<p><p>Meri-Tuuli leikkii siamilaiskissansa kanssa Roihuvuoren-kodissaan. Taulu seinällä on Ville-Veikko Viikilän teos ’Kevät muuttaa miestä ja heiluva valo ei koskaan nuku’.</p></p>

Meri-Tuuli leikkii siamilaiskissansa kanssa Roihuvuoren-kodissaan. Taulu seinällä on Ville-Veikko Viikilän teos ’Kevät muuttaa miestä ja heiluva valo ei koskaan nuku’.

<p><p>"Keittokirjan tekeminen on suuri haaveeni. Olen jo hahmotellut ja ryhmitellyt asioita, joita kirja käsittelisi", Meri-Tuuli kertoo.</p></p>

"Keittokirjan tekeminen on suuri haaveeni. Olen jo hahmotellut ja ryhmitellyt asioita, joita kirja käsittelisi", Meri-Tuuli kertoo.

<p><p>Keittiö on pieni mutta toimiva. Vaa’an Meri-Tuuli on ostanut Nicaraguasta. "Rakastan sitruunoita, teen niistä säilykettä, joka sopii marokkolaisen ruuan kanssa", hän kertoo.</p></p>

Keittiö on pieni mutta toimiva. Vaa’an Meri-Tuuli on ostanut Nicaraguasta. "Rakastan sitruunoita, teen niistä säilykettä, joka sopii marokkolaisen ruuan kanssa", hän kertoo.

<p><p>Makuuhuoneeseen paistaa aamupäiväaurinko. Katosvuoteessa on  kapverdeläinen kangas, jonka kuviot on painettu hutiloiden ja joka saa ajatukset lentämään. 
</p></p>

Makuuhuoneeseen paistaa aamupäiväaurinko. Katosvuoteessa on kapverdeläinen kangas, jonka kuviot on painettu hutiloiden ja joka saa ajatukset lentämään.

<p><p>Eteisen tapetti on englantilaisen Farrow & Ballin mallistosta ja pitkän harkinnan tulos. "Pidin kokonaisen vuoden tällä seinällä monta tapettimallia, joista kultakuvioinen ihanuus vihdoin valikoitui. Hetken pelkäsin, että se näyttää liian tyttömäiseltä", Meri-Tuuli kertoo.
</p></p>

Eteisen tapetti on englantilaisen Farrow & Ballin mallistosta ja pitkän harkinnan tulos. "Pidin kokonaisen vuoden tällä seinällä monta tapettimallia, joista kultakuvioinen ihanuus vihdoin valikoitui. Hetken pelkäsin, että se näyttää liian tyttömäiseltä", Meri-Tuuli kertoo.

<p><p>Meri-Tuuli tekee paljon töitä kotona, joten kodin pitää olla inspiroiva.  Työpöytä on 50-luvulta. Furninovan fiftarihenkiset Revir-nojatuolit ovat suurin piirtein ainoat uutena ostetut tavarat tässä huushollissa. Taustalla on Ville-Veikko Viikilän maalaus. 
</p></p>

Meri-Tuuli tekee paljon töitä kotona, joten kodin pitää olla inspiroiva. Työpöytä on 50-luvulta. Furninovan fiftarihenkiset Revir-nojatuolit ovat suurin piirtein ainoat uutena ostetut tavarat tässä huushollissa. Taustalla on Ville-Veikko Viikilän maalaus.

Meri-Tuuli Lindström on paljon matkusteleva kokki, ruokastailisti ja tv-juontaja, joka asuu perheensä ja kissojensa kanssa 50-luvulla rakennetussa kerrostalossa Itä-Helsingin Roihuvuoressa.

 Meri-Tuuli tekee paljon töitä kotona, joten sisustuksen pitää olla inspiroiva. 

Meri-Tuuli toimii Pågenin Uuden Lastensairaala -kampanjan suojelijana ja tuomarina. Lisäksi hän kirjoittaa Ilta-Sanomiin  lifestyleblogia Meri-Tuuli Vie sekä päivittää blogiinsa omia reseptejään. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla