Ihan v&auml;h&auml;n minttua ja viel&auml; v&auml;hemm&auml;n vaaleanpunaista mutta toimii! Haaleat s&auml;vyt ovat harmonisia ja kerrostettuina luovat my&ouml;s yll&auml;tyksellisyytt&auml;. Sek&auml; kuusikulmiot ett&auml; p&auml;iv&auml;vuoteet ovat muuten todella in. Kuva: <span class="photographer">Bloomingville.</span>
Ihan vähän minttua ja vielä vähemmän vaaleanpunaista mutta toimii! Haaleat sävyt ovat harmonisia ja kerrostettuina luovat myös yllätyksellisyyttä. Sekä kuusikulmiot että päivävuoteet ovat muuten todella in. Kuva: Bloomingville.
Ikean uuden Br&aring;kig-malliston v&auml;rilliset hyllyt ovat hauskoja ja viel&auml; hauskempia niist&auml; tulee, kun niihin kasaa kauniita laatikoita. Sit&auml; paitsi tavarat ovat ik&auml;&auml;n kuin paremmin j&auml;rjestyksess&auml;, kun ne ovat pois silmist&auml;. Kukaanhan ei tied&auml;, mik&auml; sekasorto laatikoiden sis&auml;ll&auml; on. Kuva: Ikea.
Ikean uuden Bråkig-malliston värilliset hyllyt ovat hauskoja ja vielä hauskempia niistä tulee, kun niihin kasaa kauniita laatikoita. Sitä paitsi tavarat ovat ikään kuin paremmin järjestyksessä, kun ne ovat pois silmistä. Kukaanhan ei tiedä, mikä sekasorto laatikoiden sisällä on. Kuva: Ikea.
Taidanpa ryhty&auml; maalaushommiin, sill&auml; niin herkullinen on vaaleanvihre&auml; ruokailutilan sein&auml;ss&auml;. Mustavalkoiset ja sein&auml;n s&auml;vy&auml; toistavat taulut viel&auml; korostavat hele&auml;n pastellista v&auml;ri&auml;. Kuva: HK Living.
Taidanpa ryhtyä maalaushommiin, sillä niin herkullinen on vaaleanvihreä ruokailutilan seinässä. Mustavalkoiset ja seinän sävyä toistavat taulut vielä korostavat heleän pastellista väriä. Kuva: HK Living.
<p><p>Vaaleanpunainen ja minttu saattavat olla yhdessä vähän liiankin söpöjä, mutta supertrendikäs rokokoosohva tuo kokonaisuuteen ytyä. Kuva: Hemtex.</p></p>

Vaaleanpunainen ja minttu saattavat olla yhdessä vähän liiankin söpöjä, mutta supertrendikäs rokokoosohva tuo kokonaisuuteen ytyä. Kuva: Hemtex.

<p><p>Vaaleanpunainen sohva? Miksi ei! Tämähän on kuin poutapilvi, johon voisi heittäytyä unelmoimaan… Jottei tunnelma menisi liian herkäksi, yhdistäisin pinkkiin sohvaan ripauksen teollisuushenkisyyttä. Jos ei asu vanhaan tehtaaseen tehdyssä loftissa, teollisuushenkinen lamppukin voisi toimia. Kuva: Muuto.</p></p>

Vaaleanpunainen sohva? Miksi ei! Tämähän on kuin poutapilvi, johon voisi heittäytyä unelmoimaan… Jottei tunnelma menisi liian herkäksi, yhdistäisin pinkkiin sohvaan ripauksen teollisuushenkisyyttä. Jos ei asu vanhaan tehtaaseen tehdyssä loftissa, teollisuushenkinen lamppukin voisi toimia. Kuva: Muuto.

<p><p>Kesää odotellessa… Tämän huolettoman latotunnelman voi luoda omaan makuuhuoneeseen yhdistelemällä mintunvärisiin vuodevaatteisiin kantriruutua ja tietenkin tuon herkkuaamiaisen, suoraan sänkyyn kannettuna. Kuva: Lexington.</p></p>

Kesää odotellessa… Tämän huolettoman latotunnelman voi luoda omaan makuuhuoneeseen yhdistelemällä mintunvärisiin vuodevaatteisiin kantriruutua ja tietenkin tuon herkkuaamiaisen, suoraan sänkyyn kannettuna. Kuva: Lexington.

Kevään herkullisimmat sisustusvärit ovat minttu ja vaaleanpunainen. Löysin 6 ihanaa ideaa, joilla koti puetaan trendiväreihin.

Tänä keväänä koti pukeutuu vaahtokarkiksi, sillä minttu ja vaaleanpunainen jylläävät sisustustrendeissä. Olen ihastunut niiden yhdistelmään ja aionkin yllättää sekä ystävät että itseni lisäämällä ripauksen molempia valkoiseen kotiini. Kuvien tuotteiden tiedustelut: BloomingvilleHK LivingHemtexIkeaMuutoLexington.  

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla