Päijänteen rannalla sijaistevasta huvilasta on hulppeat näkymät ulos järvimaisemiin. Yläkerran yhdyskäytävä on hyvä tarkkailupaikka alas ja ulos. Suuren ruokapöydän lankkumainen puu on kaunis vaalean skandityylin täydentäjä. Pöytä on hankittu Cobellosta ja tuolit BoConceptista.

Talon sisääntulo aukeaa vaaleaan olohuoneeseen. Sohva ja divaani ovat Insidestä, pöytä Nougatista. Matto ja valtaosa tyynyistä ovat Sisustusnallesta.

 

Nelihenkisen perheen vuonna 2014 valmistuneessa huvilamiljöössä on monta rakennusta. Päärakennuksen lisäksi pihalla on kaksi aittaa, rantasauna ja
huoltoaitta. Rakennusarkkitehti Kalle Oikari Sunhousesta suunnitteli talot.

Kuvat ovat jutusta Pikku kylä Päijänteellä, Glorian Koti 4/2016. Kuvat Jaanis Kerkis ja teksti Ulla Solasaari-Pohjanpalo.
Visiitti-sarjassa kurkistetaan lehdessä esiteltäviin koteihin.