Me nikkaroimme arkkupöydän olkkariin. Nikkaroi sinäkin! Yksi lauantaipäivä riittää.

Tarvitsimme uudelle kulmasohvalle pöydän, enkä millään osannut päättää, millaisen haluaisin. Caisa K. -blogista löysin sitten idean.

 Idean toteutti rakas puolisoni. Mies haki lähi-Bauhausista hiomattomia lautoja, saranat ja pyörät. Sitten alkoi sirkkeli laulaa ja vasara kopista. Parin tunnin päästä laulun alkamisesta olikin jo valmista.

 Meillä on aina varastossa vajaita tölkkejä erisävyisiä valkoisia maalieja; niistä valitsin sopivasti harmahtavan sävyn ja pensselöin arkun vielä samana iltana.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 Seuraavana päivänä kannoimme komeuden sisään. Vai onko komea? Meistä se on ihan tarpeeksi komea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 Hintaa arkkupöydälle tuli vain parikymmentä euroa, joten jos ja kun siihen kyllästyn, voin huoletta kärrätä sen vaikkapa parvekkeelle seuraavaan hyötykäyttöön pullo- tai pahvinkierrätysarkuksi.

 Mutta ainakin tämän kevään se saa olla sohvapöytänä. Se sisältää aarteitani eli vanhoja lempisisustuslehtiäni, ja sen päällä on aina tuoreita kukkia.

 Yläkuvassa vilahtaa koiramme Nelli. Hankimme sen samoihin aikoihin kuin tuon valkoisen sohvan. Pidämme kovasti molemmista, mutta näiden kahden asian hankkiminen samaan aikaan  oli typerin tekomme ikinä. Mutta se onkin jo toinen juttu.

Lue myös:

Näin nikkaroit arkkupöydän - katso puusepän ohjeet videolta

Tee sänky eurolavoista

Sisältö jatkuu mainoksen alla