Vihreät kasvit ja lasi, luonnonmateriaalit ja suloiset kasviaiheiset tekstiilit päästävät puutarhurin luovuuden valloilleen.

Rento tunnelma viherhuoneeseen syntyi kekseliäistä ideoista ja luonnollisista materiaaleista. Monet-rottinkituoli 339 e, ja roikkuva Bacsac-ruukku 35 e, Sisustaulkona.fi. Vesiruohomatto 120 e, Peroba. Hjerten & Hjertenin kasviaiheiset tarjotinpöytä 123 e ja tyyny 52 e, Gumböstrand. Lehtikori 16 e, Peroba. Roikkumassa olevat työvälineet ja kukkien keräilykori, Hyöty-kasviyhdistys. Tajotinpöydällä on kaksi luonnonsienestä tehtyä maljakkoa, jotka syntyivät työntämällä lasit sienten sisälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sympaattinen kukkapöytä tehtiin kierrätysmateriaaleista. Pöydälle koottiin asetelmaksi pieniä ja suuria keraamisia maljakoita. Taustalla on maljakoina vanhoja lasipulloja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mehikasvit ovat trendikkäitä ja helppohoitoisia kasveja. Ne sopivat hyvin laakeisiin ruukkuihin esimerkiksi koristekivien kanssa. Teimme mehikasvitaulun maalaamalla vanhan puulaatikon mustalla maalilla. Täytimme laatikon hiekansekaisella mullalla, jonka pinnan peitimme sammaleella. Leikkasimme kanaverkosta sopivankokoisen palan, jonka niittasimme kiinni laatikon yhdeltä reunalta. Pujotimme kasvien multapaakut verkon reikien läpi ja istutimme ne paikoilleen. Niittasimme verkon lopuilta reunoiltaan kiinni laatikkoon. Mehikasvit varastoivat itseensä vettä, joten niitä ei tarvitse kastella usein. Kastelua varten taulu nostetaan pöydälle.

Lue myös:

Kesän puutarhahitti: mummokukat!

Rakensimme itse kasvihuoneen - katso idea Oulusta

Sisältö jatkuu mainoksen alla