä kirvoittaa kuumaakin kuumemmat juorut liikkeelle.

Huomaa nämä päivät: Nauti aktiivisesta kesästä etenkin 14.6. alkaen.

Kauris 22.12.–20.1.

Kurinalaiselle mielellesi lomasuunnitelmien tärkeysjärjestykseen asettelu sujuu todennäköisesti kuin leikki. Se, mitä listaltasi ei löydy, tuskin on tarpeellista matkallakaan. On aika hankkiutua eroon kaikesta sellaisesta, mikä ei silmiäsi miellytä– niin vaatekaapista kuin vyötäröltäkin.

Huomaa nämä päivät: Suursiivouskesä. Vie tavaraa kirpparille ja kierrätykseen 7.6. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Maa polttelee jalkojesi alla ja mielesi halajaa muille maille vierahille. Liiallinen neuvojen vastaanottaminen läheisiltä voi tuntua nyt ylivoimaiselta tehtävältä. Toimi siis itsenäisesti, jos muut eivät hyväksy suunnitelmiasi.

Huomaa nämä päivät: Vauhtikausi menossa. Virity energisen aktiiviseksi heti 7.6. alkaen.

Kalat 20.2.–20.3.

Muodonmuutos työyhteisön tiimipelaajasta kesäyön kuningattareksi ei todennäköisesti ole kovin kummoinen temppu sinulle. Pyrähdys muodin maailmaan antaa hyvän lähtökohdan kesän seikkailuille. Hauskanpito sekä hyvinvointiloma yhdessä ystävien kanssa on paras yhdistelmä ladata akkuja loppuvuodelle.

Huomaa nämä päivät: Satsaa sosiaalisuuteen etenkin 11.7.–6.8.

Kuukauden tähtimerkki Härkä on muutoskauden alussa.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana varsinkin kuun alkuviikot, etteivät sammakot karkaa suustasi liian sukkelaan. Suorat sanat suistavat helposti yksinkertaisetkin asiat kestävän kiukuttelun kohteiksi. Makuasioista sekä muodista voi ja pitääkin kiistellä vaan ei riidellä. No-pean startin kesään saat käymällä läpi onnistuneet uudistukset tyylissäsi viimeksi kuluneilta kahdeksalta vuodelta.

Huomaa nämä päivät: Suorien sanojen säpinää etenkin 1.–13.5.

Härkä 20.4.–20.5.

Kuka sanoi, että parisuhteen pitäisi sujua kuin pyörällä ajo? Jos asiat ovat alkaneet junnata paikallaan, hellitä hieman otettasi. Nyt on mitä parhain aika riuhtaista itsesi irti arjen rutiineista. Henkilökohtainen muutoskautesi on alussa ja kutsuu sinua.

Huomaa nämä päivät: Ota uudistusvuosien ensiaskeleita jo 16.5. alkaen. Silmät auki!

Kaksonen 21.5.–20.6.

Jos ei kutsuja kevään juhliin ala kuulua, on parempi puhua itsensä mukaan tapahtumiin kuin jäädä odottamaan toisten kertomuksia siitä, mistä jäit paitsi. Muista silti säilyttää leikittelevä tyylisi. Ilman iloisuuttasi ja sukkelia sanontojasi maailma olisi arkisempi paikka.

Huomaa nämä päivät: Sosiaalisia suhdepelejä erityisesti 1.–19.5.

Rapu 21.6.–22.7.

Vastuullisuus nivoutuu luontevana osana tapaasi toimia niin kotona kuin töissäkin. Homma hanskassa -asenteesi luo ympärillesi turvallisuuden tunteen. Viimeistään loppukuusta voit keskittyä hyvällä omantunnolla aistit avoinna kevään hurmiollisiin houkutuksiin. Hanki jotain umpiromanttista päällepantavaa.

Huomaa nämä päivät: Valitse astetta romanttisempi asenne erityisesti 20.5. alkaen.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos tunnet olevasi vedenjakajalla ja vanhat tavat ja tottumukset tuntuvat kahleilta, hankkiudu niistä eroon. Uuden uljaan minuuden aika on nyt. Perinpohjainen minuusuudistus alkaa imagosta. Mietitty tyyli niin vaatteissa, kampauksessa kuin jalkineissakin lähettävät viestin valloittajasta.

