Makuuhuoneeseen tuotiin viihtyisyyttä kankaisella sängynpäädyllä ja siniharmaalla seinämaalilla.

Yksin asuvan naisen makuuhuoneen tunnelma oli kolkko. Asukas toivoi uuteen tyyliin viihtyisyyttä ja selkeitä, graafisia värejä ja muotoja. 

Seinä maalattiin utuisen siniharmaaksi, joka on lempeämpi sävy makuuhuoneessa kuin valkoinen. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Säilytystilaa kaivattiin lisää, joten yöpöytänä toiminut pieni taittopöytä sai lähteä ja tilalle hankittiin kirpputorilta uusi pöytä, jossa on kaksi laatikkoa. Pöydälle ostettiin valaisin, joka toimii sekä lukulamppuna että tunnelmavalona. Pehmeämpi tyyli viimeisteltiin koristetyynyillä, matolla ja uudella päiväpeitolla, joka tehtiin ompelemalla kaksi pussilakanaa yhteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seinä maalattiin Tikkurilan Remontti-Ässä-maalilla, sävy K496. Raidalliset tyynyt 22,95 e/kpl, Hemtex. Viltti 325 e, Nougat. Pussilakana 59,95 e, Kodin Ykkönen. Maljakko 13,80 e, Peroba. Pöytävalaisin 79,95 e, polttimo 10,95 e ja tarjotin 6,95 e, Hemtex. Matto 95 e, tiedustelut Irene Wichmann. Muut tavarat ovat asukkaan.

Tee sängynpääty itse:

Pehmeä sängynpääty ommeltiin vanhoista kangaspaloista, jotka vuorattiin valkoisella puuvillakankaalla. Vuorin ja päällisen väliin laitettiin vanulevyä. Päädyn yläreunaan niitattiin puurima, joka pitää kangaspäädyn ryhdissä. Tähän voit käyttää kaapista tai kangaskaupan tilkkulaatikosta löytyviä kangaspaloja.

Lue myös:

Näin teet kuormalavoista sängynpäädyn

Piristystä makuuhuoneeseen rautakaupasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla