Jos haluaa täydellisesti kosteutetun ihon, pitää alistua näyttämä’än hetki Hannibal Lecteriltä. Testasimme yksittäispakatut kasvonaamiot.

1. Kicks Vitamin C Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask, 5,90 e. Käyttöaika:15 minuuttia.

Bioselluloosasta tehdyn naamion luvataan muovautuvan kasvoille täydellisesti, ja lupaus pitää. Käytön jälkeen iho on alkutilannetta pehmeämpi, mutta ei tunnu yhtä kosteutetulta kuin joidenkin verrokkien käytön jälkeen.

2. Garnier Skinactive Moisture Bomb kosteuttava kangasnaamio, 2 e. Käyttöaika: 15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suojakalvolla varustettu pakkaus on erittäin kätevä: kalvo poistetaan, kun naamio on levitty kasvoille, joten käyttö on siistiä. Maski istuu kasvoille napakasti. Tuoksu on hieman pesuainemainen ja saattaa ärsyttää herkimpiä neniä. Vaikutus ei testin tehokkain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Unmasque Beauty Masque B.A.R. Foil Rosé Gold Sheet Mask, 7 e. Käyttöaika: 10-20 minuuttia.

Tämä oli ensimmäinen tuote, jonka testasin, joten kosteuttavat vaikutukset näkyivät kaikkien selvimmin. Vaikutukset olivat kuitenkin hyvät myös toisella testikerralla, ja pronssinhohtoinen naamio näytti kasvoilla lähes ylelliseltä. Käytön jälkeen iholla oli pientä epämiellyttävää kihelmöintiä, vaikka en ole allerginen tai herkkäihoinen.

4. Its Skin Power 10 Formula Mask Sheet. 3,90 e. Käyttöaika: 15-20 minuuttia.

Kaikkia naamioita käytetään puhdistetuille kasvoille, mutta ennen tämän käyttöä kehotetaan erikseen kosteuttamaan iho kasvovedellä. Lopputuloksena oli ihanan siloinen hipiä, vaikka heti käytön jälkeen kasvot tuntuivat tahmaisilta, ja tuoksu oli ehkä turhankin voimakas.

5. Origins Flower Fusion Hydrating Sheet Mask. 4,90 e. Käyttöaika: 10 minuuttia.TESTIN VOITTAJA

Testin miellyttävin käyttökokemus. Naamiossa oli jumalaisen ihana sitrustuoksu, joka teki naamiohetkestä luksusta. Ja kun naamion alta vielä paljastuivat hyvinvoivat ja kosteutetut kasvot, näiden naamioiden käyttö jatkuu varmasti.

6. Whamisa Organic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Mask, 9,90 e. Käyttöaika: 20-30 minuuttia.

95-prosenttisesti luomuraaka-aineista valmistetussa naamiossa on kaksi eri osaa, leualle ja kasvojen yläosalle erikseen. Sen asettelu vaatii turhankin paljon näpertelyä, varsinkin kun geelinaamio on muutenkin liukas. Käytön jälkeen iho oli kimmoisa ja pehmeä.

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla