Kauris ottaa isomman taakan kuin jaksaa kantaa. Maali ei tule lähemmäksi, jos lyyhistyy alkumetreillä. Anna itsellesi lupa edetä hitaasti. Olet käymässä läpi syvällistä muutosta, se ei ole helppoa. Etene omien toiveidesi, älä muiden vaatimusten, mukaan. Onnekkaimmat päivät 23.1 & 25.1.

Vesimies 20.1.-19.1.

Vesimiehen hartioille yritetään asettaa marttyyrin viittaa. Älä ota sitä vastaan. Asiat eivät juuri nyt etene haluamallasi tavalla, mutta uhriutuminen ei edistä niitä. Hyvä häviäjä on paljon parempi kuin huono voittaja. Ole kärsivällinen. Taivas hymyilee sinulle taas kuun lopussa ja saat vielä uuden tilaisuuden parantaa maailmaa.

Onnekkaimmat päivät 2.1. & 20.1.

Kalat 20.2.-20.3.

Kalojen ei nyt pitäisi ottaa kannettavakseen toisten ihmisten taakkoja. Näet jonkun ihmisen ruusunpunaisten lasien läpi, ja saatat löytää itsesi sydän särkyneenä, jos et pysähdy miettimään, mitä oikeasti haluat – ja oletko juuri sitä saamassa. Sitoutuminen mihinkään pitkäaikaiseen projektiin ei nyt ole järkevää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onnekkaimmat päivät 12.1. & 13.1.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oinas 21.3.–19.4.

Oinas on tammikuussa täynnä tulta. Et ole kovin tasainen luonteeltasi koskaan, mutta nyt olet räjähdysherkkä. Syytä siis tähtiä, jos saat jonkun toisenkin suuttumaan. Parisuhde on puntarissa. Vaihtelu virkistää, mutta muistathan vanhat viisaudet himojen hillitsemisestä ja hetken hurmiosta.

Onnekkaimmat päivät 6.1. & 23.1.

Härkä 20.4.–20.5.

Härän vuosi vaihtuu romanssien merkeissä. Tarjolla olisi nyt enemmän kuin mihin itse olet valmis, varo siis ettet polta sormiasi. Jokin asia ratkeaa nyt tavalla, joka ei tunnu sinusta oikeudenmukaiselta. Muista, että paras johtaja on se, joka toipuu nopeimmin vastoinkäymisistä. Rohkeus ja periksiantamattomuus ovat nyt hyviä valintoja.

Onnekkaimmat päivät 3.1 & 22.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksosten vuosi vaihtuu intohimon merkeissä, mutta saattaa päätyä mustasukkaiseen yhteenottoon. Onneksi aika on puolellasi, ja loppukuu sujuu valoisissa merkeissä. Olet nyt niin vaihtelunhaluinen, että matka pois arki-

ympyröistä olisi hyvä ratkaisu kaikkien kannalta. Varaa matka kuitenkin ennen 5. päivää. Äiti aiheuttaa vähän huolta.

Onnekkaimmat päivät 4.1 & 20.1.

Rapu 21.6.-22.7.

Rapu saa uutta sisältöä elämäänsä työstä. Voi olla, että löydät kokonaan uuden työn tai saat uutta potkua vanhaan uudella lähestymistavalla. Aika on erittäin otollinen myös työpaikkaromanssille. Jotkut ovat muodostaneet mielipiteen sinusta huhujen perusteella, mutta oivaltavat sen virheelliseksi tulkinnaksi.

Onnekkaimmat päivät 24.1 & 25.1.

Leijona 23.7.–22.8 .

Leijona elää kypsymisen kautta. Monelle tämä merkitsee vakiintumista, mutta siihen liittyy myös omien rajojen hakemista valtataistelun avulla. Kompromissi on kuitenkin alistamista parempi vaihtoehto. Jos suunnittelet kodinkoneiden ostamista, tee se vasta kuun viimeisellä viikolla.

Onnekkaimmat päivät 7.1 & 29.1.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt elää voimakasta elämänvaihetta. Kohtalon kosketus on melkein fyysisesti aistittavissa, niin voimakkaasti sisäinen pakko nyt ohjaa valintojasi. Tarvitset kipeästi itsenäisyyttä, etkä ole tasapainossa, jos joudut tyytymään saneluratkaisuihin. Mitä rohkeammin uskallat luottaa itseesi, sitä onnellisemmaksi tulet. Saat uuden mahdollisuuden.

Onnekkaimmat päivät 5.1 & 25.1.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka aloittaa vuoden tomerana. Olet normaalisti sovitteleva, mutta nyt saat voimaa vastustaa suuntaa, jonne et halua mennä. Töissä tämä saattaa johtaa avoimeen konfliktiin, mutta pidä pääsi, sinulla on kyky nähdä kokonaisuus kaikkien parhaaksi. Yhteistyö Vesimiehen ja Jousimiehen kanssa toimii.

Onnekkaimmat päivät 2.1 & 27.1.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Skorpionille uusi vuosi tarjoaa kohtalokasta romanssia, sillä sielusi etsii nyt kumppaniaan. Katsele siis tarkasti ihmisiä, jotka nyt osuvat tiellesi omituisten sattumien avulla. Heillä voi olla erittäin merkittävä rooli elämässäsi. Jotkut asiat on nyt tehtävä kahteen kertaan, ennen kuin onnistut.

Onnekkaimmat päivät 6.1 & 11.1.

Jousimies 23.11–21.12.

Jousimies joutuu palaamaan ajassa taaksepäin, kun jokin asia menneisyydestä vaatii uudelleen huomiotasi. Jos kaappien kätköihin on jäänyt luurankoja, ne kolistelevat sieltä nyt ulos. Pölyjä pyyhkiessäsi joudut arvioimaan myös läheisimmät ihmissuhteesi. Olisi hyvä, jos pystyisit viettämään jonkin aikaa aivan yksin ennen kuin teet isoja päätöksiä.

Onnekkaimmat päivät 30.1 & 31.1.

Sisältö jatkuu mainoksen alla