Silmänympärysnaamiot kesyttävät turvotuksen ja kosteuttavat tehokkaasti.

Tonymoly Panda’s Dream Eye Patch, 3,90 e/kpl

Panda-lookiin sopivasti mustat naamiolaput ovat sen verran persoonallisen muotoiset, että ohjekuvasta huolimatta en ole varma, miten ne kuuluu asetella. Avuksi tulee Youtuben tutoriaali, ja testiajan näytän itsekin vähän pandalta. Silmänympärysiho tuntuu pehmeämmältä ja napakammalta.

Kocostar Princess Eye Patch 24,60/30 paria

Voimakas viilentävä vaikutus tuntuu heti ja säilyy koko varttitunnin mittaisen käyttöajan, mikä tekee käyttökokemuksesta hyvin miellyttävän. Ennen-jälkeen vertailussa silmänalusiho vaikuttaa sileämmältä, mutta silmäpussit eivät juurikaan ole laskeneet. Tuotteessa on miellyttävä, ylellinen tuoksu.

Sesderma Beauty Treats 24K Gold Patch, 9 e/kpl TESTIN VOITTAJA

Viilentävät hydrogeelilaastarit sisältävät kultaa, mikä jo ajatuksenakin saa ihon freesaantumaan. Laastareissa on käyttömukavuutta lisäävät urat, joiden ansiosta laput eivät juurikaan tunnu iholla. Lupauksena on erityisesti vähentää silmänympärysten tummuutta, ja käytön jälkeen näin näyttää tapahtuneen. Harmi vain, että tuotteessa on imelähkö, jopa tunkkainen tuoksu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Talika Eye Therapy Patch, 43 e/6 paria

Pari-kolme kertaa uudelleenkäytettävät naamiolaput ovat erittäin tervetullut vaihtoehto kertakäyttötavaralle. Lappujen liimaus on niin tehokas, ettei käyttö ole kovinkaan mukavaa, mutta pito nähtävästi lisää tehoa, varsinkin kun käyttöaika on puoli tuntia. Hienoiset rypyt tasoittuivat selvästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, 63 e/4 paria

Iltakäyttöön tarkoitetun ylellisen naamion käyttö alkaa niin, että annospussissa olevat tehoaineet sekoitetaan naamiolappuihin. Nesteen kanssa tuhraaminen on hieman vaivalloista. Naamiot ovat testin mukavimmat käyttää ja ero ennen-jälkeen tilanteessa selvin. Näitä pikafreesaajia voisin käyttää jatkossakin.

Sensai Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads hoitolaput 124 e/10 paria

Pakkaustaan myöden ylellisen oloiset naamiot asettuvat alaluomille saumattomasti, eivätkä oikeastaan tunnu käytön aikana. Kosteuttava vaikutus alkaa tuntua heti, ja luomille jää kymmenen minuutin jälkeen melko runsaasti seerumia iholle taputeltavaksi. Iho todellakin tuntuu pehmeämmältä, mutta monien verrokkituotteiden viilentävää vaikutusta jäin kaipaamaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla