Meikkitaiteilija Jenny Jansson luo Gloria Fashion Show'ssa 40 mallin meikkilookit.

Meikkitaiteilija Jenny Jansson vastaa Gloria Fashion Show’n meikkilookeista, jotka tehdään japanilaisen Sensain tuotteilla. Catwalk-meikki voidaan tehdä suurella kädellä liioitellen, jotta takarivinkin katsojat erottavat kovassa valossa meikin ja mallien kasvonpiirteet. Nykyään meikkipohjista tehdään kuitenkin luonnollisempia kuin ennen, sillä malleja kuvataan usein myös takahuoneessa.

Neljänkymmenen mallin meikkaamisessa Janssonia auttavat viisi meikkaajaa ja kolme ykkösassistenttia.

”Ennen vanhaan oli tapana, että näytösmallien meikkaaminen aloitettiin kukonlaulun aikaan. Siinä ehti mallien meikkikin kulua päivän mittaan. Nyt teemme meikin tehokkaasti pari tuntia ennen näytöstä, joten mallien kasvotkin näyttävät freeseiltä”, Jansson kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sensain kauneusfilosofiaan kuuluu hienostunut ja vähäeleinen tyyli, joka ei ratsasta trendeillä vaan perustuu täydelliseen ihoon ja siihen, että nainen on itsensä näköinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meikkipohjan Jansson haluaa olevan mahdollisimman ohut. Kun iho on hyvässä kunnossa, kosteusvoide, valokynä ja peitevoide riittävät. Syksyn trendeihin kuuluvat tummat smokey-eyes -rajaukset ja huolitellut kulmakarvat. Vahvojen silmien kanssa sopii nuden värinen huulipuna. Luonnollisen silmämeikin pariksi taas valitaan paahtuneen tomaatin värinen puna.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla