Pääsiäiskoristeet joka makuun.

On pupua, on tipua, on munaa, on kanaa. Ja kaupan päälle pari yllätysmomenttia. Viimeistään pääsiäinen on mainio ajankohta puristella talvi ulos kodista ja toivottaa kevät tervetulleeksi.

Pääsiäiskoristelua karttaneelle saattaa käydä näiden Oyoy:n puisten Rabbit-Nature pupusten kanssa hassusti: niitä tekee mieli hankkia kerralla kokonainen lauma. Simppeliin skandinaaviseen makuun uppoavat puiset jänöset sopivat pääsiäisen jälkeen vaikkapa lastenhuoneeseen. Kuva: Oyoy Indiskalla on aina ollut näyttäviä ja kirjavia pääsiäiskoristeita, joissa itämaiset herkulliset värit ja kuosit kohtavaat blig-blingin. Kaikessa överiydessään niihin ei voi olla rakastumatta – mitä enempi, sitä parempi! Kuva: Indiska Näinkin helppoa se voi olla: samansävyiset mutta erikuosiset kynttilät riviin valmis! Broste Copenhagenin tarjoamalla niksillä kodin pääsiäiskoristelu on tyylikästä, muttei liian hillittyä. Keltaisen roiskepöytäliinan pystyt halutessasi tekemään ihan itse, kurkkaa Anna-Kaisan ohjeet tästä. Kuva: Broste Copenhagen

1. Kevät-kranssi, 22e, Pentik. 2. Ripustettavat Happy Egg -koristeet on tehty paperimassasta, 4,90e, Indiska. 3. Näyttävä alumiinen hopeamuna toimii koristeen lisäksi säilytysrasiana, 9,90e, Indiska 4. Keltaista ja vaaleanpunaista Oyoy:n Tippetop -kynttilänjalassa, 25e, Room21. 5. Posliininen koristetipu, 2,95e, Hemtex. 6. Knaprig -maljakko, 3,99e, Ikea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla