Kun kasvojen samentunut ja kuivunut iho huutaa huomiota, kannattaa peittää se hellivällä naamiolla.

1. Ahava Dunaliella Algae Refresh & Smooth Peel-off Mask, 49,90 e/125 ml

Tämän testin jännittävät hetket elin, kun revin kovettunutta, pikimustaa mönjää pois kasvoiltani. Tehtävä tuntui ensin lähes mahdottomalta (vinkki: kun virnistää kunnolla, se irtoaa hyvin). Dunaliella-levää sisältävän tuotteen ulkonäkö on karu mutta vaikutus tehokas: lopputuloksena oli freesi ja pehmoinen iho.

2. Kicks Detox Peel Off Mask 14,90 e/100 ml

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Testin toista kasvoilta repäistävää naamiota varten oli myös erillinen levitystyöväline, silikoninen spatula, mutta itse ainakin sain näppärimmän tuloksen sormin levittämällä. Tuote lupasi detox-vaikutuksia, ja käytön jälkeen iho tuntuikin erittäin hyvin puhdistuneelta mutta ei kovin kosteutetulta. Naamio viilensi kasvoja ihanasti, ja sen melko vahva tuoksu lisäsi vaikutelmaa tehosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Lumene Lähde tehokosteuttava geelinaamio 19,90/150 ml

Ensituntuma tuotteeseen ei ollut houkutteleva: hyytelömäinen geeli ei kutsunut koskemaan. Tuntuma iholla muutti suhtautumista, Lumenen tuotteille tuttu raikas tuoksu ja viilentävä vaikutus vakuuttivat. Parhaimmillaan tuotteen vaikutus oli yön yli käytettynä teho-hoitona.

4. Lierac Premium Supreme Mask 62 e/75 ml

Testin tyylikkäin pakkaus kätki sisäänsä lempeästi toimivan tuotteen, joka tosin oli koostumukseltaan hieman liiankin juoksevaa siistiin käyttöön, mutta ainakin sitä tuli annosteltua reilusti. Käytön jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, mutta vaikutus voisi tämän hintaluokan tuotteessa olla tehokkaampikin.

5. Mary Cohr New Youth Mask  55,40 e/50 ml TESTIN VOITTAJA

Tuote tuntuu iholla ylelliseltä ja lupaa antaa iholle silmin nähtävää elinvoimaa ja hehkua. Huomattavia vaikutuksia joutuu odottelemaan, mutta muutaman käyttökerran jälkeen vaikutukset alkavat todella näkyä. Iho vaikuttaa huomattavasti pehmeämmältä ja ennen kaikkea kimmoisammalta. Menee vakikäyttöön.

6. Yon-Ka Sensitive Mask 55 e/50 ml

Erityisesti herkälle iholle tarkoitettua, hienostuneen tuoksuista tuotetta levitetään kasvoille paksu kerros, ja vaikutusajan jälkeen se hierotaan kasvojen ihoon. Välittömästi käsittelyn jälkeen iho tuntuu jopa epämiellyttävän tahmealta. Lopputuloksena on kuitenkin hoidetun tuntuinen hipiä.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla