Tämä julkisuudesta tutun sisustussuunnittelijan pikkuvessa koki uskomattoman muodonmuutoksen.

Kuvassa on sisustussuunnittelija Helena Karihtalan Interior Design -toimiston vajaan kahden neliön vessa.

Komeromaisessa tilassa oli ennen muutosta pesuallas, peili ja wc-istuin. Säilytystila puuttui täysin. Wc muuttui viihtyisäksi ja toimivaksi Helenan itse suunnittelemalla muunneltavalla kalustesarjalla. Tilasta kuoriutui kaunis ja käytännöllinen vessa, jossa on laskutilaa sekä säilytyslaatikosto toilettitavaroille. Pieni tila vaatii suunnittelijan mielestä enemmän oivalluksia kuin suuri.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä wc näyttää muutoksen jälkeen:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helena Karihtalan vinkit wc:n suunnitteluun:

 1. Ota tila haltuun.

Altaan paikka on oviaukon vieressä, ja tilaa sille on syvyyssuunnassa vain 42 senttiä. Allaskaapit ovat usein liian syviä näin pieniin tiloihin. Helenan mallistossa on 39 senttiä syvä allaskaluste, jossa on tilava vetolaatikko. Pienessä tilassa laatikko on käytännöllisempi kuin ovellinen kaappi, sillä siitä on helppo löytää ja ottaa tavarat kyykkimättä.

Loiste-allaskalusteessa, 39 x 38 x 72 cm, on ohut akryylitaso ja vetolaatikosto, 1 017 e. Saman sarjan peilikaappi, 18 x 18,7 x 144 cm, 560 e sekä Duravitin allas 1 017 e, Loiste.fi. E’wall -seinävalaisin 75 e, Kartell.

2. Katso hyllyn paikka.

Altaan viereen sijoitettiin kapea, korkea peilikaappi, jonka toinen sivu on avoin. Avohyllyssä meikit ovat käden ulottuvilla ja korkea peili lisää tilan tuntua

3. Säilytä vanhaa.

Kaunis pyöreä peili sekä ehjä, toimiva hana saivat jäädä.

Helena Karihtalan Loiste-kalusteista saa lisätietoa osoitteesta L-kaluste.fi

Lue myös:

Helena Karihtala sisustaa hulppean asunnon - katso video

Tv-sisustaja Mikko Vesanen: Tämä on oudoin esineeni

Sisältö jatkuu mainoksen alla