Huomaa nämä päivät: Valitse uutta garderobiisi viimeistään kuun puolivälistä alkaen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos lomasuunnitelmat tuntuvat junnaavan paikoillaan, on aika katsoa rohkeasti peiliin ja olla itselleen rehellinen. Mahdottomiltakin tuntuvien unelmien toteutuminen vaatii kuitenkin sen ensimmäisen askeleen ottamista. Tee pisteytetty lista asioiden ja hankintojen tärkeysjärjestyksestä.

Huomaa nämä päivät: Sysää ideoitasi energisesti eteenpäin 1.–16.5.

Vaaka 23.9.–22.10.

Toukokuu on hyvää aikaa vakauttaa elämääsi. Yksinolo kirkastaa ajatuksia ja tavoitteita etkä koko ajan joudu ajattelemaan, mitä mieltä toiset ovat asioistasi. Tiivistä toimintaasi, pelkistä pukeutumistasi. Tehostamalla talouttasi ja leikkaamalla turhat kulut pois moni harmi haihtuu kevättaivaalle.

Huomaa nämä päivät: Älä vänkää asioita väenväkisin 1.–16.5.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ajassa liikkuvat isot sekä yllättävät muutokset ilmestyvät yleensä kohdallesi tilaamatta ja pyytämättä. Silloin on hetki myllätä kaikki uusiksi. Tuuleta nyt ihmissuhteitasi, riko rajasi ja uskalla ylittää unelmasi. Pukukoodisi saa olla jotain jännittävää. Älä takerru vanhaan, vaan luo tilaa sosiaalisille äkkikäännöksille.

Huomaa nämä päivät: Yllätyksissä on menestyksen siemen etenkin kuun puolivälistä alkaen.

Jousimies 22.11.-21.12.

Vaikka tasaisen maan tallaus saa sinut helposti turhautumaan, vältä kuitenkin ylilyöntejä ja liioittelua. Ei kaikkia kesävaatteita tarvitse hankkia kerralla, vaan oikeita yhdistelmiä harkiten. Maltti on nyt valttia myös ihmissuhteissa. Älä turhaan sytytä rakkauden roihua liekkeihin ennen kuin olet varma tunteistasi.

Huomaa nämä päivät: Järjestä aikaa ystäville ja yhteisille hetkille 1.–19.5.

Kauris 22.12.–20.1.

Se, mikä on sinulle sanomattakin selvää, saattaa toisilta kestää hieman aikaa sisäistää. Äkkiväärät sanavalinnat ja kommenttisi voivat aiheuttaa turhaa mielipahaa ja harmitusta ystäväpiirissäsi. Pehmennä siis hieman sanomisiasi. Pieni jousto periaatteissasi säilyttää juhlamielen.

Huomaa nämä päivät: Vauhtia ja virtaviivaisia tilanteita 1.–16.5.

Vesimies 21.1.–19.2.

Jos tunnet yhtään epävarmuutta kunnostasi talven jälkeen, ota pieniä varaslähtöjä kesään reippailla lenkeillä ulkoilmassa. Kuun puolivälistä alkava vauhtikautesi tempaa nimittäin helposti mukaansa ja silloin on paras olla valmiina. Kohtaa viimeinkin mahdolliset mieltäsi vaivaavat möröt menneisyydestä ja hankkiudu niistä eroon.

Huomaa nämä päivät: Kahdentoista viikon draivikausi alkaa 17.5. Aloita sinäkin!

Kalat 20.2.–20.3.

Tilaisuus tekee nyt parhaan, joten ota onnenkantamoisesta kiinni, kun se kohdalle sattuu. Uusien tuulien puhallus tuo tullessaan mahdollisuuden toteuttaa kauan hautuneita toiveita sekä raikkaita ideoita, joista loppupeleissä hyötyvät kaikki. Luovuuden kukan kukoistus tarvitsee reilusti rakkautta ja parhaat olosuhteet.

Huomaa nämä päivät: Tee liioittelusta taidetta 1.–19.5.