Kuva iStockphoto
Kuva iStockphoto

Muuten siistin kaverin vessassa saattaa piileskellä ällöttävä yllätys. Lue, millaisia kammotuksia lukijamme ovat kaverien vessoissa ja kylpyhuoneissa kohdanneet.

"Avonaisen pyykkikorin, josta pilkistivät jarruraitaiset alushousut. Sattuuhan näitä paremmissakin piireissä, mutta rajansa kaikella."

"Kaveri on muuten erittäin tyylitajuinen, persoonallisen yksiön seinillä on koristekankaita ja sisustus on huolellisesti suunniteltu. Asunnossa on yleensä myös suhteellisen siistiä, ns. normaalia. Vessassa puolestaan on karvoja lavuaarissa, pissaläikkiä pöntön reunoilla sekä lattialla pöntön vieressä, ja käsipyyhkeiden puhtaus on kyseenalaista. Karmivaa! Äiti opetti, että kun tulee vieraita, laitetaan puhtaat pyyhkeet, ja lisäksi kylpyhuone on paikka, jossa pitäisi kyetä käymään asioilla ilman, että poistuessa on likainen olo."

"Olin järkyttynyt nähdessäni terveydenhoitajakaverini kylpyhuoneessa avoimen meikkilaatikon. Se oli yököttävän sekainen ja sotkuinen, toisin kuin muuten niin kiiltävä ja puhdas koti."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Vaaleanpunaisen dildon, jonka pystyi laittamaan imukupilla seinään kiinni."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Kakkaraidat pöntössä on ällöttäviä. Syytän äitejä (tai vanhempia): koulikaa lapsenne vessatavoille. Kenenkään ei kuulu siivota toisten kakkostavaraa posliinilta, ei kotona eikä yleisissä tiloissa."

"Ihan kamalan rasvaisen ja mustan lavuaarin täynnä hiuksia ja pönttö ihan ruskeana kaikesta eritteistä. Jäi pissaamatta!"

"Käytetyt vessapaperipalat."

"Tupaantuliaisjuhlissa vieraat joutuivat käymään WC:ssä, jota ei ollut siivottu varmasti kertaakaan muuton jälkeen. Eräs miespuolinen vieras huomautti asiasta emännälle ja kertoi pesseensä pöntön. Emäntä kimpaantui asiasta ja tuloksena oli aikamoinen suukopu. Erään ystäväni luona ei ollut koskaan käsipyyhettä WC:ssä, koska käsienpesu WC-käynnin jälkeen ei kuulunut perheen tapoihin."

"Lavuaarin reunalla käytetty tamponi... Kondomi kelluu wc-pytyssä... Tyhjentämistä kaipaava kissanhiekkalaatikko... Vauvan kakkavaippoja... Eivät sentään kaikki saman kaverin kylppärissä."

"Käytetyn pikkuhousunsuojan lavuaarin reunalla."

"Kissanhiekat kikkareineen lattialle levinneinä (kissaperhe 1), kissanpissat lattialla pytyn vieressä niin että vieras kastelee pakosta sukkansa (kissaperhe 2), pytyn vesirajan alapuolinen osa niin pinttyneen ruskea, että vesi näyttää mustalta."

"Hiuksisen harjan ja kauhean kaaoksen."

Toisaalta on kaverien kylpyhuoneissa kohdattu jotain ihanaakin:

"Joillain ystävillä on kylpyhuoneissaan tuoksutikkuja, raikas ilma, puhtaat pyyhkeet, raikastuoksuinen saippua..."

"Kukkia laitettu koristeeksi."

"Tuoksusekoitus korissa, jouluvalot joulun alla tavallisen lampun sijasta."

"Akvaario!"

"Erään ystäväni kylpyhuoneessa käsisaippua on ihanassa kristalliastiassa ja sen vieressä on tyyliin sopiva hajuvesipullo."

Sisältö jatkuu mainoksen alla