<p><p>Nyt saa kirjoittaa seinään, muksut! Riippuu pilttien iästä, pääseekö äidiltä itku vai nauru lasten kommentteja lukiessaan... Kuva: <span class="photographer">Art4u.fi.</p></p></span>

Nyt saa kirjoittaa seinään, muksut! Riippuu pilttien iästä, pääseekö äidiltä itku vai nauru lasten kommentteja lukiessaan... Kuva: Art4u.fi.

Sateen j&auml;lkeen paistaa aurinko. Liitutaulutarraan toivotuksen kirjoittaminen on ihana&nbsp;tapa toivottaa&nbsp;toiselle mahtavaa p&auml;iv&auml;&auml;!&nbsp;Kuva: Ferm Living.
Sateen jälkeen paistaa aurinko. Liitutaulutarraan toivotuksen kirjoittaminen on ihana tapa toivottaa toiselle mahtavaa päivää! Kuva: Ferm Living.
Nalle kertoo ihan omin sanoin, milt&auml; nyt tuntuu. Puhekuplan &auml;&auml;riviivat on kivan kevyt tapa tarroittaa sein&auml;. Kuva: Ellos.
Nalle kertoo ihan omin sanoin, miltä nyt tuntuu. Puhekuplan ääriviivat on kivan kevyt tapa tarroittaa seinä. Kuva: Ellos.
T&auml;m&auml; tarra sopii j&auml;&auml;tel&ouml;&auml; rakastavan&nbsp;pakastimeen. Tai voihan tarraan&nbsp;kirjoittaa my&ouml;s vaikkapa maitoa. Kuva: Art4u.fi.
Tämä tarra sopii jäätelöä rakastavan pakastimeen. Tai voihan tarraan kirjoittaa myös vaikkapa maitoa. Kuva: Art4u.fi.
Magneettiliitutaulutarra on k&auml;tev&auml; koululaisen ty&ouml;p&ouml;yd&auml;n yll&auml;. Siihen voi kiinnitt&auml;&auml; kaiken ihan tosi t&auml;rke&auml;n. Kuva: Dekoro.
Magneettiliitutaulutarra on kätevä koululaisen työpöydän yllä. Siihen voi kiinnittää kaiken ihan tosi tärkeän. Kuva: Dekoro.
<p><p>Jos ei muuten osaa rentoutua, voihan lepopaikan tarkoitusta korostaa vielä olkapään takana leijuvalla käskyllä. Kuva: Tarravimma.</p></p>

Jos ei muuten osaa rentoutua, voihan lepopaikan tarkoitusta korostaa vielä olkapään takana leijuvalla käskyllä. Kuva: Tarravimma.

Vieläkö innostut sisustustarroista? Nyt niillä viestitään perheenjäsenten kesken. Katso ideat!

Kuvien tarrojen ostopaikat: Art4u.fi, Ellos, Dekoro, Ferm Living, Tarravimma.

Lue myös:

Näin tuplaat koulupöydän säilytystilan

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Käytä jämälangat ja tuunaa jakkara

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla